- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi palm angels
- #28.381
Yok canım adet görürsün ya adeten kalanlar oluyor öyle bir akıntıCanım mukus gibi mi nişan mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım adet görürsün ya adeten kalanlar oluyor öyle bir akıntıCanım mukus gibi mi nişan mı acaba
Kuzum yarın yapacakları müdahale de aynı olacak korkma hiç bence git nstye sokarlar bebeği kontrol ederler ihmal etme derimKorkarım ben gidemem yarın kontrolum var zaten
Sırtını duvara yaslayıp yere oturuyorsun bir ayağını diğer ayağının üzerine atmaya çalışıyorsun ben 1 haftadır yapamıyorum daha önce deneseydim belki o zaman da yapamayabilirdim bilmiyorum çok zorbu hareket tam olarak nasıl yapılıyor? aradım youtube google fln bulamadım
Doktora gitmelisin canım doğuma hazırlıyor vücudun kendiniYok canım adet görürsün ya adeten kalanlar oluyor öyle bir akıntı
Ay sağlıkla kavuşun canım benimKızlar suyum geldi ben doğum yapıyorum galiba korkuyorum bana dua edin
Bilemedim canım ama bence git doktora nişan genelde sümüksü yapıda oluyormuş ama bence bir danış doktoraYok canım adet görürsün ya adeten kalanlar oluyor öyle bir akıntı
Sağlıkla gelsiiiinKızlar benim de suyum geldi Allah nasip ederse 8 de doğuma alınacağım bana da dua edin
Yarın kontrolum var sabah gidicem ama bir rahatsızlık hisedersem giderim bugünBilemedim canım ama bence git doktora nişan genelde sümüksü yapıda oluyormuş ama bence bir danış doktora
Nişan mı acaba doğum yakındır inşallah ☺Kızlar afedersiniz az önce lavaboya kahverengi akıntı geldi
Aynen hareketlerinde azalma,sancı vs olursa gidersin.kaç haftalık oldun canımYarın kontrolum var sabah gidicem ama bir rahatsızlık hisedersem giderim bugün
Öylemi oluyor bende dün evi temizledim belki ondan olmuş olmasınDoktora gitmelisin canım doğuma hazırlıyor vücudun kendini
Ben 34+3 bebek önde gidiyor bir hafta kadar 35 içindeyim ama.benimndogum sezaryenAynen hareketlerinde azalma,sancı vs olursa gidersin.kaç haftalık oldun canım
1 hafta uzun süreymiş yakın zamanda da doğum olmazsa bir anlam ifade etmiyor o zaman yine de denicem merak ettimSırtını duvara yaslayıp yere oturuyorsun bir ayağını diğer ayağının üzerine atmaya çalışıyorsun ben 1 haftadır yapamıyorum daha önce deneseydim belki o zaman da yapamayabilirdim bilmiyorum çok zor
Sağlıcakla gelsin inşallah canımmKızlar benim de suyum geldi Allah nasip ederse 8 de doğuma alınacağım bana da dua edin
Benim kendi doktorum hep karından ölçüyordu ama dün ağrı ve kasılma gittiğim için sanırım nöbetçi doktor alttan bakmak istedi alttan ölçüm yaptıBir şey sorabilir miyim açıklık olup olmadığını elle mi bakıyorlar yoksa alttan yine ultrason ile mi?
Benimde cuma günü kontrolüm var bide doğuruyormuşum ben şokÇok şükür bugün iki bebişimiz daha geliyor inşallah su gibi doğumları olsun sağ salim kucaklarına alsınlar doğum yapan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun ayy kızlar bende doğurmak istiyorum artık ya benimde yarın kontrolum var doğurup gelicem
Ya adeten kalanlar olur ya öyle akintiydiNişan mı acaba doğum yakındır inşallah ☺
Vallahi benimde yarın gidipte gelmeye bilirimBenimde cuma günü kontrolüm var bide doğuruyormuşum ben şok
Gebelik takibi uygulamasında böyle bir bilgi okumuştum daha dün sen yazınca da yazmak istedim temizlik tetiklemiş olabilirÖylemi oluyor bende dün evi temizledim belki ondan olmuş olmasın
Benimde şuan öyle doktorumla artık vedalaştık ebe ile tanıştık ve onunla ilerliyoruzAiledeki hikayelerden etkilendigimize ben de katılıyorum. Benim annem, babam, halalarım, dayılarım, amcalarım hep evde ebeyle ve kolaylikla doğmuş. Ananemin de babaannemin de doğum hikayeleri bana ninni gibi gelirdi küçükken o yüzden de çok merak ediyorum doğumu. Ama mesela annemin doğumu hastaneye gidince durmuş. Hastane ortamının da doğuma etkileri oluyo. Yurt dışındaki şefkatli ebelik kültürünü bizde arttırmak belki bi yol olabilir. Doktorun yükünü azaltıp ebeyle ilerlemek bence doktorların da doğum yapan kadınların da hoşuna gidebilir (benim gider gibi)