2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Meraba kizlarr 😊 3 gun embriyosu transfer oldum bugun 6 gunum ❤️ belirti fln yok 6 kere asilama olmustum o zamanlardada boyle belirtim yoktu 🙁 cok korkuyorum isallah bebegim benimledirrr 🤲❤️
İnşallah sımsıkı tutunuyordur sana🤲🤲🤲herkeste belirti olmaz canım..belirtiler vücudumuzun hormonlara verdiği tepki aslında..kendinde belirti arama canım rahat ol bebeğine inan ve test gününü bekle canım..inşallah pozitif sonuç alırsın🤲🤲🤲

Meraba kizlarr 😊 3 gun embriyosu transfer oldum bugun 6 gunum ❤️ belirti fln yok 6 kere asilama olmustum o zamanlardada boyle belirtim yoktu 🙁 cok korkuyorum isallah bebegim benimledirrr 🤲❤️
Bende transfer gününü sayarsak 5 saymazsak 4 günüm bende hiçbirşey hissetmiyorum çok korkuyorum inşallah Bebeklerimize kavuşuruz 😔

selam herkese. Calisanlara sorum is yerinize ne zaman soylemeyi dusunuyorsunuz? Ben 11 haftaligim, henuz dna testi yaptirmadim ve bi dahaki ultrason 2 hafta sonra. her an bir sey olabilir diye soylemeyim diyodum ama 2025 icin bir suru plan yapiliyor ve ben olmayacagim diyemiyorum 😃

Hepimiz aynı hisleri paylaşıyormuşuz.. Ultrasona giderken kalbim ağzımda giriyorum resmen ekranda iyi olduklarını görünce bi çok şükür diyorum. Yaklaşık bir gün kadar götürüyor beni :KK70: sonra tekrar bir endişe kaplıyor bir sonraki ultrasona kadar :110:
Off gerçekten de böyle yaa muayene günü kalp atışını duyuyorum o gün çok mutluyum ertesi günü manyaklaşıyorum yine acaba yaşıyor mu kalbi hala atıyor mu diye. Kendimi biraz dinç ve enerjik hissedeyim hemen panik oluyorum acaba niye halsiz değilim bebeğe bir şey mi oldu diye deli oldum iyice. Bebeğimin ilk kalp atışlarını duyarsam geçer sandım bu korkular ama şuna eminim ki her seferinde başka korkular başlıyor ve kucağıma almadan bitmeyecek buna emin oldum artik 😂

Off gerçekten de böyle yaa muayene günü kalp atışını duyuyorum o gün çok mutluyum ertesi günü manyaklaşıyorum yine acaba yaşıyor mu kalbi hala atıyor mu diye. Kendimi biraz dinç ve enerjik hissedeyim hemen panik oluyorum acaba niye halsiz değilim bebeğe bir şey mi oldu diye deli oldum iyice. Bebeğimin ilk kalp atışlarını duyarsam geçer sandım bu korkular ama şuna eminim ki her seferinde başka korkular başlıyor ve kucağıma almadan bitmeyecek buna emin oldum artik 😂
Kesinlikle katılıyorum 😊 Eşime diyorum ki hamileliğin yarısı endişe yarısı hastaneyle geçiyormuş 🙄 en ufak bir şeyde hemen bir hastane yada doktorda buluyorum kendimi yoksa da ne oluyor acaba iyiler mi diye endişe ediyorum 😃 hareketlerini hissetsek belki biraz daha rahatlarız 🥰

selam herkese. Calisanlara sorum is yerinize ne zaman soylemeyi dusunuyorsunuz? Ben 11 haftaligim, henuz dna testi yaptirmadim ve bi dahaki ultrason 2 hafta sonra. her an bir sey olabilir diye soylemeyim diyodum ama 2025 icin bir suru plan yapiliyor ve ben olmayacagim diyemiyorum 😃
Ben bi kadın müdürüm var ona söyledim hem sevdiğim birisi hemde hastaneye gidip gelirken şube müdürüne karşı idare ediyor beni Allah razı olsun 🤲 onun dışında bir kaç çok yakın arkadaşım biliyor diğer yöneticilere 4 4.5 aylıkken söyleyelim dedi müdürüm seninle ilgili planlar varsa set koymasınlar önüne dedi bende onun sözünü dinliyorum şuan

Ben bi kadın müdürüm var ona söyledim hem sevdiğim birisi hemde hastaneye gidip gelirken şube müdürüne karşı idare ediyor beni Allah razı olsun 🤲 onun dışında bir kaç çok yakın arkadaşım biliyor diğer yöneticilere 4 4.5 aylıkken söyleyelim dedi müdürüm seninle ilgili planlar varsa set koymasınlar önüne dedi bende onun sözünü dinliyorum şuan
Ben de sanirim haftaya direk mudurume soyleyecegim. Yoksa zor durumda kalacagim planlamada. Tesekkurler yorum icin

Yaa cnm benim çok üzüldüm rabbim en kisa zamanda evladina kavuşmayı ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Çok üzüldüm canım vardır bunda da bir hayır üzme kendini evet Herşey olacağına varıyor kaç haftalıktı peki senin bebeğin?
Allah sabır dirayet versin hayırlısıyla guzelikten kolaylikla sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebek sahibi olmayı nasip etsin size 🤲
RABBİM GÜÇ VERSİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH KENDİLİĞİNDEN BİR BEBEK NASİP ETSİN SANA..
Yaa offf çok üzüldüm rabbim güç kuvvet versin sana canım benim Allahım tez vakitte versin kucağına bebeğini🤲🤲🤲çok üzüldüm
cook üzüldüm ne dıyecegımı de bilmiyorum allah sabır versın inşallah tez zamanda hiç ugrasmadan kendılığınden kolaylıkla saglıkla hayırlı bi evlat nasip eder bu yaşadıklarını unutursun 🙏
Kizlar Hepinize cok Tesekkür ederim güzel dilekleriniz beni cok mutlu ettii. Allahim ragzi olsun. Burda koskoca bi aile olduk. Sevincimizide üzüntülerimizide hep burda yasadik💞Rabbim Yar ve yardimcimiz olsun tedavi oldugu icin riskimiz hep var maglesef Rabbim saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin insallah🤲🏻 Sizlerde benim hep dualarimda olucaksiniz.. ben daha iyim cok sükür toparlanmaya calisiyorum Süreci 2 kez yasadigim icin biraz fazla yikildim ama cok sükür dahada iyi güclü olucam. Veren Rabbim alan Rabbim ne haddimize sükürsüzlük. Elhamdulillah inancimiz tam Elbed bi gün🥰

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Ne denir inan ki bilmiyorum. Daha önce ben de yaşadım biliyorsun çok da konuştuk. Tarifi yok çok zor. Allah düşmanıma dahi yaşatmasın. Sen çok güçlü bi kadınsın atlatırsın üstesinden gelirsin eminim. Ümidini kaybetme sakın hamile kalabiliyorsun bak eminim bir gün anne olacaksın. Özelden yazayım ben ne dicemi de bilemiyorum kötü oldum.
Cok tesekkür ederim canim ALLAH ragzi olsun insallah dahada iyi olucam💞🥰🤲🏻
Amin böylesini hic kimseye yasatmasin Rabbim. Tabi binlerce sükür beterin beteri var canim..

Yeni okudum yazınızı ve çok çok üzüldüm :KK43:( Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah kolaylıklar versin size. Böyle bir zamanda insan ne diyeceğini bilemiyor.. Bundan sonraki sürecinizde Rabbim kolaylık versin inşallah. Bundan sonrası kolay ve güzel olsun sizin için Rabbim kucağınızı boş bırakmasın. Dualarımda olacaksınız..
Allah ragzi olsun canim. Güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim💞 Rabbim kimseye yasatmasin..

Ne desek kelimeler kifayetsiz kalır. En güzeli seni dualarımızda anmak.Rabbim yar ve yardımcın olsun sabır ve dayanma gücü versin. Rabbimin izniyle çok güzel bir anne olacaksın. Lütfen pes etme, umudunu kaybetme çünkü umutta Allahın verdiği bir duygu❤️en yakın zamanda güzel haberlerini alacağız inşallah. Rabbim bu süreci de hızlı, kolay, acısız bir şekilde geçirebilmeni nasip eylesin inan daha ne diyeceğimi bilmiyorum dualarımda olacaksın
Allah ragzi olsun güzel dualarin icin canim cok tesekkür ederim okadar mutlu oldumkii , Amiiin Amin insallah💞🤲🏻 Sizlerde sagliklica insallah kucaklariniza alirsiniz bebisleriinizi🥰

(Benim ise 2 tane Cennet Kusum oldu🕊️🕊️)

Günaydın kızlar. Ya ben çok fena üşütmüşüm. Boğazım başım çok ağrıyo öksürdükçe beynim patlayacak gibi oluyo. Burnum da tıkanıyor. Hamileyiz ya bu durumda ne yapılabilir?

Günaydın kızlar. Ya ben çok fena üşütmüşüm. Boğazım başım çok ağrıyo öksürdükçe beynim patlayacak gibi oluyo. Burnum da tıkanıyor. Hamileyiz ya bu durumda ne yapılabilir?

Hamileyken bana sadece parol içmeme izin verdiler. Baş ağrısı için parol alabilirsin. Bol boş sıvı tüketmeye çalış. Ballı süt, ballı limonlu su, sadece su ama soğuk olmasınlar. Dinlenmek en önemlisi. Üzerini sıkıca ört güzelce terle ve hemen ılık bir duş al. Acil şifalar dilerim canım. Ben de öyle oldum bu şekilde atlatabildim.

X