- 18 Ağustos 2022
- 684
- 847
- 27
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #11.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ikiz canımBenim ilk gebeligimde ikizdi bende cok kusma bulanti falan oldu bide kas agrilarida vardi
Bu arada galiba bu grupta ikiz olan tek sen varsin
Ayy oylemi gormedim seni senin cift yumurta degil miBenim de ikiz canım
Bugün de kızlarımız atağa geçti, benim de bir kızım var ve kız çocugu bambaşka birşey oluyor rabbim sağlıcakla eline almayı nasip etsinçok şükür iyiyiz doktordan çıktık kızım olucakmış
Ben ilk gebelikten de alışkınım bulantı kusmalara sonunda kadar geçmeyecek olarak düşünüyorum.Her gun ise gelirken dua ediyorum.Hem sınıftaki çocukları bırakmamak için hem de kendi cocuklarim sağlıklı olsunlar diye.Benim ilk gebeligimde ikizdi bende cok kusma bulanti falan oldu bide kas agrilarida vardi
Bu arada galiba bu grupta ikiz olan tek sen varsin
Gözün aydınnçok şükür iyiyiz doktordan çıktık kızım olucakmış
Ay ikiz gebelik ve çalışmak çok zor ya Allah yardımcın olsun insallahBen ilk gebelikten de alışkınım bulantı kusmalara sonunda kadar geçmeyecek olarak düşünüyorum.Her gun ise gelirken dua ediyorum.Hem sınıftaki çocukları bırakmamak için hem de kendi cocuklarim sağlıklı olsunlar diye.
İyidir inşallah gönlünü ferah tut canım benimHareketlerini hissediyorsan sakin ol o zaman annesi o sana sürekli ben iyiyim diye işaret gönderiyor zaten ben daha hissedemiyorsun tam olarak o yüzden stres oluyorum iyi mi diye
Evet canım benimkiler çift yumurtaAyy oylemi gormedim seni senin cift yumurta degil mi
Saglikla gelsinler kac haftalik oldunEvet canım benimkiler çift yumurta
Ekledim canim saglikla gelsin prensesLadyMorganas benimde kız dedi doktor canım ekleyebilirsin
Amin canım. 15 haftanın içindelerSaglikla gelsinler kac haftalik oldun
Hiç endişelenme benim de 12.haftamda çok kasık ağrım vardı rahim büyüyor normalmiş. Insan yine de korkuyor anlıyorum seni ben de çok korkmuştum. Ağrı olduğu zaman uzan dinlenKızlar 12. Haftaya girdim bugün ama 3-4 gündür bel ağrım, kasık ağrım ve karın ağrım var sizin de oluyor mu böyle ? Cuma günü randevum var ama ya kötü bişey olduysa diye de düşünmeden yapamıyorum