- 11 Aralık 2023
- 137
- 165
- 30
- Konu Sahibi palm angels
- #28.321
Kaçıncı haftadasın? Benim 37+5 oldu ben de aşırı rahattım saatlerce otursam ya da gezsem sorun olmuyordu pek. Ama birkaç gündür aşırı baskı yapıyor aşağılara. Otursam da yatsam da rahat değilim.Kızlar dün ailecek pikniğe gittik hiçbi iş yapmadım full oturdum ama oturmak bile beni kötü yaptı uzanamamak yani. Eve geldiğimizde baya kötüydüm kasık ve karın ağrılarından, yürüyemiyodum sol kasık ağrısından gece de zor uydum ağrılardan. Bugün de arkadaşımın nişanı vardı oraya gittik yine oturdum yorucu bişey yapmadım ama nişan bittiğinde feci sancım ve kasılmalarım oldu yürüyemedim yine, ama sancılarım hem alt karnımdaydı hem de mideme kadar vardı gaz sancısı mı ne anlayamadım çünkü afedersiniz biraz gazımı çıkartınca sancılar azalır gibi oldu ama eşim nolur nolmaz gidelim hastaneye dedi. Neyse geldik doktor muayene etti perşembe günü yan yatan bebişim baş aşağı dönmüş biraz aşağıdaymış ama alttan da muayene etti doktor açılma var mı yok mu diye, rahim ağzım 25 mm miş açılma yokmuş şükür bi nst de görelim dedi şu an nst deyim ilk defa girdim. Sancı çıkarsa serum takıcaklarmış. Durumlar böyle
Bebek büyüdükçe sanırım böyle oluyor. Çok yorulunca kasık ve bel ağrısı normalmiş doktorum demişti. Oturmak bile yorabiliyor
Bu arada gaz sancısı da olabilir :) benim dün sancım var gibiydi ama gazmış. Biraz esneme hareketleri falan yaptım sonra normale döndüm