2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bugün şeker yüklemesi yaptırdım 75 gr 2 saat kontrollü açlık şekerim iyi çıkmış ama 1 saat sonrası 223 çıkmış. Dr endokrinolojiye gönderdi. Yarına randevu akdım ilk doğumumda dr yaptırmamıştı. I yüzden çok bilgim yok benim gibi olan var mı?
Aynıyız canım.Diyabetik besleniyorum şuan.Tabi buda yeterli olmuyor artı spor ölücem yorgunluktan en az günlük 3 saat yürüyorum.cok yoruluyorum.🫠

Bu gebeligim tek ikiz degil
Kilo alimim odemden dolayi diyorum fazla kilo alirim
Ben ikiz diye hatirliyordum 😃 Ellerin ayakların sisse büyük ihtimal öyledir.Bende dikkat dedikçe alıyorum.Hep salata usulü besleniyorum 3 öğün.kesin ödem.kizimda doğumdan sonra 12 gitmişti bende 1 hafta içinde

Aynıyız canım.Diyabetik besleniyorum şuan.Tabi buda yeterli olmuyor artı spor ölücem yorgunluktan en az günlük 3 saat yürüyorum.cok yoruluyorum.🫠
Ölçüyormusun şekerini canım?
Benim bu sabah açlık 79 tokluk 106 çıktı. Diyeti uyguluyorum dünden beri.Yürüyüşe bende bu akşam başlayacağım. Canım hep tatlı şeyler istiyor🙃 Hamileliği kilo korkum olmadan her istediğimi yiyerek geçireceğim diye hayalim vardı. Sonra sıkar dişimi zayıflarım diyordum ama geldi şeker beni buldu 😁Buna şükür ne diyelim.

Ben ikiz diye hatirliyordum 😃 Ellerin ayakların sisse büyük ihtimal öyledir.Bende dikkat dedikçe alıyorum.Hep salata usulü besleniyorum 3 öğün.kesin ödem.kizimda doğumdan sonra 12 gitmişti bende 1 hafta içinde
İlki ikizdi canim😀
Beni diger gebelikte vardi ve bundada hafif cikmaya basladi gittikce dahada artar diye düşünüyorum

Evet kuzum ikizlere hamileyim rahim kisalmasi var pesser taktılar heran doğum olabilir diyorlar 25 haftalık oldum
Allah saglikla kucagina almak nasip olsun 🙏
30 haftaligi gecsen biraz rahatlarsin ne olur ne olmaz
Bende 32 haftada dogum yaptim ikizleremi bi ay kuvezde kaldilar şuan 3 yaşindalar

Ölçüyormusun şekerini canım?
Benim bu sabah açlık 79 tokluk 106 çıktı. Diyeti uyguluyorum dünden beri.Yürüyüşe bende bu akşam başlayacağım. Canım hep tatlı şeyler istiyor🙃 Hamileliği kilo korkum olmadan her istediğimi yiyerek geçireceğim diye hayalim vardı. Sonra sıkar dişimi zayıflarım diyordum ama geldi şeker beni buldu 😁Buna şükür ne diyelim.
Gayet iyi değerlerin.Tabi tedbiri elden bırakma derim.Diyetin dışına çıktığın an fırlıyor bu şeker.Diyabet olduğun için daha çok canın şeker isteyecektir. Sürekli şekerini sabit tutman gerekecek.Tabi arada kacamakta yapicaksindir.Kati kuralda olsa çizgiyi geçiyor insan bazen.Hemen toparlamak önemli olan.Cocuklarimiz için değer yemediğimiz.Doğurduktan sonra yersin.Enazindan o zaman bebise zarar verme düşüncesi olmuyor.Ama abartmamak şartıyla.Biz artık diyabete yatkiniz her zaman gelip bulacak bizi.:KK43:

Tersinemi geldim anlamadım tersledi attı.Hamileyim hassasım.bence gayette iyi kilosu sürekli takip ediyorum kilosunu zaten.Bu benim için çok kırıcı oldu yani.Zaten o kadar sorun birde bu taşırıyor bardağı azaltmak yerine.
Dengesiz insan çok. Mesleği farketmiyor. Moralini bozma neyseki burda az çok ortalamayı öğrenip bilgi paylaşıyoruz
Yoksa hemen bıçak altına yatıracaklar bizi yahu.

X