- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
- Konu Sahibi palm angels
- #5.481
Çok tatlış :)Kızlar benim 3.gebelikten midir nedir bugün çok farkla göbek çıktı sizin de öyle mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlış :)Kızlar benim 3.gebelikten midir nedir bugün çok farkla göbek çıktı sizin de öyle mi
Cilt toniği olarak gül suyu kullanıyorum kullandığım tonikler asitliydi onları bıraktım gül suyu ve c vitamini kullanıyorum sadece yüzümeKızlar ben gebelikten önce purestin toniğini, serumlarını falan kullanıyordum. Serum kullanmam ama tonik sizce sorun olur mu? İnternette net cevap bulamadım. Bide siz cilt bakım ürünlerinden ne kullanıyorsunuz? Doktorunuzun falan önerdiği bir şey var mı
aman diyim sakin canim bende purest ve the ordinary falan kullaniyodum gebelik oncesi bile kesmek gerekiyo bioderma kullanabilirsin atopik serisiniKızlar ben gebelikten önce purestin toniğini, serumlarını falan kullanıyordum. Serum kullanmam ama tonik sizce sorun olur mu? İnternette net cevap bulamadım. Bide siz cilt bakım ürünlerinden ne kullanıyorsunuz? Doktorunuzun falan önerdiği bir şey var mı
İlk gebelikte 2 tetenoz yaptırdım. Benim bebeğim 1 yaşına girdi. 20.haftada 1 tane olman yeterli dedi.Kaç yılda bir yapılması gerekiyor geçen hamileliğimde yaptırmıştım bebeğim 11 aylık şu an
Ilık tuzlu suyla burnunu temizleyebilirsin canımKizlar ev akarı alerjisi olan yada alerjik riniylti olan varmı ilaç kullanamadigim için ciddi burun tıkanıklığı yaşıyorum bulantinin üstüne bide bu yaşam kalitem iyice düştü ya. Varmı önerisi olan
Gaz bende de var. Önceki gebeliğimde de vardı. Tavsiyem tutma tuttukça karın ağrısı çok oluyor, sal gitsin. Kuru kayısı, kuru erik tuvalete rahat çıkmana yardımcı olur.Mide ve bağırsak gazından, hazımsızlıktan ölüyorum arkadaşlar. Akşam yemeğinde sadece bikaç kaşık makarna yedim ona rağmen acayip bir hazımsızlık mide ağrısı çekiyorum sonra gaza dönüşüyor. Benim gibi olan var mı? Gerçekten hamilelik sebebiyle mi oluyor yoksa başka bi durumum mu var merak ediyorum dahiliyeye filan mı gitsem o kadar kötüyüm ki ağladım artık
Serum suyu varsa evde sıkabilirsin. Tuzlu su zaten.Öksürüğe dönmesin diye gün içinde sirkeli su ile gargara yaptım. İşe yaradı. Geçmiş olsun.Kızlar ben fena gribim doktor sadece vitamin verdi burnum tıkalı nefes alamıyorum otrivine sıkmak yasakmış fiziksel ve manevi anlamda bitiğim
Tesekkur edrm cnm. Umarm bu gruptan herkes bebegine sag salim kavusur. Subat anneleri grubu bana ugurlu gelmemisti ama bu grup bence hepimize ugurlu gelecekbugun kandil duamda olucaksin allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
Ben de su an bol bol gaz var o sis yapio bebek daha kendine hayri yok☺☺Kızlar benim 3.gebelikten midir nedir bugün çok farkla göbek çıktı sizin de öyle mi
Çok geçmiş olsun canim aslında vişne suyu ve cranberry suyu tüketmek faydalı diye biliyorum istersen bir doktoruna danışıp tüketebilirsin. Tabi sen daha önce de yaşamışsın bizden iyi bilirsin muhtemelen insallah bir an önce düşerBen o suyu bayagi kullandm kuculttu tasimi ama bitkisel bir sey kullanmak istemiyorm bilemeyz belki sknti olur
Aynen küçücük nohut kadar zaten kaldı ki gerisi şiştir zaten 15 haftadan sonra karın belirginleşmeye başlıyor eh işte o bebekBen de su an bol bol gaz var o sis yapio bebek daha kendine hayri yok☺☺
Gebelikten dolayi bisi kullanamiyorm ama visne suyu olabilir. Onun zarari olmaz da dogalini nerden bulacamÇok geçmiş olsun canim aslında vişne suyu ve cranberry suyu tüketmek faydalı diye biliyorum istersen bir doktoruna danışıp tüketebilirsin. Tabi sen daha önce de yaşamışsın bizden iyi bilirsin muhtemelen insallah bir an önce düşer
Dondurulmuş vişne alıp yapabilirsin aslında dondurulmuş vişne Migros’larda vardı.Gebelikten dolayi bisi kullanamiyorm ama visne suyu olabilir. Onun zarari olmaz da dogalini nerden bulacam
Ben bugün gündüz 1 tane aldm denemek için me bulantı geçti ne uyku yaptiBanada prilam verdi ama gece al derim çünkü ben aldım öyle bir uyku bastırdı ki bide kayınvalidemlerde yim ayy nerdeyse ayakta uyucam acayip uyku yapıyor
Bende de kist gördü. Gebeliklerde olur bu kistler çok normal kendi kendine kaybolur dedi üzerinde durmadı hiçKızlar bide benim ultrason da kist çıktı 4.5 milin doktor 14. Haftaya kadar kaybolur dedi bu durumu yaşayan var mı ?
Kızlar bide benim ultrason da kist çıktı 4.5 milin doktor 14. Haftaya kadar kaybolur dedi bu durumu yaşayan var mı ?
Mübarek gece hürmetine Rabbim bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı, ağrınızın dinmesini nasip etsin ben de çok dua edicemTabi tas yogun enfeksiyon yapar. Bir de 2 aydr kanala dusmus tasim haliyle enfeksiyon bayavi artti
İnşallah ya bende 1 aya çağırdı doktor düşündüm de bari 12. Haftada gideyim en azından cinsiyeti öğreneyim bu kadar süre verdi değil mi amaBende de çıktı haftaya merak ediyorum küçülmüş olacak mı diye umarım kayboluyodur.