- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi palm angels
- #5.821
Yemin ederim iki tarafımda boncuk boncuk oldu ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum 9+1 oldum 10 hafta olunca bırakalım dedi doktorAy hadi inşallah bırak der doktor ne kadarlık oldun sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemin ederim iki tarafımda boncuk boncuk oldu ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum 9+1 oldum 10 hafta olunca bırakalım dedi doktorAy hadi inşallah bırak der doktor ne kadarlık oldun sen
Mantık aslında sirkenin etkisini azaltıp suyu biraz daha steril hale getirmek. Boş kolonya şişesine doldurdum ben 1/3 oranında sirke 2/3 oranında su gibi, seyreltilmiş yaptım. Özel bölgeye sıkıyorum fısfıslı şişe kullanarak, tahriş olmasın diye direk silmiyorum. Bu şekilde tarif etmişti doktorum canım, yani bilemedim ama doktoruna sorup deneyebilirsin benceBen de şimdi sordum olabilir normal dedi, sirkeli suyu iş yerine ben de götürebilirim ya ozel bölgeyi yıkama şeklinde kullanıyorsun değil mi. Ben çok mantar ve alerji olurdum çok kullandım sirkeli su da şimdi hiç sıkıntım yokken kullanmasam mı kullansam mı bilemedim tetikler mi diye korkuyorum.
Günaydın canım, ben grip olunca doktora gitmek zorunda kaldım. Bebişi gördük tekrar, doktor kız olabilir dedi ama 13. Haftayı görmeden %100 cinsiyeti şudur diyemem dedi. Bence bebeğin yapısından anlıyorlar öncesinde, sen gidince sor mutlakaHerkese günaydın bugün 10+3 ile bu haftaya başladım. Bu Cuma kontrolüm var 11+0da fetal dna testi soracağım cinsiyet için de tahmin isteyeceğim :)
Ay az kalmış hadi gözün aydın ultrasonda 1 kere görsen bütün ağrıların geçerYemin ederim iki tarafımda boncuk boncuk oldu ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum 9+1 oldum 10 hafta olunca bırakalım dedi doktor
Evet evet kemik yapısından tahmin ediyorlar arkadaşım ve ablam 11. haftada böyle öğrenmişti. Soracağım çok heyecanlıyımmGünaydın canım, ben grip olunca doktora gitmek zorunda kaldım. Bebişi gördük tekrar, doktor kız olabilir dedi ama 13. Haftayı görmeden %100 cinsiyeti şudur diyemem dedi. Bence bebeğin yapısından anlıyorlar öncesinde, sen gidince sor mutlaka
Cuma günü gittim 10+4 günlüktü, kocaman olmuş 1 hafta öncesine göre şok olduk Net bir şekilde belli oluyor artık bebişlerEvet evet kemik yapısından tahmin ediyorlar arkadaşım ve ablam 11. haftada böyle öğrenmişti. Soracağım çok heyecanlıyımm
Bende de oluyor konuşurken bile kalbim ağzımda hissediyorum resmen doktora sordum uzun olmadığı sürece sorun yok dedi bende de ara da oluyorDeneyeceğim teşekkür ederim nefes darlığı çarpıntı olmasa bile gün içinde oluyor kalp kaynaklı mı diye düşünüyorum kan hacmi artıyor vs diye okudum kalp zorlanabilirmiş bu beni korkutuyor
Ay az kalmış hadi gözün aydın ultrasonda 1 kere görsen bütün ağrıların geçer
ben de öyle inşallah bir an önce o rahata kavuşuruz bir sürede olsa :)Benimde 10 ağustos dedi ama 1-2 hafta öncesinde olur gibi geliyor Bende çabuk yoruluyorum geçen AVM ye girdim yarımsaat sonunda çıkmak istedim 3 ayı atlattıktan sonra rahata kavuşcaz sanırım öyle diyorlar. Son 3 ayda yorucu imiş ama 2.trimester dedikleri balayı durumuymuş
yaşımız ve tahmini doğum zamanimiz aynı :) benimde ikinci çocuk nasipsepalm angels Merhaba. Benide listeye ekleyer misin :)
2. çocuk
son adet tarihi: 25.11.2023
kese: 5+3
kalp atışı: 6+6
Erkek hissediyorum.
Kocaelide yaşıyorum.
Tahimini doğum tarihi: 31.08.2024
Bende henüz söylemedim zaten riskli dediği icin şu an doktorum hani o moda bile giremedim halaKızlar etrafınıza ne zaman söylemeye başladınız? ben daha kimseye söylemedim
Kızımı doğumsal kalp hastalığı yüzünden kaybettim. Geçmişte doğumsal anomali öyküsü olmaktan, 2. Gebeligimi kan pihtilasmasi nedeniyle, şuanda kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum. Birde bu gebeligimde tansiyon çıktı. Hipertansiyon canmGünaydın. Riskli gebelik olarak hangi durumlardan dolayı takiptesin canım?
Benim ilk günden 7 sülalem duydu tüp bebek olduğundanKızlar etrafınıza ne zaman söylemeye başladınız? ben daha kimseye söylemedim
Oy maşallah eskisen bu ultrason fotoğrafları çok saçma gelirdi bana ama şuan görünce hemen gözlerim doluyor Allah yavruları sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Aminnnn hele birde o kadar emek sonrası kavuşmak daha da etkiliyor insanı benim mucizem 8 sene sonra nasip oldu Rabbim kimseyi evlatla evlat hasretiyle sınamasınOy maşallah eskisen bu ultrason fotoğrafları çok saçma gelirdi bana ama şuan görünce hemen gözlerim doluyor Allah yavruları sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Oyy ne nazlı olur şimdi o bebiş demekki onun kısmeti bu zamandaymıs canım Allah bağışlasın sana sağlıklı upuzun ömrü olsun bu arada erkek hissettim senin bebişiAminnnn hele birde o kadar emek sonrası kavuşmak daha da etkiliyor insanı benim mucizem 8 sene sonra nasip oldu Rabbim kimseyi evlatla evlat hasretiyle sınamasın
Allah razı olsun çok teşekkür ederim hayırlı sağlıklı sıhhatli eli kolu yüzü gözü iyi olsun kız erken nasip inşallah öyle hemde nasıl nazlıOyy ne nazlı olur şimdi o bebiş demekki onun kısmeti bu zamandaymıs canım Allah bağışlasın sana sağlıklı upuzun ömrü olsun bu arada erkek hissettim senin bebişi