- 30 Ocak 2010
- 756
- 928
- Konu Sahibi palm angels
- #23.001
Benim hamileligim hep oksurukle geçti alerjik ataklarım oluyor korkma bebeğe birşey olmaz doğuma kadar atlatmaya çalış inşallah çünkü öksürük normal doğumda da sezeryanda da faciaHerkese merhaba, şimdiye kadar grubu sessiz takip edenlerdendim ancak şu an o kadar kötüyüm ki hem sizleri uyarmaya hem de sizlerden fikir almak istedim. 31+2 deyim ve bronşitim… Günlerdir öksürmekten uyuyamıyorum ama böyle abartma hali felan değil yatış pozisyonuna geçtiğim anda krize giriyorum. Az evvelde böyle bir kriz sonucu kustum, artık çocuğa bişey olacak diye korkmaya başladım. Yaşadığım yerde normal bireylere bile zor ilaç verilirken benim için ilacın i si söz konusu değil. Evde yaptığım ve denediğim bir sürü şey var aslında ama bir de size sormak istedim. Ayrıca çoğu yorumda klimanın karşısında uyuduğunuzu okuyorum aman diyim kendinize çok dikkat edin..
Ben süte 2 ceviz atıp kaynatıp sütü iciyorum cevizleri de yiyorum Bir tane de hatmi çiçeği atabilirsin süte fazlası zararli olur Bir de sırtıma kupa çekip sonra tentürdiyot kafesi yapiyorum çok iyi geliyor 3 4 gün üst üste yaparsan sonuç alırsın inşallah
Rabbım sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize