- 3 Kasım 2023
- 442
- 304
- Konu Sahibi palm angels
- #31.621
Kızlar ben doğurdum Darısı bekleyenlere sağlıkla inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa gözün aydın canımKızlar ben doğurdum Darısı bekleyenlere sağlıkla inşallah
Aaaaa gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsinKızlar ben doğurdum Darısı bekleyenlere sağlıkla inşallah
Canım sana gün verdiler miAaaaa gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin
Galiba benimki de o civarlardaydı bebeklerin zaten midesi kiraz kadar ilk doğduklarında o süt çok rahatlıkla yeter ki sağım yaparken çorap tak biberonlara ben onun faydasını çok gördüm süte bakmamalısın strese girmemek içinay evet aşırı şekerli geldi bana da pekmez şerbeti gibi :/ ama işe yarıyorsa zorlayıp içerim, haftada 1 yeterli diyorlar zaten. bir de bişey soracağım canım, bugün doğumdan sonra 3.günüm, iki memeyi 15er dakika sağdığımda toplam 30 ml süt geliyor. bu az mı yoksa idare eder mi? senin nasıldı hatırlıyor musun ilk hafta
Canımm gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişinKızlar ben doğurdum Darısı bekleyenlere sağlıkla inşallah
Ben biraz sıkıntı yaşadım canım devlet pazartesi günü ne der bilmiyorumCanım sana gün verdiler mi
Hayırlısı olsun canım devletemi doğum olucakBen biraz sıkıntı yaşadım canım devlet pazartesi günü ne der bilmiyorum
Hayırlısı olsun canım devletemi doğum olucak
Devlet 39.da alıyor beni bugün 39.da alicaz dedi sonra baktı riskli gebeyim o yüzden beklemeyelim dedi Çarşamba günü alalım dedi hayırlısı ile pazartesi verir artıkNasipse evet özel ve devlet takipli gidiyordum özele kalsa 3 günlük sezeryan doğum yapmış olacaktım ama ağrım sızım sorunum hiç birşeyim yoktu devleti bekleyeceğim bende
Gözünaydın sağlıkla büyütünKızlar ben doğurdum Darısı bekleyenlere sağlıkla inşallah
ayy hayırlı olsun canm sağlık mutlulukla büyütün bebeğinizi sen nasılsınKızlar ben doğurdum Darısı bekleyenlere sağlıkla inşallah
Doğrudur benim henüz bi bilgim yok ne olacaksa belki pazartesi belli olurDevlet 39.da alıyor beni bugün 39.da alicaz dedi sonra baktı riskli gebeyim o yüzden beklemeyelim dedi Çarşamba günü alalım dedi hayırlısı ile pazartesi verir artık
Hakkında hayırlısı olsun inşallahkızlar doğumum cumartesi olacak drum sonrasında burada olmayacakmış çok heyecanlandım yarın son hazırlıkları yapacağım
amin inşallah teşekkürler canmDoğrudur benim henüz bi bilgim yok ne olacaksa belki pazartesi belli olur
Hakkımda hayırlısı olsun inşallah
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt darısı başımızaKızlar ben doğurdum Darısı bekleyenlere sağlıkla inşallah
çok şükür Allah bağışlasın kuzunuzuKızlar ben doğurdum Darısı bekleyenlere sağlıkla inşallah
Canımm hayırlı olsunnnn aminKızlar ben doğurdum Darısı bekleyenlere sağlıkla inşallah