2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Merhaba kızlar.Bugün benimde kendi doktor kontrolüm vardı.Detaylı ultrasonda görülen kalpteki parlaklık için gelişim döneminde olabiliyor ama siz isterseniz öneririm bazı firmaları dedi.Eşim biraz daha uygun olsa yaptırmayı istedi ama 450 dolardan kapı açtılar.Vazgeçtik bunu öğrenmem çocuğa anne karnında müdahale edileceğini ifade etmiyor sonuçta diye düşündük.Kendimizi daha fazla üzmek istemiyoruz.
Zaman zaman tansiyonum çıkıyor kardiyolojiden randevu al istersen holter takılır belki kalp ekosuna da bakılır dedi.Haftaya tekrar gidicem.
Bana bisey onermediler ıkılı testınız temizse tek basına kalpte parlaklkk sorun deil dedi perinatolojı bde proftu

Evet öyleydi ama son zamanlarda iş yerinde de çıktığını hissediyorum stresten.Hatta sabahları işe ayaklarım geri geri gidiyor.
Ben geçen kışta böyle bi sorunla karşılaştım kardiyoloji takip et dedi 1 hafta yarım ilaç kullandım bu seferde yataktan kalkamıyorum düşüklüğünden.Anlattım bunları doktora riske atmak istemedi 🙁 izinli olduğum hafta inanılmaz rahatım ama.
Aynen tabi riske atma tahlilelerini tansiyonlarini falan olc

Kontrolden ciktim simdi sisko bi oglusum olucak belli ki 800gr olmus 30cm boyu. 😃💙 Yalniz doktorum seker testi ve diger testleri onumuzdeki ay istedi sanki biraz gecikmeli istedi gibi ama 28 haftayi gec ben cok rahatlicam bizim icin cizgidir 28 hafta dedi onunlada alakali olabilir neyse cok sukur her seyimiz yolunda kizlar 🙏🏻 darisi iyi haberler bekleyenlere insallah
Benimkinin kilosu öyle

Ay kusura bakma güldüm sinirden 😅
Benzer bir durum bende de var Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bugünlerimizi unuttursun bize.
Allah'ın izniyle bugünleri gülerek anicaz burda nie kusura bakiyim ki ne diyecektim sana oturken sendede alt bölgede tekme hissediyorsun çay içiyorum mesela alttan alttan yiyorum 🤣🤣🤣

Ben şimdi bu çantayı aldım, sırt çantası hiç kullanamam o yüzden böyle bir şey tercih ettim
5E6375BA-0321-4930-88B4-9EC16380470C.png

Oksapar kullanan arkadaşlar daha önce doğumunuzda spinal anestezi mi oldunuz? Kan sulandırıcı kullananlarçin riskli diyorlar belden uyuşturmayı.

Yok yapmıyorum neden yapıyım ki başta burun dediler şimdi burun düzeldi bunu sürdüler öne bakalım bu düzelince başka ne diycekler
canım zaten daha bebeğin gelişimi devam ediyo bakalım ilerkeyen zamanda nolucak allahın izniyle herşeyi yerli yerinde olur hiç sıkıntı yaşamayız inşallah 🙏
Maşallah Allah esirgesin :) kaşar peynir ve kırmızı elma muz güzel kilo aldırıyormuş öyle duymuştum.
ben oğlumda çok fazla kırmızı elma yiyodum 🤩 37 haftalık 3210 gram doğdu bundada yerim o aldırmışsa kiloları 🤩
Allah'ın izniyle bugünleri gülerek anicaz burda nie kusura bakiyim ki ne diyecektim sana oturken sendede alt bölgede tekme hissediyorsun çay içiyorum mesela alttan alttan yiyorum 🤣🤣🤣
bende alttan alttan yiyorum ama azaldı alttan tekmeler bazen yukardan yiyorum artık 😍
Oksapar kullanan arkadaşlar daha önce doğumunuzda spinal anestezi mi oldunuz? Kan sulandırıcı kullananlarçin riskli diyorlar belden uyuşturmayı.
canım bende oksapar kullanıyorum normal doğum yaptım o yüzden uyuşturma falan olmadı

kızlar gögüslernde akıntısı olan var mı benim iki gündür sabah bakıyorum ıslanmıs kurumus oluyor atletım 🤔🤔🤔 çok fazla degil ama bisey akmıs belli

Günaydın kızlar dün doktorum bana şeker yuklemesi istemiş ben anlamamıştım bilgilendirme yapmadı çünkü normal kan idrar vercem sanmıştım sağlık ocağında veririm demiştim aile hekimine gidince bugün erken olduğunu söylediler 28.haftada yapılan birşeymiş normalde benim normalde şeker hastalığım yok ailede de yok acaba neden erken istemiş olabilir benden endişelendim biraz ben hiç yaptirmam diye düşünüyodum bı de. Siz yaptırdınız mı yaptıracak mısınız?

kızlar gögüslernde akıntısı olan var mı benim iki gündür sabah bakıyorum ıslanmıs kurumus oluyor atletım 🤔🤔🤔 çok fazla degil ama bisey akmıs belli
Bana da oluyo canım şimdiye kadar iki kez oldu ama sabah olmadı benim gündüz oldu bı baktım ıslanmış akıntı gelmiş emzirmeye hazırlanıyolar bence bu iyi bişey

X