- Konu Sahibi palm angels
- #29.641
Kendisinin de ilk torunu halbuki ama anlamıyorumBir kayınvalidenin kıskançlığı eksikti Hatırlatırım onun bebeği tabi ki düşürmicek öf aşırı gıcıklar ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendisinin de ilk torunu halbuki ama anlamıyorumBir kayınvalidenin kıskançlığı eksikti Hatırlatırım onun bebeği tabi ki düşürmicek öf aşırı gıcıklar ya.
Uzaktan geldi canım bilet tarihi falan belli cumaya kadar burdauzaklaştırsan olmaz mı canm kendime geldim falan de gönder istersen
Bende de öyle sanırım canım geçti baya ağrım.Valla artık eğilip kalkmak zulüm oluyoBizde geçen bebeğin dolabını kurduk 37.haftamda eğilip kalktım temizledim akşam aynısı oldu herhalde doğuma gideriz dedim dinlendim geçti canım
Ne istiyorlar anlamıyorum ya huzursuzluk vermekten başka bişe değilBenim kayınvalidem daha doğum yapmamışım başladı bebek az daha dursun hemen gelmesin geç gelsin ki sütün de foşur foşur gelsin diyor her kontrolden sonra kilosunu soruyor az gibi sanki diyor daha şimdiden strese sokuyor beni sinir oluyorum
Valla saçmalamış canım ben olsaydım ağzının payını verirdim. Lohusasın strese sokmasınlar seni gönder şunları evinden iyilikleri onlara kalsın.Kendisinin de ilk torunu halbuki ama anlamıyorum
neyse 5 gün çok değil sen bol bol uyu konuşmasına izin vermedenUzaktan geldi canım bilet tarihi falan belli cumaya kadar burda
Kayınvalide burda oturuyor canım aynı mahalledeyiz maalesefValla saçmalamış canım ben olsaydım ağzının payını verirdim. Lohusasın strese sokmasınlar seni gönder şunları evinden iyilikleri onlara kalsın.
İdare edicez bir şekilde aklıma mukayyet olucam artıkneyse 5 gün çok değil sen bol bol uyu konuşmasına izin vermeden
Takma bari söylediklerini. Ya bari Şu dönemde anlayışlı olsalar. Ah canım strese koyma kendini. Bebekte anlıyor anne üzüldüğü zaman.Kayınvalide burda oturuyor canım aynı mahalledeyiz maalesef
Bi süre daha sabredip patlarım zaten artıkTakma bari söylediklerini. Ya bari Şu dönemde anlayışlı olsalar. Ah canım strese koyma kendini. Bebekte anlıyor anne üzüldüğü zaman.
Aayy çok teşekkür ederim çok mutlu oldum böyle söyleyinceAy maşallah Kız kendini klonlamışsın sanki aynı sen
Benim küçük kızda 38+5 te 2800 gibi doğdu zaten ödem vs attı sütte olmayınca 2600 e kadar düştü. 6 aya kadar o kadar tombikleşti ki gerçekten çok çabuk büyüyorlar minikler.
Çok sağol canım inşallah evet evet tamda söylediğin gibiydi ama gerçekten geçiyorhurremkrbg maşallah Allah nazardan saklasın.Şimdi pamuk gibi..Bazı şeyler hiç geçmeyecek gibi geliyor,insanın aklına kötü senaryolar geliyor.Ama geçiyor demek ki hepsi
Ben hem eşimi kırdım hem annemi kırdım kimseyi istemiyorum artık diye hamilelik hormonları doğumun yaklaşmasının verdiği telaş hepimizi farklı hallere sokuyor ne yazık kihem kendi kendimi strese soktum boş yere hem onları üzdüm geçse gitse bir an önce şu haller keşkeya ben çok kalbini kırdım eşimin daha doğurmadan istemiyorum kimseyi istemiyorum diyip durdum. eşim de şimdi gerçekten korkuyor annesini çağırmaya bir kere bile olsa. pişmanım çünkü öyle ya da böyle gelip görecekler gelmeyin desek tekrar soracaklar biraz zaman geçince. en iyisi kırmadan katlanmak bir kere galiba. boşuna stres yaptırdım defalarca üstelik sonuç değişmeyecekken
8 aydır yaşadığımız gerilim ve aksiyon sana yetmedi mi kızAllah iyiliğini versin Dinlen güzelce geçer inşallahKizlar benim salakligima gelin 35 haftalık sinemada gerilim filmine gittim. Surekli bi ani hareket korku sahnesi agri girdi kasiklarima ciktim
Zamanında ne yaşadılarsa aynısını mı yapıyorlar anlamadım ki. Kadınların birbirine destek olması gerekirken yaşananlar çok acımasızca gerçektenNe istiyorlar anlamıyorum ya huzursuzluk vermekten başka bişe değil
Ay sorma gerilim filmi bir de simdi evde yatiyorum da gecti baya caimKız naptın Allah seni iyi ede ben de en son doğum yaptığımda yani suyum geldiğinde korku filmi izliyordum sonra tövbe ettim hamileyken izlemicem diye siccin 7 yi merakta ediyorum ama yok dogurayim öyle izlerim artık.canim inşallah bı sıkıntı yoktur
Ben soda içiyorum yada ayran iyi geliyor yanmayaKızlar aşırı mide yanmam var. Rennie çiğneme tableti kullanabilir miyim kullanan var mı?
Hamilelik için belirtilen dozu aşmayın ve doktorunuza danışın diye 2 madde var.