- 10 Kasım 2022
- 5.080
- 4.192
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.821
Kuzu hiç deme zaten alicak olan alır zaten demeden sen söylemeden söyler sen az da olsa şimdiden yavaş yavaş almaya başlaNe güzel Bizde hiç ağzını açan yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu hiç deme zaten alicak olan alır zaten demeden sen söylemeden söyler sen az da olsa şimdiden yavaş yavaş almaya başlaNe güzel Bizde hiç ağzını açan yok
Islak mendiller kurur diye korkup almıyorum. Bebek bezi konusunda da bebek hangisinde rahat eder bilmediğim için stoklamıyorum. Arkadaşım yeni doğan için prima diyor, o en küçükmüş rahat oluyormuş onu al dedi ama ya bebek 4 kilo doğarsa sedim onu da almadımReflü yatağı alın bence canım. Kızım hep reflüydü benim çok kusardı yatağı faydalı oluyor baya. Süt sağma makinesini ben de arkadaşıma vermiştim. Şimdi de lazım olursa öyle alacağım sanırım kararsızım alıp almamak konusunda şimdiden. Biraz biraz bez stoklamaya başladım ıslak mendil falan :) birkaç da zıbın ve tulum. Bu kadar şimdilik
ikili teste cikan papp-a degeri sifirli rakamlarda olunca gebelik zehirlenmesi tansiyon bebek gelisimi geriligi bunlari tetikliyormus keza benim düşük cikti doktor takip edicez dediCanim benim ikizdi ikili test yaptirmadim doktorum onermedi
Bide gebelik zehirlenmesi ikili test yada uclu teste cikmaz
20 haftadan sonra yavas yavas tansiyon sinsi sinsi yukselir vucudun odem toplar ve idrarda protein bu 3 lu varsa gebelik zehirlenmesi oluyor
Doktor lar bile bilmiyor neden sebep oluyor
Hahah doktora 19 dedim hayır dedi resmen çocuk daha erken olmuş dedi üstüne olmuşsun diyince şaşırdım zaten fazla kanamam olmamış tim doğrudur dedim o değilde aşırı hareketli ya sol tarafında hissediyorum oturuken yumruk gibi oluyor uzanıyorum elimi sağa koyuyorum bildiğin sanki maç var içeride sabah eşimin elini koydum elime nie vuruyorsun diyor gözünü açtı la bir dur uyucam diyip geri uyudu eşim uyandırma alarmım dedim kalk kalAnam sen hemen hamile kalmistin demi ultrasonda cikiyor zaten günü onlar oyle demisse öyledir. Ben burda 16 yaziyor diye dedim can
Yok yok demem. İki tarafta elinden geleni yapar çok şükür ailemizden yana şanslıyız ama şu sna kadar da ağzını açan olmadı. O da bir gerçekKuzu hiç deme zaten alicak olan alır zaten demeden sen söylemeden söyler sen az da olsa şimdiden yavaş yavaş almaya başla
Olsun ya sonuçta her hafta görmüyoruz ben bu ay 2 sinde gördüm sonra 20 sinde ensonra 23 de perinotoloji ye gittiğimde görmüştümYa benim doktorum her gittiğimde renkli de gösteriyor ve en az yarım saat ultrasondan izliyoruz o konuda çok memnunum ağzım hep sırıtık şekilde oluyo :) ayda bir gidiyorum zaten o kadar da rahatsız olsun sıpacık
Zamanı gelince herkez bir şeyin ucundan tutar kuzuYok yok demem. İki tarafta elinden geleni yapar çok şükür ailemizden yana şanslıyız ama şu sna kadar da ağzını açan olmadı. O da bir gerçek
Ağzı plastik olarak açılıp kapananlar kurumuyor. Ben kızımda hep prima premium care kullanmıştım başlarda sonra aktif bebek olana geçtik. Ama o zamandan beri sleepy kendini geliştirdi şuan sleepy bionatural serisinden aldım üç paket. Islak mendili de yine sleepy yenidoğan aldım.Islak mendiller kurur diye korkup almıyorum. Bebek bezi konusunda da bebek hangisinde rahat eder bilmediğim için stoklamıyorum. Arkadaşım yeni doğan için prima diyor, o en küçükmüş rahat oluyormuş onu al dedi ama ya bebek 4 kilo doğarsa sedim onu da almadım
Ne güzel benim doktorum hemen bakiyo 1 dakika bile sürmüyor sadece o kadar.. kızimdayken iki doktorum vardi 10 gunde bir giderdim bi ona bi digerine..ama bunda doktor ucretleri masallah almis başını gitmiş oyuzden.gitmiyorum tek.doktorla kaldim. Tek tesellim.detayli ultrason ondan tamamrn net gorunecekYa benim doktorum her gittiğimde renkli de gösteriyor ve en az yarım saat ultrasondan izliyoruz o konuda çok memnunum ağzım hep sırıtık şekilde oluyo :) ayda bir gidiyorum zaten o kadar da rahatsız olsun sıpacık
Demekki normal ya inş tam hissederiz de şu telaştan kurtuluruz.Aynı durumdayim hafta sonu hissetmistim kac gündür hissetmiyorum
Hadi ya o da çok azmış hatta ben yeter artık diyesim geliyor doktorum daha gösteriyor o derece fazla yani bi renkli açıyor bi siyah beyaz. Kızımda da kızımı hiç renkli görememiştim ben doktorun makinesi renklisi bozuktu,acısını çıkartıyorum artık bu kezNe güzel benim doktorum hemen bakiyo 1 dakika bile sürmüyor sadece o kadar.. kızimdayken iki doktorum vardi 10 gunde bir giderdim bi ona bi digerine..ama bunda doktor ucretleri masallah almis başını gitmiş oyuzden.gitmiyorum tek.doktorla kaldim. Tek tesellim.detayli ultrason ondan tamamrn net gorunecek
Ya ne guzel hissetmen masallah canım. Darisi bizlere inşallah. Ustune görme çoğu kiside oluyor az regl olunuyormua hatta lekelenme tarzinda oluyormusHahah doktora 19 dedim hayır dedi resmen çocuk daha erken olmuş dedi üstüne olmuşsun diyince şaşırdım zaten fazla kanamam olmamış tim doğrudur dedim o değilde aşırı hareketli ya sol tarafında hissediyorum oturuken yumruk gibi oluyor uzanıyorum elimi sağa koyuyorum bildiğin sanki maç var içeride sabah eşimin elini koydum elime nie vuruyorsun diyor gözünü açtı la bir dur uyucam diyip geri uyudu eşim uyandırma alarmım dedim kalk kal
Aynen kuzu üçüncü erken hissetmeye başladımYa ne guzel hissetmen masallah canım. Darisi bizlere inşallah. Ustune görme çoğu kiside oluyor az regl olunuyormua hatta lekelenme tarzinda oluyormus
Bir arkadasim verecek bana süt pompası araba koltuğu Bebek küveti falan bunlar lazım olan seylermis ana kucağı dediğim gibi nuna benzeri bir markaydı görünüşünü beğenip aldık sadece e bebekteki kıza sormustuk iyi demişti. Bebek arabası da Jeo gibi bir ismi olan markayı alacağız daha uygun fiyatlı olsun diye set olmayanlardan onu da yine öylesine beğendik diyebilirim bir fikrimiz yok gözümüze sağlam kullanışlı göründü sadeceBaşka ne alacağım hiç bilmiyorum. Süt pompası alayım defim sonra da ya hiç sütüm gelmezse boşa almış olmayayım diye vazgeçtim.
Bebek arabası ana kucağı yatak bende almak istiyorum ama hangi marka almalıyım karar veremiyorum
O zaman biz de onu alalım bilmemek gerçekten çok zor ya öyle saf saf bakıp duruyoruz ne alsak diye listemiz bile yok elimizde bilmediğimiz için arkadaşlarıma soruyorum anca aklıma geldikçeBenimde hiç tecrübem bilgim yok ama herkes çok övüyordu. Bana da mantıklı geldi. Eşimin abisi uğradı benim için e bebek e, aynı anda 3 kişi Korbell aldık dedi
canım bende öyleyim sürekli lavaboya gidip duruyorum gece bile kaç defa kalkıyorumO değilde ben gibi lavaboya gidip duran varmı ne içsem beş dakka sonra gidiyorum karnıma bakıyorum normale göre büyük gibi sanki gazimda yok yumuşacık buyuyede rahat cikiyorum
Aynen ya uykularımı bozup duruyor gidiyorum eve hani çok az oda az da olsa demekki bizimki vurucam die bize çok geliyorcanım bende öyleyim sürekli lavaboya gidip duruyorum gece bile kaç defa kalkıyorum
ben şimdiden böyleyim ilerde nasıl olucam karnım büyüyünce diye düşünüp duruyorum bugün gene yemekten yırttım ama kaynanam çağırdı erişte yapmış yakın olmak bi yönden çok iyi oluyoAynen ya uykularımı bozup duruyor gidiyorum eve hani çok az oda az da olsa demekki bizimki vurucam die bize çok geliyor
Hahah ne güzel yırttın yemek yapmaktan ben ne yapsam die dusunuyorum öyleben şimdiden böyleyim ilerde nasıl olucam karnım büyüyünce diye düşünüp duruyorum bugün gene yemekten yırttım ama kaynanam çağırdı erişte yapmış yakın olmak bi yönden çok iyi oluyo