Sorun bizim hastanede her raporun gitmemesi yapılan haksızlık benim raporum başka hastaneden alındı diye gönderildi ama aynı yerde çalıştığım insanlar uyuşturucu kullanıp ise gelemeyecek durumda olup başka hastaneden hatta şehir dışından telefonla rapor aldığında onların raporu gönderilmiyo onlardan korkulduğu için. Ayrıca bizim hastanede başka hastaneden rapor almak da yasak değil klinik şefim bile isteye yaptığı kötülük bu değer miydi dersen bunlara tabi ki degmezdi ama yıllardır yaptığı o kadar çok haksızlık var ki bana şimdi minicik bebeğim için aldığım için raporda başıma böyle birşey gelmesi beni inanılmaz kızdırdı sinirimden ağladım da ağladım şimdi sakinim kanamam da bitti şükür inşallah biraz olsun vicdanı sızlamıştır onun da. Şimdi benim yarın öbür gün yine rapor almam gerekirse kendi doktorumdan o zaman önceden heyete gitmiş olması raporumun daha büyük sorun olur mu onu bilmiyorum kendi hastanemde bana vermicekler çünkü rapor biliyorum yatış yapacak kadar ciddi olduğunu düşünseler de taburcu ederken birkaç gün verip yollayacaklar