Ben de hastane cantasi için bayramda herseyi yıkayıp ütülemeyi bitirmiştim ama aradan 1 ay geçti çanta yerleştirmeye elim gitmiyor kızlar. Sanki cantayi yapınca ertesi gün doğacakmış gibi geliyor :) bir de instagramda hastane cantasi reelsleri yuzunden kafam o kadar karışık ki sanki bu 3.cocuk değilmişcesine ne koyacağımı sasirdim o reelslar yüzünden:) bu gibi sebeplerle çanta hazır değil ama sanırım artık bugün yarın hazırlamam lazım, pazartesi 36+0 oluyoruz çünkü. Hazırlayanlar ne koydunuz ne çıkardınız ne zaman hazırladınız yazın bize :)
Benim hazır :) kendim için (not bizim nurda normal doğum 2 gece , sezeryen 3 gece hastanede kalıyor ):
2 gecelik+ 1 pijama+3 iç çamaşırı+2 çorap +sabahlık
Depend+lohusa pedi
1 emzirme sütyeni+göğüs pedi +gümüş kalkan+lamsinoh
Terlik +havlu+ minik şişelerde şampuan +duş jeli+nemlendirici +roll on +diş macunu +diş fırçası
Şarj aleti
Kimlik
Bebiş için
2 tane 5’li hastane çıkışı takım+1 tane 3’lü takım(daha büyükçe bu + 2 Müslin örtü +1 penye+ 1 müslin 1 daha kalın battaniye +5-6 ağız mendili +1 kısa kollu body +1 uzun kollu uzun bacaklı body +2 yedek iç zıbın+1 havlu
10 bebek bezi +1 paket ıslak mendil +pişik kremi +2 tek kullanımlık alt açma bezi
Kaşık biberon , süt sağma makinası, emzik ,
Bunları ayrı ayrı kilitli poşetlere koydum. Ebeye ilk verilecek poşette 1 hasyane çıkışı , bebek bezi , penye battaniye var.
Böyle ben hazırladım kapattım . Eksik görürseniz yazın bana lütfen şu da olsun diye