Kızlar ben de bugün gidebildim doktora. Gözlüğümü takmayı unutmuşum, ekranı hiç göremedim
eşim izledi hep arkada. Doktora cinsiyet sorduk, benimki sadece tahmin, kesin değil, ihtimaller üzerine konuşuyorum, erkek olabilir dedi ama burada genelde direkt erkek diyorlar aldırmayalım diye, hala kız çocuklarını aldırma eğilimi var çünkü. Bir dahaki kontrolde kesin olarak söylerim dedi.
Ense kalınlığını ölçtü, 2,5 mm dedi, sınırda değil ama sanki biraz yüksek gibi dedi. Kan verdik, sonuçlar en erken 10 gün sonra çıkacakmış. Burun kemiği de var görünüyor dedi. Aslında down sendromundan şüphelenmedi ama aklımıza niye kurt düşürdü öyle diyerek bilmiyorum. (İkili testi de 250 liraya yaptırdık, Van'dayız, bilgi olarak dursun)
Eşim sürekli izledi, gözünü ekrandan ayırmadı, ben de ekranı göremediğim için doktorla eşimi izledim ahdjsjjsshs diyo ki ben pipisini görmedim bu çocuğun, yüzü de çok kibar duruyordu, bence kız kesin. Bir de hiç rahat durmuyor, doktor ultrason cihazını hareket ettirdikçe rahatsız oluyormuş. Ben çok saçma pozisyonlarda yatar uyurum, bebek de senin gibi yatıyo dedi. Büyümüş kocaman olmuş miniş ya.