- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
Off zormuş.. Oyle işten cıkmakta haklıymıssın allah ne kapılar açar bılemeyız.. Ben hamılelıkten önce iş arıodum bulamıodum.. Dogum yaptım, yıllar önce görüştüğüm bir firma mail atmış bana iş arıyo musunuz dıye.. Bak dusun arıorum bulamıorm, aramıyorum allah karsıma cıkarıo.. Nerden ney gelcegi hiç bellı olmuyo..
Valla ilk baslarda kolaydı ama oglum buyudukce bana bunalımlar gelmeye baslamıstı.. Meger hepsı bırıkmıs içimde depresyon olarak patlamış haberım yoktu.. Cok zordu bear, o kuvozde ben evde.. Sukurler olsun canı sağolsun simdi kocaman adam oldu ama ben artık rısklı gebeyım yanı gebe kalırsam.. Bı doktor degıl 5 yıl 10 yılda gecse gebelık kolestazı tekrar edecek gebelıklerınde dedi.. Tabi oyle olacak demıorm sımdı en azndn daha bılınclıyım, ne yapmam gerektıgını bılıorm.. Tedbir benden takdir allahtan artık napalım
Ah yaa kolestazı bilirim arkadaşım yaşadı yakından şahit oldum ne berbat bir şey olduğuna Allah korumuş yine de sağlıkla büyümüş Rabbim güzel günlerini göstersin hep
Hiç öyle düşünme ben zorluk kotamı doldurdum şimdi çok kolay iyi olacak diye düşün canım valla ne düşünürsek ne söylersek başımıza geliyor. Ben hep diyordum senelerdir dilimden düşmezdi işte 35 yaşında hala burada çalışmak istemem diye yani o zaman 35 yaş çok büyük çok önemli yaş gibi gelirdi ve 34 yaşında çıktım işten resmen kırk kere söylersen olur meselesi başıma geldi artık hep güzel şeyler söyleyeceğim