- 19 Aralık 2022
- 26
- 12
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslinda ovulasyon testinde pik yakaladiktan sonra 24/36 saat sonra yumurtlama gerçekleşiyor yani yakalamış olabilirsinPek iyi gitmiyor benim yumurtlamam bu ay çok saçma bir şekilde olup bitti o yüzden yine umudum yok ama sonraki aylara bakacağız artık
Perşembe akşam test yaptım silikti çift çizgi görünce değerlendirelim yarın ancak ikisi de çift olur diyordum ama aniden gecenin üçünde eşim horul horul uyurken pik oldu sabah da ben uyuyakaldım eşim işe gitmeden değerlendirme yapamadık maalesef. Cuma sabah uyandığımda test tamamen silinmiş gitmiş yumurta çatlamıştı çoktan. Biz cuma akşamı ve bu sabahı değerlendirdik sadece baya geç kaldık yani
Paylaş canım yorumlarızovulasyon testlerinden 4 tane var sadece. 31 aralik 1, 2 ve 3 ocakta kullanmayi düsünüyorum insallah denk gelir ovulasyonu yakalarim. buradada paylasirim daha bilgili olan arkadaslarim yardimci olursaniz sevinirim
Benim hızlı çatlıyor canım hemen silinmişti testim biliyordum olmadığını zaten adet oldum dünaslinda ovulasyon testinde pik yakaladiktan sonra 24/36 saat sonra yumurtlama gerçekleşiyor yani yakalamış olabilirsin
Cok teşekkürlerCanım silinince artık çatlamış oluyor yumurta çatlar çatlamaz bir anda değil kademeli düşüyor lh hormonu o yüzden hemen bir anda tamamen silinmez her zaman
bence riske atma derim ben günde iki kes test yapmayı tercih ederim ama testler cok silik ise gunde 1 kes yapiyorum ve test koyulasincada günde iki kes e cikartiyorum. tabi bunlar için yeterli testler lazim. aslinda takip ettikce pik hangi günler olabileceğini tahmin edebilirsin ve bu şekilde daha az test kullanmis ollabilirsin mesela ben adet gününden başlayarak 14 ile 19 gün arası pik görmüşüm ve 13 gün başlarım teste.bende ovulasyon testi yaptim biraz önce böyle cikti dogum kontrol hapini birakali bugün 20. gün elimde 3 tane daha ovulasyon testi kaldi catlayacakmi yoksa gectimi bilmiyorum tecrübesi olan varsa yorum yapabilirmi ? 2 ocakta tekrar yapayim diyorum pazartesi cokmu gec olur bilmiyorum.
Eki Görüntüle 3184946
Tabi olur sat bat mi soylemeliyiz
yaş yeterli canım, yıl içerisinde her ay bat sat yazmayalım diye düşündüm.Tabi olur sat bat mi soylemeliyiz
Şubatta 39 olucamyaş yeterli canım, yıl içerisinde her ay bat sat yazmayalım diye düşündüm.
gebe kaldığımız ay inşallah son adet tarihini gircem
Canım silik ama sıkı takip etmediysen eğer çatlamış olabilir renk biraz koyulaştıkça günde iki test yapmak daha iyi oluyorbende ovulasyon testi yaptim biraz önce böyle cikti dogum kontrol hapini birakali bugün 20. gün elimde 3 tane daha ovulasyon testi kaldi catlayacakmi yoksa gectimi bilmiyorum tecrübesi olan varsa yorum yapabilirmi ? 2 ocakta tekrar yapayim diyorum pazartesi cokmu gec olur bilmiyorum.
Eki Görüntüle 3184946
Beni ekleyin lütfen