- 27 Kasım 2023
- 160
- 160
- 32
-
- Konu Sahibi palm angels
- #30.021
Doğurdum canım ama bi türlü yazamadım toparlanmaya çalışıyorum yine fena değilim çok şükürDoğurdun mu canım
Ben acılı yediğim için ishal olmuşum. Herhangi bir doğum belirtimiz yok.geçmiş olsun, haber verebilir misiniz kontrolden sonra
Kişiye göre değişir aslında canım normalde kaç çıkıyordu? Benim de bugün bi ara 13-7 çıktıKızlar 13/7 tansiyon normal mi
Sınırdan normal. 14 e 9 olursa hastaneye başvurmak lazım. Bol su için serin yada dayanabiliyorsanız soğuk duş alın.Kızlar 13/7 tansiyon normal mi
Bugün başim ağrıyor ya öyle ölçtüm 13/7 çıktı şimdi tekrar ölçtüm 9/7 çıktı duş aldım baş ağrısı var diyeSınırdan normal. 14 e 9 olursa hastaneye başvurmak lazım. Bol su için serin yada dayanabiliyorsanız soğuk duş alın.
Hep ölçüyorum bugün ilk defa bir tık yüksek çıktı 10/5 yada 11/6 çıkar geneldeKişiye göre değişir aslında canım normalde kaç çıkıyordu? Benim de bugün bi ara 13-7 çıktı
Canım çorap senin bebişte duruyor mu? En küçük çoraplar bile büyük geliyor benimkine düşüp gidiyorHayır hayır 26 derece üstünü bebekler tolere edemiyor hiç gerek yok sadece zıbın diyorlardı uzmanlar haklılarmış belki bazen çorap alt o da gaz olmasın diye bence gerçekten çok sıcak
Biraz zaman geçsin tekrar bir ölç bence belki anlık bir durumdur ama yine de tedbirli olmak lazım yine yüksek çıkarsa doktorunla haberleşirsin en azındanHep ölçüyorum bugün ilk defa bir tık yüksek çıktı 10/5 yada 11/6 çıkar genelde
Tekrar ölçtüm 15/5 çıktı acaba benim makidami sıkıntı var yaBiraz zaman geçsin tekrar bir ölç bence belki anlık bir durumdur ama yine de tedbirli olmak lazım yine yüksek çıkarsa doktorunla haberleşirsin en azından
Canım yakında bir hastane varsa bi acile git bence en azından doğru mu değil mi onu da gör için rahat etsin. Başka bir sıkıntın var mı belirti ağrı falanTekrar ölçtüm 15/5 çıktı acaba benim makidami sıkıntı var ya
Şimdi tekrar ölçtüm 10/5 çıktı ya galiba benim makinada sıkıntı var baş ağrısı tek varCanım yakında bir hastane varsa bi acile git bence en azından doğru mu değil mi onu da gör için rahat etsin. Başka bir sıkıntın var mı belirti ağrı falan
Tansiyon yüksekliğinde baş ağrısı olur ama çok sık tansiyon ölçümü de doğru sonuç vermiyor. Kendini iyi hissediyorsan bekle uzan bi süre sonra yine ölçersin. Çok sık ölçmeŞimdi tekrar ölçtüm 10/5 çıktı ya galiba benim makinada sıkıntı var baş ağrısı tek var
Kalsin şimdilik bir kaç zamn sonra yine olceyim ben daha önce gebelik zehirlenmesi yaşadım belirtilerini çok iyi biliyorumTansiyon yüksekliğinde baş ağrısı olur ama çok sık tansiyon ölçümü de doğru sonuç vermiyor. Kendini iyi hissediyorsan bekle uzan bi süre sonra yine ölçersin. Çok sık ölçme
Biraz limonlu su iç bence rahatlatırsa baş ağrını tansiyonun yükselmiş demektir Başını da soğuk su ile ıslat inşallah iyi gelirŞimdi tekrar ölçtüm 10/5 çıktı ya galiba benim makinada sıkıntı var baş ağrısı tek var
Başım ağrıdığı için hemen gidip başımı yıkadım hatta her gün gününde yıkarım 2 defa yıkarım hem de belki başımı üşütmüş de olabilir mi ya evet limonlu su içtim zaten ben daha önce yaşadığım için biliyorum yani gerekenleri yaptım biraz beklesin tansiyonumu ölçeceğimBiraz limonlu su iç bence rahatlatırsa baş ağrını tansiyonun yükselmiş demektir Başını da soğuk su ile ıslat inşallah iyi gelir
Aynı gün benim deKızlaar selam bizde bugün günümüzü aldık 8 Ağustosta 38+4 te olacak doğum nasipse08.08 doğum tarihi
İri bebek olduğu için sezeryan dedi şuan 36+2 yiz 3790 gr. Boyu da uzun karın çevresi geniş