2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gunaydin canım biz de ana kucağı aldık bugün nunaya benzeyen bir ismi vardı e bebek ürünleri gerçekten baya indirime giriyomuş bebek arabası yatak da alacağız bu ay çöp kovası önerir misin
Başka ne alacağım hiç bilmiyorum. Süt pompası alayım defim sonra da ya hiç sütüm gelmezse boşa almış olmayayım diye vazgeçtim.

Bebek arabası ana kucağı yatak bende almak istiyorum ama hangi marka almalıyım karar veremiyorum 🤦🏻‍♀️

Gncgm28 Gncgm28 gazını çıkarmamışsınız ondan olmuş dediler canım doğdu ikinci emzirmede mosmor oldu hemen müdahale ettiler sonrada antibiyotik tedavisine falan başladılar 6 gün kaldık hastanede şükür şimdi bileyi yok ama 1.5 yaşına kadar hep genzine kaçırdı
Allah'ım birdaha o günü göstermesin sana kimsenin evladina göstermesin 🙏🙏🙏😍

Başka ne alacağım hiç bilmiyorum. Süt pompası alayım defim sonra da ya hiç sütüm gelmezse boşa almış olmayayım diye vazgeçtim.

Bebek arabası ana kucağı yatak bende almak istiyorum ama hangi marka almalıyım karar veremiyorum 🤦🏻‍♀️
Kulanisli bakmaya çalış canım hızlı bir şekilde buyolar çünkü

Kizlar siz bebek hareketlerini gobeginizin altinda mi hissediyorsunuz yoksa tum gobeginizde mi hissediyorsunuz? ben 19. haftamdayim ama oyle cok hissetmiyorum sanki bir kairn guruldamasi, bagirsak hareket gibi bi seyler oluyor ama emin degilim
Bendede öyle oluyor kuzum sağ tarafıma elimi koyuyorum hareketlerini hissediyorum o an 😍

Ya ben ozele gidiyorum bi kere bile renkli goremedim😶 kizima hamileyken 7 8 haftalikken bile gosteriyordu doktorum renkli. 😮‍💨
Ya benim doktorum her gittiğimde renkli de gösteriyor ve en az yarım saat ultrasondan izliyoruz o konuda çok memnunum ağzım hep sırıtık şekilde oluyo :) ayda bir gidiyorum zaten o kadar da rahatsız olsun sıpacık

Canim gonlunu ferah tut
Bazen bende hisedemiyorum net
Eger endişeleniyorsan saglik ocagina gidip dopler yapabilirsin bebegin kalp atislarina bakiyolar lar aletle
Bi haftadir hisetmiyorum dersin belki yaparlar
Birkaç gün daha bekleyip artık ya doktora ya dediğin gibi sağlık ocağına giderim canım teşekkürler ☺️

Ben ana kucağı felan almiycam 🤣🤣 görümcem.almksti iki ay kullandı hepsi bana kaldı
Ohh ne şanslısın 🧿 Bana da görümcemden kalan bir mama sandalyesi varmış. (Çocuk 8 yaşında şu an) Kayınvalidemin memleketteki evindeymiş. Kullanırsan dediler.. Kullanırım dedim ama inşallah kullanılacak durumdadır 🙈🙈Görmedim hiç bilmiyorum ne durumda

Ohh ne şanslısın 🧿 Bana da görümcemden kalan bir mama sandalyesi varmış. (Çocuk 8 yaşında şu an) Kayınvalidemin memleketteki evindeymiş. Kullanırsan dediler.. Kullanırım dedim ama inşallah kullanılacak durumdadır 🙈🙈Görmedim hiç bilmiyorum ne durumda
İnşallah iyi durumdadır çünkü herşey ateş pahası olduğu için kolay kolay alicak durum kalmıyor kimsede

Reflü yatağı alın bence canım. Kızım hep reflüydü benim çok kusardı yatağı faydalı oluyor baya. Süt sağma makinesini ben de arkadaşıma vermiştim. Şimdi de lazım olursa öyle alacağım sanırım kararsızım alıp almamak konusunda şimdiden. Biraz biraz bez stoklamaya başladım ıslak mendil falan :) birkaç da zıbın ve tulum. Bu kadar şimdilik

Şans kuzu herşey ya ben fazla birşey almiycam kaynanam ben Alicam diyor herşeyimi gorumceler bir yandan şanslıyım bu konuda
Bizim de bebek arabası beşik yatak kızımdan kalma var neyseki vermemiştim kimseye. Kızıma bir genç odası alırım artık almışken onun odasını bu bebişe transfer etmeyi düşünüyorum zaten beyaz almıştım odayı ☺️

17 hafta zaten doktorlar adeti üstüne gördüğümü söyledi günümü 11 olarak ayarlandı 💕💕💕hem devlet hem özel bu sekilde söyledi
Anam sen hemen hamile kalmistin demi🤭 ultrasonda cikiyor zaten günü onlar oyle demisse öyledir. Ben burda 16 yaziyor diye dedim can🥰

X