Arkadaşlar merhaba bayadır giremiyordum bir kaç gündür yazıları okuyorum. Öncelikle doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı huzurlu mutlu yaşları olsun hayırlı evlat olsunlar inşallah. Doğum yapanları görünce üşenip hatırlamadığım hastane çantamı hazırlamaya çalışıyorum 3 gündür
önerilerimi söylemek isterim. Pişik kremi lazım olmuyor ilk günler olduğu için. Göğüs pedi henüz sütümüz olmadığı için lazım olmuyor ama bende 4 tane koydum her ihtimale karşı. Sezeryan olacak arkadaşlar benim 3. Gebeliğim ilk gebeliğimde kimse demediği için bilmiyordum. Bazı kişilere belden anestezi etki ediyor tavsiyemdir biran evvel atmak için nescafe klasik tarzında olan kahvelerden bol bol için. Henüz sütünüz olmadığı için bebeğe bir zararı olmaz. Ben başımı ilk gebeliğimde anestezi etkisi geçene kadar kaldıramamıştım. Bol bol sağım yapmaya çalışın. Her sağım ve her emzirme sonrası göğüs uçlarınıza göğüs ucu kremi sürünki yara olup zorluk çekmeyin. Sürmek için yara olmasını beklemeyin hastane çantanıza koyun. Aklıma gelen olursa yazarım. Ben yanıma ekstra kağıt bardak kağıt tabak gibi şeyler aloyorum. Küçük bir kettle veya kahve makinesi alıyorum. Bebeğe önceden kaynatılmış soğutulmuş su götürüyorum şişede. Onu ılıtıp mama hazırlıyorum. Yanımda kalacak kişi için 3ü veya 2si bir arada kahve çay gibi şeyler koyuyorum.