- 20 Eylül 2022
- 411
- 799
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #15.241
Kızlar bebişleriniz kaç haftalık ve kaç gram ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki 21 hafta 390 gram canım seninki kaç gramKızlar bebişleriniz kaç haftalık ve kaç gram ?
Bugün tam 23 haftalık az önce doktora gittim 570 dediBenimki 21 hafta 390 gram canım seninki kaç gram
Bana sanki çok yavaş kilo alıyor gibi geliyor ama son aylarda kilo alıyormuş bebekler ben şimdiden 8 kilo aldım son 4 ayı düşünemiyorumBugün tam 23 haftalık az önce doktora gittim 570 dedi
Bende 6 kilo aldım evet son aylarda kilo alıyorlarmışBana sanki çok yavaş kilo alıyor gibi geliyor ama son aylarda kilo alıyormuş bebekler ben şimdiden 8 kilo aldım son 4 ayı düşünemiyorum
Ben bide kanamalardan plasenta düşüklüğünden dolayı hareket de edemiyorum dışarı çıkıp yürüyemiyorum ne olacak böyle bilmiyorumBende 6 kilo aldım evet son aylarda kilo alıyorlarmış
Şuan minik kızım 23+4 günlük fakat en son 20+6 'da söyledi doktor ölçüsünü 432 gram, 26,6 cm demişti.Kızlar bebişleriniz kaç haftalık ve kaç gram ?
Benım oluyr canım arada olmuyodu bole uzaniyorum ozaman geciyor bacaklarimi kendime dogru cekince ama insan krkuyor24 Haftadayız kasıklarımda bugün çok ağrı oldu kızlar sizdede var mı? Bebek büyüdüğü için mi acaba uzun zaman sonra ilk defa kasık ağrısı oluyo.
Canım bak bende 20 haftalıkken perinatolog bağırsakta parlaklık görmüştü. Anne karnında geçebilir de dedi. iki hafta Sonra detaylı için başka bi peritanologa gittim özellikle sordum ben göremiyorum dedi. Kaybolabiliyor parlaklık. Üzme kendini. Devamlı git seninki de kaybolacaktır inşallahHayırlı haftasonları herkese biz detaylıdan şimdi çıktık kızlar.Perinatolog kalpte bi parlama gördü ama sizin başınıza böyle bişey geldi mi yada çevrenizin.Fetale yönlendirmek zorundayım ama diğer hiç bir yerde sorun yok dedi.Kalple ilgili diğer her şey normal dedi.Kendimi üzmek istemiyorum fetale de girmek istemiyorum siz karşılaştınız mı böyle bişeyle.
Ben karsilaşmadim ama cogu kiside duydum sonradan gidebiliyormuş o parlamaHayırlı haftasonları herkese biz detaylıdan şimdi çıktık kızlar.Perinatolog kalpte bi parlama gördü ama sizin başınıza böyle bişey geldi mi yada çevrenizin.Fetale yönlendirmek zorundayım ama diğer hiç bir yerde sorun yok dedi.Kalple ilgili diğer her şey normal dedi.Kendimi üzmek istemiyorum fetale de girmek istemiyorum siz karşılaştınız mı böyle bişeyle.
Aaaa benimde 23+1gunlukken 571 gram dediBugün tam 23 haftalık az önce doktora gittim 570 dedi
Canim kilo lari net dogru cikmiyor kiBana sanki çok yavaş kilo alıyor gibi geliyor ama son aylarda kilo alıyormuş bebekler ben şimdiden 8 kilo aldım son 4 ayı düşünemiyorum
Suan hafifledi biraz galiba gercektende büyüdügü için yada farklı bi hareket etti sekil olarak baskı mı yaptı anlamadım geçti sayılır gün gectikte farklı ve zor seylerle karşılaşıcaz galibaÇok geçmiş olsun canım acaba biraz sıcak duş alsan iyi gelir mi
Geçti bugün çok şükür hafif hafif var korkuyorum bu ara ya çok geriyor kasılıyo karnım falan3 gundur o ağrı bende var.Karin altında birde vajina bölgemde de oluyor.
Çok şükür geçti canım bugün sanırım büyüdüğü için oluyor karnım çok gergin olduğu için tedirgin oluyorum bişey olunca ağrı acı sanki çatlayacak gibi geriliyor karnım anlamadımBende oluyor canim
Bence normal ama cok agri varsa ihmal etme
Benimde ara ara oluyor canım demekki normal diğer kızlardada oluyormuş.Benım oluyr canım arada olmuyodu bole uzaniyorum ozaman geciyor bacaklarimi kendime dogru cekince ama insan krkuyor
Ben aşagida ve gobek hizamda hissediyorumSize birşey daha sormak istiyorum sizin de bebekleriniz hep aşağıda mı duruyor benim ki çok fazla baskı yapıyor kasıklarıma hiç göbek hizamda hissetmiyorum hep daha aşağıda ya
Ben göbek hizamda çok nadir hissediyorumBen aşagida ve gobek hizamda hissediyorum
Ben karsilaşmadim ama cogu kiside duydum sonradan gidebiliyormuş o parlama
Ve benımde hep kasıklarımda SnowlakeBende de bu akşam çok ağrı var kasıklarıma çok baskı yapıyor sürekli aşağıda duruyor canım yanıyor