2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Amin saol canim

Amin saol canim
İftira yakin dua ederim hepinize insallah
Benimde 7 tane vardi 4 tane tuttum 3 tane kalmisti
Kusmalarim azalinca tutarim demiştim bu 3 gunde tutmak sevapi cok diyolar bugune biraktim
İkizlerde ellerinden opuyolar bi ara hastalandilar ama iyileştiler şukur🙏
Allah kabul etsin bende istyrdm tutmak ama. İlk üç ay okdr kötü geçti ki beslenmem çok kotu idrar yolu enfeksiyonu oluyorm susuzluktan bağışıklığın düşuk gecen günde çok hastalandm. Brz vücudum dinlensn dedm ve. Bol bol.dua okyrm duamdasiniz rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize doğumlarimiz kolay geçsin Snowlake Snowlake ismim ne isminle dua etmek istyrm

Allah kabul etsin bende istyrdm tutmak ama. İlk üç ay okdr kötü geçti ki beslenmem çok kotu idrar yolu enfeksiyonu oluyorm susuzluktan bağışıklığın düşuk gecen günde çok hastalandm. Brz vücudum dinlensn dedm ve. Bol bol.dua okyrm duamdasiniz rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize doğumlarimiz kolay geçsin Snowlake Snowlake ismim ne isminle dua etmek istyrm
Ayten canım benim ismim çok teşekkür ederim Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Gecmiş olsun canim
İdrar yolu enfoksiyonun varsa tutma bence
Bide su icmeyince daha kotu oluyor

Naptın canım benim bugun doktora gidecektin gittin mi doktora nasıl geçti
Gittim cnm cocuk yerinde duramiyordu hiç çok hareketliydi cihazı sağ kasığıma koydu yönü değişti sağa geçirdi yine aynı karnımın üstünden baktı yine olmadı en sonunda dayanamadı göbeğimin üstüne bir bastırdı cihazı hersyini gördü kalbini böbreklerini herseyine normal dedi burnun kemiği ne durumda dedim dur bakicam dedi ekranını iyice kararttı kemik var dedi ben beyazdı kemiği bebeğim normal durumda dedi ama içine sinmiyorsa fetal veya göbeğinden sıvı alal dedi yok istemiyorum dedim imza attım çok şükür herşeyi normal geçti ama kağıt vermedi bana hiç

Kızlar balık tüketemiyorum genelde de pek sevmezdim zaten hamilelikte daha da tiksindim siz yiyebiliyor musunuz ?
Ben yiyorum ama öyle cozur cozur kızarmış değil.Fırında bol limonlu.Geçen günde hamsi yedim en ağır balıktır normalde fırında yine limon sıktım yedim.Bol yeşillikli ekmek arası da yenebilir.Çok yemek için zorlamayın kendinizi az biraz gitse mideye faydası var.

Ben yiyorum ama öyle cozur cozur kızarmış değil.Fırında bol limonlu.Geçen günde hamsi yedim en ağır balıktır normalde fırında yine limon sıktım yedim.Bol yeşillikli ekmek arası da yenebilir.
Afiyet olsun cnmm ben tiskiniyorum ya benim yerime de ye

Ben yiyorum ama öyle cozur cozur kızarmış değil.Fırında bol limonlu.Geçen günde hamsi yedim en ağır balıktır normalde fırında yine limon sıktım yedim.Bol yeşillikli ekmek arası da yenebilir.Çok yemek için zorlamayın kendinizi az biraz gitse mideye faydası var.
Ben de bi tek hamsi yiyebiliyordum onunda kokusu çok kötü gelmeye başladı 🤦🏻‍♀️

Akşam uyuyakalmışım. Sabah kalktığımda bulanık görme geçmişti. Ama baş ağrısından ölüyorum. Göz kapaklarımı zor açıyorum. Allah hayır etsin. Tansiyon yükseliyor sanırım. Okuldan çıkışta bi ölçtürmeye gideyim
canım şekerinede bi baktır istersen ondanda olabilir

Afiyet olsun cnmm ben tiskiniyorum ya benim yerime de ye
Baştan bende tiksindimde minik minik zorladım kendimi.Bu arada burun kemiğini görmesine çok sevindim.Hiç kurcalama içini de ferah tut.Geçen annem bana bu videoyu atmış bazen ister istemez stres oluyoruz olumsuzluklardan

Kizlar ne yapiyorsunuz
Bugun oruc tuttum ramazandan kalan 3 orucum var tutmayi duşunuyorum insallah bi sorun olmaz
Hay maşallah sana. Şuan 2 saat bişey atistirmayinca düşüp bayilcakmis gibi oluyorum. Orucu hiç düşünmedim tü tü masallahh

Baştan bende tiksindimde minik minik zorladım kendimi.Bu arada burun kemiğini görmesine çok sevindim.Hiç kurcalama içini de ferah tut.Geçen annem bana bu videoyu atmış bazen ister istemez stres oluyoruz olumsuzluklardan

Ben bugün iyi olduğunu öğrendim ya dünyalar benim oldu kaç gündür üzüntüden sitresten çıkmıştım doktor herşeyi normal dedi burun kemiginide görüyorum dedi yerinde duramayan bir pipili bu dedi 🤣🤣

X