- 13 Ocak 2017
- 4.102
- 9.823
- Konu Sahibi palm angels
- #5.501
Ay evet acayip uyku yapıyo gercektenBanada prilam verdi ama gece al derim çünkü ben aldım öyle bir uyku bastırdı ki bide kayınvalidemlerde yim ayy nerdeyse ayakta uyucam acayip uyku yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet acayip uyku yapıyo gercektenBanada prilam verdi ama gece al derim çünkü ben aldım öyle bir uyku bastırdı ki bide kayınvalidemlerde yim ayy nerdeyse ayakta uyucam acayip uyku yapıyor
Canım ben böyle bişey kaydetmiştim zamanında, bunlara ek aha bha da kullanamıyoruz diye biliyorum.Kızlar ben gebelikten önce purestin toniğini, serumlarını falan kullanıyordum. Serum kullanmam ama tonik sizce sorun olur mu? İnternette net cevap bulamadım. Bide siz cilt bakım ürünlerinden ne kullanıyorsunuz? Doktorunuzun falan önerdiği bir şey var mı
Evet bende de görmüştü ama doktorum hiç umursamadı üzerinde durmadı ilerleyen haftalarda küçülür dediBende de kist gördü. Gebeliklerde olur bu kistler çok normal kendi kendine kaybolur dedi üzerinde durmadı hiç
Cok sevinirm su lanet tasi dusureym artk bebegime zarari olmasndan korkuyorm agri artk umrumda deil. Dualarinizi bekliyormMübarek gece hürmetine Rabbim bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı, ağrınızın dinmesini nasip etsin ben de çok dua edicem
Her sey guzel olacak bebisine merhaba diyeceksin insallh cnm.Merhaba , yarın 7+4 olmuş olacağım ve ilk doktor randevuma gideceğim, umarım her şey yolunda gider, dua edin lütfen . Umarım kese görünür, bebek görünür ve kap atışını duyarım. Çok heyecanlı ve endişeliyim
Gebeliğin en güzel taraflarından biri bu. İster 2. Ay olsun ister 9. Ay.. Yemekten sonra karnım şişti ay cok mu yedim göbeği içine çekeyim bari diye bir pişmanlık yok hamileyim ben yerim, verinAynen küçücük nohut kadar zaten kaldı ki gerisi şiştir zaten 15 haftadan sonra karın belirginleşmeye başlıyor eh işte o bebek
O kadar doğru ki ama şeker cikacak korkusu ile tüm ogunlerime dikkat ediyorum şu şeker evresini bir atlatsakGebeliğin en güzel taraflarından biri bu. İster 2. Ay olsun ister 9. Ay.. Yemekten sonra karnım şişti ay cok mu yedim göbeği içine çekeyim bari diye bir pişmanlık yok hamileyim ben yerim, verin
Benm hala gpgus agrm yok diger gebeligimde 10. Haftadan sonra baslamistiKızlar merhaba Eylül annelerinden geliyorum.4+0 bugün gebeliğim.hiç göğüs ağrım yok bu normal mi sizce. düne kadar biraz da olsa vardı.sizin böyle olduğu oldu mu ağrısız bir göğüs ile gebelik geçirmeniz
Çok rahatladım ya 3 gündür çok az da olsa vardı bugün dokundum olmayınca ürktüm kasık da hiç ağrımıyorBenm hala gpgus agrm yok diger gebeligimde 10. Haftadan sonra baslamisti
Merhaba canim kişiden kişiye degisiyor ama endise etme daha cok yenisin ve belirtisiz gebelik geciren bir cok arkadas var hayırlı olsun bebeginizKızlar merhaba Eylül annelerinden geliyorum.4+0 bugün gebeliğim.hiç göğüs ağrım yok bu normal mi sizce. düne kadar biraz da olsa vardı.sizin böyle olduğu oldu mu ağrısız bir göğüs ile gebelik geçirmeniz
Iki gebeligimde de gogus hassasiyetm cok sonra basladi. Hala hicbir belirtim yok nerdeyse. Bulantm bile yok denecek kadar azÇok rahatladım ya 3 gündür çok az da olsa vardı bugün dokundum olmayınca ürktüm kasık da hiç ağrımıyor
Aydındayım, siz hangi sehirdesiniz :)Yaaa süperrr. Amin amin. Siz hangi sehirdesiniz? Özel değilse tabi.
Kasık varmı canımBenm hala gpgus agrm yok diger gebeligimde 10. Haftadan sonra baslamisti
gozun aydın canım darisi basima yarin insallahGittim canım geçen hafta büyük bir kanama alanı vardı çok az kalmıştı birde kalp atışını dinledik 6+3 olması gerekiyordu 6+1 yazmış inşallah sıkıntı yoktur haftaya tekrar çağırdı çok teşekkür ederim
Hayr kasik agrm batmam da hic olmadi. Gebelikle ilgili gecen haftaya kadar suren uyku hali e mide yanmasi disinda bir belirtim olmadiKasık varmı canım
Seni hatırlıyorum Şubat annenerindebende vardım diyarbakırdı senin de sanki şuan eylülde yimHayr kasik agrm batmam da hic olmadi. Gebelikle ilgili gecen haftaya kadar suren uyku hali e mide yanmasi disinda bir belirtim olmadi