- 29 Eylül 2023
- 587
- 644
- 32
- Konu Sahibi palm angels
- #28.761
Çok sağol canım, ederim mutlakaSağlıkla kucağına al inşallah canım, dualarımız seninle kendine gelince mutlaka bizi haberdar et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım, ederim mutlakaSağlıkla kucağına al inşallah canım, dualarımız seninle kendine gelince mutlaka bizi haberdar et
Çok sağol canım amin inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kavuşacaksın inşallah
Amin canım çok sağolÇok güzel canım 2500 ü ultrasonda gördüysen tarihte de 37 yi geçmişsin maşallah kolay kolay sağlıklı doğumun olsun
Amin canım inşallahaneee kavusuyosun bebisineeee saglikla gelsin insallaaaah
Canım benim 32 haftalarda 1800 dedi doktor bir hafta geriden geliyoruz ama sıkıntı yok dedi seninkide gayet iyiYa benimki hep biraz geriden geliyodu zaten ama. Bu kadar fark oluyodu genelde. Kilosu 1.950 dedi galiba 2 kiloya yakin ama daha cok kücük bi haftada olunca korktum acikcasi biraz
Bu çantayı biliyorum arkadaşımda almıştı ama çok kullanmadı çok büyük diyeKızlar bir de amazonda prime günleri var. Ruvalino çantalar var bilirsiniz, burda 4 bin liraya satılıyor. Vergiler gümrük vs dahil 1100e aldım arkadaşım önermişti bu çantayı mutlaka al diye. 4 bin olunca almamıştım ama aşırı ucuza geldi. Amazon prime üyesi olmak da aylık 39 lira ben zaten dizi izlemek için üye olmuştum primea. Baya sevindim şuan.
Amazon Almanya’dan daha önce skechers ayakkabı almıştım merak etmeyin bir sorun olmuyor 150 Euro’dan daha düşük şeyler sipariş vermeniz gerekiyor sadece. Daha üstse gümrükte takılıyor bilginiz olsun. 30 temmuzda elimde olacak bebek doğmazsa
Ben kullanayım yorumlarım bakalım En olmadı sonradan aynı fiyata satarım dedim.Bu çantayı biliyorum arkadaşımda almıştı ama çok kullanmadı çok büyük diye
çok doğru söyledin kızım başak yükselenide başak doğacak bebişte aslan olacak yandım ben yaniiiValla ha aslan ha başak canım ikiside çok fena burçlar
Kilosuyla alakalimi bilmiyorum karin cevresi geriden geliyo dedi bana yani büyüme olmamis dediCanım benim 32 haftalarda 1800 dedi doktor bir hafta geriden geliyoruz ama sıkıntı yok dedi seninkide gayet iyi
Bence senin bebişin kilosu gayet iyi bilirsin doktorlar direk söyler zayıf diye kızımda zeyif demişlerdi ama gerçekten zayıftı 1500 kilolarda doğduKilosuyla alakalimi bilmiyorum karin cevresi geriden geliyo dedi bana yani büyüme olmamis dedi
Kalkanı mutlaka al canım oturduğun yerden süt topluyorsun muhteşem birşeyyKızlar bir de gümüş kapak gerekli mi? Ben almadım.
Gümüş kapak ve göğüs kalkanı almadım. Göğüs kalkanı düşünüyorum e bebeğe uğrayacağım bi bakalım. Ama gümüş kapak konusunda bir fikrim yok. Acaba yara olmadan mı kullanmak gerekiyor yoksa yara olursa mı?
Ah gözün aydin canım maşallahYeni yazabiliyorum kızlar sabah 6 da doğum yaptım biraz ağrılarım var şükür bebeğimde bende iyiyiz bebeğim hızlı nefes alıp verdiği için suan küvezde inşallah yakında yanımda olacak duanızı esirgemeyin
Ben kullandım fazla faydasını görmedim kişiden kişiye değişiyorEki Görüntüle 3453558 Kızlar bunu kullanıp memnun kalan oldu mu bir akrabam tavsiye etti çok faydasını görmüş ama
Ben Humana kullandım daha önce bunu hiç bilmiyorum canım, çaylar birbirine benziyor genelde amaEki Görüntüle 3453558 Kızlar bunu kullanıp memnun kalan oldu mu bir akrabam tavsiye etti çok faydasını görmüş ama
Allah yardımcın olsun aminn çok teşekkür ederim güzel doğumlar yapalım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı bende heyecanlıyım+korku yüklendi ilk hamilelik ilk bebek olunca tecrübesizlik korkutuyorçok doğru söyledin kızım başak yükselenide başak doğacak bebişte aslan olacak yandım ben yaniii
Bu arada canım gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah bebiş, inşallah kolay geçer doğumun sen tarihini söyleyince ben daha çok heyecan yaptım sanki ben doğuracakmışım gibi
Ben humana kullanmıştım. Kimyon rezeneli. Faydasını görmüştümEki Görüntüle 3453558 Kızlar bunu kullanıp memnun kalan oldu mu bir akrabam tavsiye etti çok faydasını görmüş ama
Canım senle son adet aynı,doğum için doktorun bir şey dedi mi?Bizim daha belli değilCanım benim 32 haftalarda 1800 dedi doktor bir hafta geriden geliyoruz ama sıkıntı yok dedi seninkide gayet iyi