- 23 Ağustos 2023
- 1.304
- 1.063
- Konu Sahibi palm angels
- #30.281
hurremkrbg ben de Izmirliyim ve gurbete gelin geldim çok özlüyorum bu yaz gidemedik de hic hamilelikten..Aaa tam gurbettesin canım
Tanışmak nasip olur inşallah birgün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hurremkrbg ben de Izmirliyim ve gurbete gelin geldim çok özlüyorum bu yaz gidemedik de hic hamilelikten..Aaa tam gurbettesin canım
İnşallah olurAaa tam gurbettesin canım
Yaa öyle mii gerçekten gurbet en zoru ben hamileliğin başlarında 1 ay kadar gittim geldim oradayken sürekli rahatsızlandığım için hiçbir şey anlamadım bu sene o yüzden daha çok özledimhurremkrbg ben de Izmirliyim ve gurbete gelin geldim çok özlüyorum bu yaz gidemedik de hic hamilelikten..
Nişan olabilir hekiminize haber verin istersenizHerkese iyi akşamlar anneler. Pembe akıntım oldu normal midir? Neden olur bilgisi olan var mı?
Yoğun değil çok açık bir pembe ama nişan hiç aklıma gelmemişti olabilir mi gerçekten yaNişan olabilir hekiminize haber verin isterseniz
Nişan olabilir benceHerkese iyi akşamlar anneler. Pembe akıntım oldu normal midir? Neden olur bilgisi olan var mı?
Kacinci haftadasinYoğun değil çok açık bir pembe ama nişan hiç aklıma gelmemişti olabilir mi gerçekten ya
35+1 oldu bugün 12 yi geçinceKacinci haftadasin
Koyu olan kanı ciddiye alıyor doktorlar fakat açık pembe olan nişan olabilir doktorunuzla görüşün benceHerkese iyi akşamlar anneler. Pembe akıntım oldu normal midir? Neden olur bilgisi olan var mı?
Kan uyuşmazlığınız var mı35+1 oldu bugün 12 yi geçince
Yok hayır erken doğumum var bir önceki 35+4 te acil sezeryan olmuştu. Geçen cuma kontrolde rahim ağzı falan kapalı her şey yolunda demişti önlem olarak ciğer geliştirici yapıldıKan uyuşmazlığınız var mı
Bana da aynı şekilde lekelenme olmuştu onda doktor kan uyuşmazlığından olabilir, bazen bebek aşağıya çok hızlı vurduğu zaman da olabilir önemli olan devam etmemesi demişti. İnşallah bir sorun yokturYok hayır erken doğumum var bir önceki 35+4 te acil sezeryan olmuştu. Geçen cuma kontrolde rahim ağzı falan kapalı her şey yolunda demişti önlem olarak ciğer geliştirici yapıldı
Çok hareketli dün de baya sancım vardı aslında buraya da yazmıştım bel kaşık ve sırt ağrım vardı. Şimdi de hareketleri çok vajinaya baskı yapıyor her hareketinde bir şey akacakmış hissi veriyor hatta. Cuma günü kontrolüm yine ama beklesem mi yoksa yarın gitsem mi bilemedimBana da aynı şekilde lekelenme olmuştu onda doktor kan uyuşmazlığından olabilir, bazen bebek aşağıya çok hızlı vurduğu zaman da olabilir önemli olan devam etmemesi demişti. İnşallah bir sorun yoktur
Ay o bende de var bir iki saattir başladı hareketlerinde idrar kaçıracakmışım gibi hissim var. Bence hareketlerini kontrol edin doktorunuzla görüşün bugün gitmiyorsanız bile yarın mutlaka gidin kan önemli bir şey benceÇok hareketli dün de baya sancım vardı aslında buraya da yazmıştım bel kaşık ve sırt ağrım vardı. Şimdi de hareketleri çok vajinaya baskı yapıyor her hareketinde bir şey akacakmış hissi veriyor hatta. Cuma günü kontrolüm yine ama beklesem mi yoksa yarın gitsem mi bilemedim
En iyisi ben yarın sabahtan doktoruma yazayım ona göre hareket edeyim o zaman. Gel derse giderim demezse cuma zaten kontrolAy o bende de var bir iki saattir başladı hareketlerinde idrar kaçıracakmışım gibi hissim var. Bence hareketlerini kontrol edin doktorunuzla görüşün bugün gitmiyorsanız bile yarın mutlaka gidin kan önemli bir şey bence
Canım doktoruna sor nişan olabilir ne bilim nişan olmasa bile başka bir nedeni de olabilirHerkese iyi akşamlar anneler. Pembe akıntım oldu normal midir? Neden olur bilgisi olan var mı?
Hayırlı haberler alırsınız inşallah. Bu arada haftamız aynı bende bugün tam 35 oldumEn iyisi ben yarın sabahtan doktoruma yazayım ona göre hareket edeyim o zaman. Gel derse giderim demezse cuma zaten kontrol
İnşallah çok teşekkür ederim 35. Hafta korktuğum bir hafta ben her an bekliyorum açıkçası. Normal doğum mu bekliyorsun yoksa sezeryan mı olacakHayırlı haberler alırsınız inşallah. Bu arada haftamız aynı bende bugün tam 35 oldum
Soracağım şu an da da her hareketinde sanki alttan bir şey akacakmış gibi tedirginim üstüne şimdi bir de oğlum hiç uyanmaz uyanacağı tuttu yanıma geldi sallamamı istediCanım doktoruna sor nişan olabilir ne bilim nişan olmasa bile başka bir nedeni de olabilir