2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    243
Canım zaten ben de uzun süreli kullanmam muhtemelen çünkü ben de kucağımda yıkamayı çok severim. Ama biraz buyuyene kdr küvette rahat ediyorum , ilk oğlum bir kez kaydı bacaklarımdan , çok korkmuştum.
 
Banyoda yikayacagim canim bir de kuvetinde gider deliği de var. Duskabin benim banyom sadece sürgü cam gibi düşün. Küveti içeri çeker tipasini açar bosaltirim, banyo ısınsın diye ben de önce büyükbaşlari sokarım
 
Nefes darlığı çok yediğin için mi var yoksa alerjik burnun mu tıkalı ?
Benim13 hafta bitti. Şişliği ilk 7,8 haftalarda yaşadım. Çok şişti 5 aylık gibi artık yok gayet normal halimdeyim. Hamile olduğumu anlayamz dışarıdan bakan, indi elhamdülillah.
Ama nefes alamıyorum hrle geceleri. Neredeyse yarı oturur şekilde uyumaya çalışıyorum.
 
Canım zaten ben de uzun süreli kullanmam muhtemelen çünkü ben de kucağımda yıkamayı çok severim. Ama biraz buyuyene kdr küvette rahat ediyorum , ilk oğlum bir kez kaydı bacaklarımdan , çok korkmuştum.
Kaymaması için müslşn bezin üzerinde yıkıyorum. Ay ne heyecanlandım yaaaaa
 
Hım ben örttüm hiç olmadı sarılık
 
Yaz olsa bile illaki üşütür minnoşlar. Önce banyoyu ısıtmak şart
 
Burnum da yarı kapalı rahat nefes alamıyorum. Senin gibi akşam ve geceleri daha çok zorluyor. Otrinatura aloevera sprey önermişti doktorum ama o da bir yere kadar işe yarıyor. Sanırım bende de ödem falan çok oldu. Kabızlık da çok çekiyorum göbeğim sanki 6 aylık hamileyim gibi.
 
Hiç geçmedimi cnm kabızlığın
 
Hele ki biz Adana dayız Kasım a kadar yaz burda aman çamaşır sepeti yaparım küveti , kovayı da temizlik kovası
Canım benim banada komşum söylemişti. Öğreniyoruz ne güzel. Ay bide yaz olacak ya. Balık gibi gün aşırı yıkar yıkar , son bahar gelmeden büyütürüz bebitolarımızı.
 
Canımsın sirke , kestane balı, sıcak su
Acayip bağırsak çalıştırıyor.
Sabahları aç karnına.
Kuru incir üstüne sıcak su.
Ekmek yok varsa tam tahıllı tam buğday.
Bol su, mevsim salatası. Bunları muhakkak yap.
Birde sirkeli suyu yemeklerden sonra bile çay gibi iç. Ben bu şekilde kurtuldum.
 
Sarılık tamamen bebeğin beslenmesi ile alakalı bir durum kızlar kıyafet işi biraz hurafe... Emerse beslenirse sarılık olmaz.
Benim kiz zor emiyordu günde nerdeyse tarim saat uyanık anca kalıyordu ne yapsam uyanmiyordu doğru durus emmiyordu bile çok şükür olmamıştı sarılık ama oğlum manyak gibi emiyordu doğduğunda şekeri düşük doğdu devamlı emdirmek zorunda kaldım emdire emdire 40 günlük Ken 15 kilo olmuştu ebeden de laf yemiştim sinirlendim gel bir saat yanımda dur dedim kaç kere emiyor gör diyince sustu
 
17 oldu.Çok sinirlendim ama iş yerinde karşımdaki kişiye hamile olduğumu iyi hissetmediğimi söylememe rağmen çok üstüme geldi.Acillik oldum.
Geçmiş olsun.Hamilelik hormonlarindan bir hayli gerginiz üstüne insanin gelende olunca patliyorsun.Malesef bunu engelleyemiyor insan karşının Altan alması lazım.Oda nerde.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…