- 28 Haziran 2016
- 3.393
- 2.519
- Konu Sahibi palm angels
- #5.321
Keseden uzak cnm. Ben doktora demistm tedrgn oluyorm kanamadan demisti keseye bitisik deilse toparlar buyuk ihtimal.valla bak soyle bisey tarali alan kanama alani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseden uzak cnm. Ben doktora demistm tedrgn oluyorm kanamadan demisti keseye bitisik deilse toparlar buyuk ihtimal.valla bak soyle bisey tarali alan kanama alani
ayh agzindan bal damliyo insallaaah simdi igneyi yaptimya genedurdu kanama ama cok korkutuyo yaKeseden uzak cnm. Ben doktora demistm tedrgn oluyorm kanamadan demisti keseye bitisik deilse toparlar buyuk ihtimal.
İnsallah bir şey olmaz canım insallah en kısa zamanda geçer kanama da ilaçlar hemen ise yarar umarımayh agzindan bal damliyo insallaaah simdi igneyi yaptimya genedurdu kanama ama cok korkutuyo ya
12. 13. Haftalar inşallahayh tam olarak bunu dedi insallah azaltirim kanida sikintisi olmaz vebegimin acaba risk neza.ana kadar vardir yani kese buyumesi rahatlatcak seviyeye nezaman ulasiyo acaba
Ankarada değilim. GaziantepYa ben de çok darlıyorum benim hocayı benimki de Perinatolog. Hatta geçen gittiğimde vallahi benim hanımdan çok mesaj atıyorsun dedi bana ama ne yapayım çok evhamlıyım her aklıma geleni sorasım geliyor öyle dedikten sonra artık bu hafta çok yazmadım utandım azcik sizde Ankaradaydınız değil mi sakıncası yoksa hangi doktora gidiyorsunuz.
Sadece mg farklı olabilir. 100 lük ve 200 lük var.Kızlar bugün doktor progesteron icebilirsin dedi,ama gecen seneden evde var hiç kullanmamıştım,onu kullansam olur mu ki,progestoronlarin çeşidi filan var mi hepsi ayni mi,bide hep sabah tok karna mi iciyonuz
İlk gebelikte 3 gün sonra kesilmişti tekrar gelmemişti. Bu gebeliğimde 13 gündür geliyor. Bazen kırmızı ve yoğun. Dün Dr a gittim. İğne ve fitil kullanarak gereken yapılıyor zaten, Allah büyük. Dinlen geçecek inşallahbenim kanamam durmustu suan yime basladi ama kalmiskan degil yine yeni kan kipkirmizi surec boylemi oluyo ya
bakayimDoktoruna danışsan daha iyi olur son kullanma tarihi yok mu
Sakin ol canım korkma Dr un dediklerini yap bol bol dinlen uzan inş sağ Salim atlatacaksın bu süreciayh agzindan bal damliyo insallaaah simdi igneyi yaptimya genedurdu kanama ama cok korkutuyo ya
Göğüs bölgemde gerdan kısmında çok sivilcelenme oldu benimdeKızlar hormonel kistik akne sorunu yaşayan var mı? Çenem mayın tarlası gibi oldu. 9 haftalığım.
FolidoceFolik asit hangi marka kullanıyorsunuz acaba ?
9+1Kızlar kaç haftalık oldunuz ? Saat 12 den sonra 10 haftalık olucaz biz inşallah
AA İkimizin aynı benim de sat 7 kasım hoşgeldinMerhaba :) benimde 9+1 şuan beni de ekler misiniz son adrt tarihim 7 Kasım 28 yaşındayım şanlıurfa :)
Kızlar hormonel kistik akne sorunu yaşayan var mı? Çenem mayın tarlası gibi oldu. 9 haftalığım.
Benimde elimde vardı. 2. gebeligimden, baktim son kullanma tarihi 2025 onu kullandım. Ben fitil olarak kullanıyorum 4. Haftadan beriKızlar bugün doktor progesteron icebilirsin dedi,ama gecen seneden evde var hiç kullanmamıştım,onu kullansam olur mu ki,progestoronlarin çeşidi filan var mi hepsi ayni mi,bide hep sabah tok karna mi iciyonuz
Atopik bir cildim var benim. Çareyi bioderma da buldum. Doktorumun önerisiyleGeçmiş olsun aslında gebelik dışında sorunlarımız bizi daha çok yoruyor. Benim kaşıntı çok sinir bozucu. Taş düşürmek de kolay değil hele şu durumda. Acil şifalar dilerim.
İlk gebeliğimde benim de bu şekilde kanama alanı oluşmuştu Dr kese büyüdükçe o alan da küçülür yok olur demişti. Öyle de oldu haftan ilerledikçe gidecek inşallah. Progestan kullanmıştım. Bu süreçte bol bol dinlen hiç iş yapma ağır taşıma ve yorma kendini canım. İnşallah atlatacaksın.valla bak soyle bisey tarali alan kanama alani
6-7-8’inci haftalarda bulantılar nasıldı peki ?Kızlar bugün kontrole gittik çok şükür 9+4 olmuşuz 2.76 cm olmuş baya hareketliydi ultrason da görebiliyorduk hareketlerini çok şükür sıkıntılı bir durum yok şuan yalnız sanki bu hafta bulantılarım pik yaptı gibi çok fazla var
hangi bölgeler için hangi ürünlerini kullanıyorsunuz? ben de göz egzamam için onu kullanıyorumAtopik bir cildim var benim. Çareyi bioderma da buldum. Doktorumun önerisiyle
AliExpress yada alibabadan sipariş verin yarı fiyatının altında neredeysevalla etrafimda gordugum endostal diye bi marka var ama daha vaktim var diye arastirmadim