- 14 Aralık 2022
- 123
- 174
- 37
Grafik olusturmak icin hangi app i kullaniyorsunuz?Ateş takibi ile ovulasyon günü takip konuları var her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ateş olcuyorsun bende bu ay ateş takibi yapmaya başladım. Adetin ilk günü başlıyorsun. Yada 2-3 o fark etmez ama 1 ay düzenli takip edip grafiğini oluşturuyorsun. Ovulasyon testi de ben internetten aldım daha uyguna geldi. Ama ateş takibi daha mantıklı . Fikir olsun diye yazayım dedim.
Canim bildigim kadariyla ip inceliginde olacakmis galiba canimSeevikal mukus yumurtlamadan once seffaf ve uzayan bir akinti oluyor degil mi? Iki parmak arasinda ne kadar uzamasi gerekiyor?
Anladim canim kirmizilar gelmedikce umut var demektirŞuan negatif
Hoşbuldum umarım canim 2 yıldır hasretle bekliyorumhoş geldin canım 2023 bizlerin yılı olacak inşallah.
Evett bir umut bekliyorum günümün geçmesiniiAnladim canim kirmizilar gelmedikce umut var demektir
Hadi bende katilayim 2023 belki uğurlu gelir yaş 37 2 yıldır deniyoruz
hadi benide yazalım. ilk defa katılıcam belki uğurlu gelir :) 1 senedir ara ara denedik bir şeyler 37 yaşındayım. 2023de güzel haberler vereceğizYeni bir yıla girmek; heyecan, beklenti ve sürprizler ile gelir.
Yeni yıla çok az bir süre kalmışken bazılarımız planlarını çoktan yapmış olabilirler.
Bu sayfada yeni yılda planlarına ''bebek'' ekleyenler ve geçmiş yıllardan planında zaten bebek olanlar buluşuyor.
''Sonları kutlayın çünkü yeni başlangıçlardan önce gelirler."
Anne Adayı Yaş Sonuç Gebe Kalınan Tarih Cinsiyet C cudo 33 @cinkkadin 27 @DilekHanim 27 @Cgh 25 @gloryde M minnakim2014 35 @oznur_musti07 39 @GOKCE_D 36 @cicekgil 28 @Sevimsiz01 33 @FB1907_ 25 L A L 26 LeylasiniAriyor 35 P Peripadisahininkizi 29 @Munzevi93 29 @KeriminHilali 30 @kkrgktrk 23 Ihlamurseven 25 akgnss 24 Bearhug 34 @ftkz 34 @Berikko 31 @Hayatlarrr 42 @hayal93 29 @Melekonline 25 @sila41 32 @Veziir 25 S SUREYYA-EB 35 @porx 22 Maviesra 37
Femometer diye bir uygulama var orada ateş ölctugunde yazdığın biryer var orda grafik oluşturuyor. Bu uygulama hoşuma gitti baya da bilgi var içinde .Grafik olusturmak icin hangi app i kullaniyorsunuz?
korkuya düşmen için henüz çok erken 6ay-1yıl süresi var, 2. aydan korkuya başlarsan strese dönüşür ve bu hiç iyi olmaz.Reglime 4 gün var test yaptım negatif zaten vücudumda hiç bir değişiklik yok olsa birşeyler anlardım diyorum daha yolun başındayım 2 aydır deniyorum ama insan ister istemez korkuyor
Önceleri genel kontrole gittim ama gebelik planıyla doktora hiç gitmemiştim şu aşamada biraz daha bekliyorum nedense kendiliğinden hamile kalıp o şekilde doktora gitmeyi umuyorumkorkuya düşmen için henüz çok erken 6ay-1yıl süresi var, 2. aydan korkuya başlarsan strese dönüşür ve bu hiç iyi olmaz.
Merhaba kuzum yeni gördüm mesajını benim iki ayı geçti anca alıştım evde olmaya hatta sevmeye bile başladımNasılsınız canlarım bat günü yaklaşanlarda var mı gelişme? Benim iki günüm kaldı ama adet olacağım belli belirtilerimden test yapmadım o yüzden bu ay bebek mevzusu pek aklıma gelmiyor zaten hala kafam karman çorman olduğu için
Ihlamurseven kaderdaşım sen neler yapıyorsun alışabildin mi evde olmaya neredeyse iki hafta olacak ama hala boşluktayım sanki ne zaman geçecek acaba bu his?
Regl migreni var bende kuzum kırmızılar gelmeden iki üç gün önce başlar yine baş ağrım başlayınca umudu kestim bu aydan zaten yumurtlama dönemi kaçmıştı beklentim de yok hiçMerhaba kuzum yeni gördüm mesajını benim iki ayı geçti anca alıştım evde olmaya hatta sevmeye bile başladımbu sabah da regl oldum. Nasip kısmet sağlıkla,hayırla gelsinler bebişlerimiz kuzum keşke test yapsaydın ya aklımızda kalmazdı
Trendyoldan bakın orda toplu şekilde daha uyguna geliyormerhaba kizlar gebelik testleri son aldigimda normali 4-6 lira arasiydi erken olanida 12-15 arasiydi. bugün sorduk erken gebelik testi tanesi 100 lira normali de tanesi 60 lira mi ne dediler eczanede. normalmi bu fiyatlar ? daha ucuza nerden alabilirim eczane disinda bir yerde satiliyormu testler ?
Ben 6lı erken gebelik testi almıştım sadece biri bozuk çıktı ama şuan 6lı 80-60 felanmerhaba kizlar gebelik testleri son aldigimda normali 4-6 lira arasiydi erken olanida 12-15 arasiydi. bugün sorduk erken gebelik testi tanesi 100 lira normali de tanesi 60 lira mi ne dediler eczanede. normalmi bu fiyatlar ? daha ucuza nerden alabilirim eczane disinda bir yerde satiliyormu testler ?