2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    243
Günaydın kızlar. Mide bulantılarınız ne durumda. Ben gece yatmadan önce içiyorum gün içinde iyi hissediyorum kenidimi fakat akaşm işten eve geçince midem çok kötü bulanıyor lavbodan çıkamıyorum bugün doktorun dediğne göre 14+6 yım
 
20 sinde 16.30 da inşallah canım evet danışacağım. Tamam haber ederim inşallah unutmazsam :) Sen bana hatırlat yine kendini :)
Canim senin kontrol ne zaman gittiğinde bir sor beni de bilgilendir misin?.Benim şubat 1 de Randevum.Benimki normalde olmuyordu hamilelikte döneminde ortaya çıktı.
 
Gastrit bu hamileligimde çekiyorum.Nefes darlığı septomu oluşmuyordu pek .Dün yinedede belki yedigimden dolayı olabilir diye mide şurubu alıp üstüne uyudum.kaltigimda nefes tikanikligim kalmamıştı.Nolur nolmaz gastritin ustunede duruyum.Börek yemiştim dün.
 
Günaydin Hareketlenmeleri artıyor güçlü duruma geçtiği için ilaçta etki bir süre yapıyor.14.haftadayim daha mide bulantısı çekiyorum.Bitmedi gitti .
 
Sanada çok geçmiş olsun uzuldm vallah bende korkuyorm dün bir ara hapsirirken uzanıyordu baglarm koptu sandm okdr karnım ağrıdı ki kalkmaya zaman kalmadı ş mübarek cuma günü rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah ve bebeklerimiz umarım iyidir
 
Ben ilacı azaltayım dedim dün akşam eşim yemek yerken çok midem bulandı.Bırakamıyorum maalesef.Gün içinde senin gibi iyiyim mesaiden sonrası beni zorluyor.
 
Ben hapşururken dizlerimi karnıma çekiyorum.Ayaktaysam kendimi kasmamaya çalışıyorum.Kastığım zaman kasıklarımda Şimşekler çakıyor sanki.
 
O zaman ben 10 yapayım 0 3 ay kıyafeti. İlk bebeğim zaten saklarım nasip olursa bi sonrakine de giydiririm
 
Ben hapşururken dizlerimi karnıma çekiyorum.Ayaktaysam kendimi kasmamaya çalışıyorum.Kastığım zaman kasıklarımda Şimşekler çakıyor sanki.
Bu hapsuruk zaten bence gripte tek olmuyor.Ben hamile kaldım kalalı günde bir iki yapıyorum.Bunun iyi bir yanı olabilir hamilelige belkide olduğuna göre.
 
Olduğum yer temmuzda alev atıyor agustostada öyle. Nasıl giydireceğim bilmiyorum ben nasıl giyinik duracağım onu da bilmiyorum kayınpeder falan gelmese keşke hemen
 
Canım ben de aynıyım, dün gece bile kusmadım diye mutluydum. Yarım saat önce midemde ne var ne yok çıkardım. Bir de dersteydim, nasıl çıkıp tuvalete koştum bilmiyorum çocuklar sessiz durdular neyse ki.
 
Benim ortancada öyle, Aişe Hüma kendi işini kendin halleder oldu olası öyle bir kız. Elhamdülillah çok şükür.
 
Benim alerjik rinitim var ev tozu hemen tıkanmama sebep oluyor maalesef
Geçmiş olsun.Hapsuruk hep olur.cocuga bir şey olmaz.Benim doktor bana demişti bir çocuk anne karnında en çok stresten,ağır kaldirmaktan soğuktan etkilenir demişti.Hapsuruk felan bir şey olmaz inşallah.Rahat tut içini.
 
İçim gitti.Gule güle giyer inşallah.Ben doğuma yakın almak istiyorum kıyafet felan.Goruncede dayanamıyom
canım veb almadım benim evde baya bişey var kundağı çorapları eldivenleri yinede çorap almam ama mendil ve elfiven alırım çok gerek oluyo
 
canım veb almadım benim evde baya bişey var kundağı çorapları eldivenleri yinede çorap almam ama mendil ve elfiven alırım çok gerek oluyo
Benim evde hiç bir şey yok dağıttım hep.Bu çocuğa sıfırdan yapicam yatak,bebek arabası felan,kıyafetler.Bize at aldıklarını görelim heveslenelim. Sana pek masraf olmaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…