- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.124
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #10.401
2-2,5 herhalde :) küçükler daha ama beraber büyürler ne güzelAaaa ikiz oğulları mı varmış. MaşaAllah. Kaç yaşlarındalar LadyMorganas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-2,5 herhalde :) küçükler daha ama beraber büyürler ne güzelAaaa ikiz oğulları mı varmış. MaşaAllah. Kaç yaşlarındalar LadyMorganas
Beraber buyur ler aynen ben kıza doğum yaptım kızım üç aylık ti oğluma hamile olduğumu öğrendim kızım 03/05/2013 doğumlu oğlum ise 16/05/2014 hahahaha şuan ikisi bir kavga bir dövüş abi kardeş şeklinde büyüyor2-2,5 herhalde :) küçükler daha ama beraber büyürler ne güzel
tabi o süreçte senin sinirlerin kat sayısı da büyüktür.Beraber buyur ler aynen ben kıza doğum yaptım kızım üç aylık ti oğluma hamile olduğumu öğrendim kızım 03/05/2013 doğumlu oğlum ise 16/05/2014 hahahaha şuan ikisi bir kavga bir dövüş abi kardeş şeklinde büyüyor
Şuan oğlumla karnimdakinin arasında dokuz yıl var bu nasıl oldu anlamadım bile sprail vardı 25/10 da aldırdım aldirirken test te yaptırdım negatifti eşim on yılı geçtiği için nikah tazeliyelim dedik 9/11 nikah kiydik yeniden 14/11 de hamile olduğumu ogrendik gülme kirizine girdik resmen nasıl olur die demekki aldırır aldırmaz gebe kalmışım hesabı bir türlü tutturamiyoruz gebeyken spraili aldirmisim meğer doktor bile anlamadı ağrıyı çok çektim aldirdigim hafta çok şükür şuan 14 haftanın içindeyimtabi o süreçte senin sinirlerin kat sayısı da büyüktür.
Doğruya doğru ben yaş arası çok olsun istedim. Psikolojim iki bebek kaldırmazdı. Sakin sakin büyüteyim diye araya 7 yaş koydum
Linç yiyecek ne var canım bunu söyleyenleri kınıyor. Konuyu kapatıyorum o zaman risk almayalımAma burada demeye korkuyorum bazen bilere çok şinç yemiştim almancı diye falan 1 hafta ceza vermişler bana
Sağlıkla gelsinler inşallah inşallah muayene de sonuçlarda güzel olurBakalım ne olucak 18 gelmiyor bir türlü tarama sonucumu da bekliyorum bakalım ne diycekler meraktan patliycam erkeğe benziyor demisken birde kız diyomus bana yine mutlu olurum
Hayirli olsun cnm tebrikler kac haftalikken ogrendin pekiKızlar erkek haberi aldım ama tatlı severken canım tuzlu ve ekşi istiyor bir aksilik olmaz inşallah net gördük ama
Sağol canım 13+5te öğrendikHayirli olsun cnm tebrikler kac haftalikken ogrendin peki
Bu bende de var anlayamadım sebebiniKizlar bu aralar nefes darlığı çekiyorum acaba neyden olabilir.konusurken bile nefes nefese kalbim güb güb oluyor sizlerde de oluyor mu ??
İnşallah canımSağlıkla gelsinler inşallah inşallah muayene de sonuçlarda güzel olur
Bendede oluyor yürürken bayır çıkarken mesela hızlı yürüyünce hareket edince nefes nefese kaliyorumBu bende de var anlayamadım sebebini
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin tosun paşaKızlar erkek haberi aldım ama tatlı severken canım tuzlu ve ekşi istiyor bir aksilik olmaz inşallah net gördük ama
13+2 canım hayırlısıyla buyusunlerde kucağımıza alallimİyi aksamlar kizlar nasilsiniz kac haftalik oldunuz bebisler
İyi akşamlar. İyiyiz Allaha şükürler olsun. 13 haftayı doldurduk. Hareketlerini hissetmeyi bekliyorum.İyi aksamlar kizlar nasilsiniz kac haftalik oldunuz bebisler
Maşallah subhanAllah. Benimkilerin arası 2 yaş 9 ay. Bununla arası 4 yaş 2 ay veya 4 yaş 1 ay olacak doğum hatasına göre değişir. Senşn kaç tane var. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin .2-2,5 herhalde :) küçükler daha ama beraber büyürler ne güzel