- Konu Sahibi palm angels
- #27.081
Doktorum adet tarihini baz aliyor ama gelişim olarak önde olduğu için o tarihi kesinlikle beklemez dedi hep. Hala daha aynı kanıda hatta erken doğum riski olunca ben bu kızdan korkuyordum zaten diyip durdu yani son adet tarihini baz almış gibi olsada gelişimi daha çok ön planda tutuyor. Sanırım seninkide öyle ki 40. Haftayı söylemeden son adete göre gelişiminide düşünüp öyle doğum tarihi veriyor sezeryan mi dusunuyorsun peki canım? Genelde sezeryan için çok geç tarihler beklemezler 39 çok beklenmez diye biliyorum amaAnladım canm doğum tarihi için ultrason ölçümünü mü baz aldı senin drun? Benim de 1 hafta öndeydi en son ultrasona göre 36+3 olması gerek şuan.son adeti baz alcaz dedi ama bana çok geç geliyor 38 hatta 39 bekleyebiliriz dedi. 39 beklersem 1 hafta önde zaten 40 oluyor ultrason göre. Kendiliğinden doğumun başlamasını hiç istemiyorum
Bende merak ediyorum yok canım olmadım hatta geçen hafta kontrolde çatı muayenesinin lafı bile geçmedi sadece nasıl istiyorsun dedi eğer sağlık olarak problem olmayacaksa normal dedim anne ne istiyorsa önceliğimiz odur dedi sadece. Bu cuma kontrol var eğer bekletebilirsek sorucam çatı muayenesini ama kimi doktorlar doğum başladığı zaman çatı muayenesi yapıp eğer dar ise o zaman sezeryana alıyormuş. Yani öncelik bebişin hazır olması oluyormuş ama doktorum bu fikirde mi bende bilmiyorum cuma günü ogrenicezAyyy hadi bakalim tutacak mı bu teori bakalimsen çatı muayenesi olmuş muydun veya ne zaman olacaksın