siz bilirsinz ama bence tam bat günü yapın :)Arkadaşlar sat’ım 6 Kasım 13’ünde HSG çektirdim 3 gün sonra düzenli ilişki oldu. Bat’a 2 gün var. Son 4 gündür sık idrara çıkma ve kasığımda dolgunluk azıcık da batmalar sancılar oluyor üşütmediğime eminim. Test yapıp olumsuz sonuç olursa üzülürüm diye yapmak istemiyorum. Sizce adet gecikmeden idrar testi yapayım mı? Bu arada hsg temiz çıktı. Bir problem yokmuş.
internette hep en az 1 hafta gecikince idrar testi yapılır diyor da açıkçası çok kararsızımsiz bilirsinz ama bence tam bat günü yapın :)
aslında en sağlıklısı o geçince yapmak ama bekleyemem derseniz bat günü yapıninternette hep en az 1 hafta gecikince idrar testi yapılır diyor da açıkçası çok kararsızım
Yeni bir yıla girmek; heyecan, beklenti ve sürprizler ile gelir.
Yeni yıla çok az bir süre kalmışken bazılarımız planlarını çoktan yapmış olabilirler.
Bu sayfada yeni yılda planlarına ''bebek'' ekleyenler ve geçmiş yıllardan planında zaten bebek olanlar buluşuyor.
''Sonları kutlayın çünkü yeni başlangıçlardan önce gelirler."
Anne Adayı Yaş Sonuç Gebe Kalınan Tarih Cinsiyet C cudo 33 @cinkkadin 27 @DilekHanim 27 @Cgh 25 diblerabla 35 @minnakim2014 35 @oznur_musti07 39 @GOKCE_D 36 @cicekgil 28 @Sevimsiz01 33 @FB1907_ 25 @Belisimm 26 @LeylasiniAriyor 35 @Peripadisahininkizi 29 @Munzevi93 29 @KeriminHilali 30 @kkrgktrk 23 @Ihlamurseven 25 @akgnss 24 @Bearhug 34 @ftkz 34 @Berikko 31 @Hayatlarrr 42 @hayal93 29 @Melekonline 25 @sila41 32 @Veziir 25 S SUREYYA-EB 35 @porx 22 @Maviesra 37 C cns15 30 @yelif10 31 @Hope3535 31 @shirazwine 37 @Asli Miraz 31 @masalsaa 33 M Mrv0655 29 @maviseverkadin 39 O _okyanus 39 @serendipce1742 39 @bluequeen 39 @nikoniko 39
Amin inşallh teşekkürlerAllah bağışlasın kardeşi de gelir inşallah yakın zamanda
İkisi eşit duruma gelmiş nerdeyse. Şimdi birisi silikleşmeye başlayacak. Silikleştiği an çatlamış demekMerhaba iyi akşamlar koyulaşmaya başladı bu çizgi daha koyu olması lazım dimi çatlama için
Çok teşekkür ederim hosbuldum bu yıl bizim yılımız olsun inşallah@masalsaa M Mrv0655 @maviseverkadin hoşgeldiniz 2023 ün ilk haftasından günaydın kızlar hoşgeldiniz.
2023 bizlere uğurlu gelcek inşallah.
Benim yaşım 29 bu aradayaş yeterli canım, yıl içerisinde her ay bat sat yazmayalım diye düşündüm.
gebe kaldığımız ay inşallah son adet tarihini gircem
Çok teşekkür ederimmmİk
İkisi eşit duruma gelmiş nerdeyse. Şimdi birisi silikleşmeye başlayacak. Silikleştiği an çatlamış demek
test yapmaya devam et canım henüz koyulaşma gerçekleşmemiş.resim ters yüklendi kizlar düzcekmistim kusura bakmayin. ovulasyon testleri bunlar. en sagdaki test dogum kontrol hapini biraktiktan sonraki 20. gün yaptim ortadaki 22. gün bugünde 24. gün. koyulasmis baya ama bu kadar gec mi catlar yumurta anlayamadim daha catlamamis galiba ama yaklasmis olabilir. elimde kalan son ovulasyon testinide cuma gece yapabilecegim anca eve döndügümüzde.
Eki Görüntüle 3186564
Devam et koyulaşmamışresim ters yüklendi kizlar düzcekmistim kusura bakmayin. ovulasyon testleri bunlar. en sagdaki test dogum kontrol hapini biraktiktan sonraki 20. gün yaptim ortadaki 22. gün bugünde 24. gün. koyulasmis baya ama bu kadar gec mi catlar yumurta anlayamadim daha catlamamis galiba ama yaklasmis olabilir. elimde kalan son ovulasyon testinide cuma gece yapabilecegim anca eve döndügümüzde.
Eki Görüntüle 3186564