- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #6.701
hemen ekliyorum canim unutmadanMerhaba, yaş 28, ilk çocuk, sat 30 Eylül, beni de ekleyebilir misiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen ekliyorum canim unutmadanMerhaba, yaş 28, ilk çocuk, sat 30 Eylül, beni de ekleyebilir misiniz![]()
Hayırla gelsinler. Benim bugün biraz sancım var. Ne zaman bulaşık makinesi bosaltsam oluyor. Korkum oluştu bişey oldu diye.(saçma aslında azıcık eğilip kalkmakta bişey olmaz da işte eski kötü tecrubeler...)tm canim bende iki hafta sonra giderim heralde 12 haftada olcam belki cinsiyet tahmini verir
bende bugun 3 kere kustum tam azaldi diyorum basliyor gene en iyisi bahsetmememHayırla gelsinler. Benim bugün biraz sancım var. Ne zaman bulaşık makinesi bosaltsam oluyor. Korkum oluştu bişey oldu diye.(saçma aslında azıcık eğilip kalkmakta bişey olmaz da işte eski kötü tecrubeler...)
Bir de dünden beri yine kusmaya bulantiya döndüm. Hiç keyfim yok
Amiiin Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.Bunu yazdığıma da üzüldüm şimdi.Keşke yakın olsak valla o yapar ben çıkar dağıtırdım sizlereAh keşke annem yanımda olsa da yapsa . Başka şehir de arada 10 saat var. Kimsem yok bulunduğum yerde Kv var da yok . Bir komşularım var sağolsunlar. Doğum zamanı ilk doğumum da yalnız geçti bi annem vardı sağolsun bunda gelemeyebilir sağlık sorunlarından dolayı ne yaparım bilmiyorum çok ağlıyorum düşündükçe annenin yeri asla dolmuyor. Annelerimize Allah uzun ömür versin başımızdan eksil etmesin
Kizlar listeyi gunceledim ismi olmayanlar beni etiketlesin yaziyim canlar
Teşekkürlerhemen ekliyorum canim unutmadan
Bende 2 kiloya yakın verdim. Son iki gündür kusmalarim çoğaldı. Günde 3 kez mutlaka çıkartıyorum yediklerim zaten çok kısıtlı. Şimdi ıspanak yedim yoğurtlu bende iyi geldi gibi. Birde ota çöpe ağlar oldum. Çocukları banyo ettirmem lazım ama halim hiç yok daha demin banyo ettiremiyorum diye ağladım. Yemek yerken de yiyemiyorum diye ağladım. Gecede uyuyamıyorum diye ağlamıştımValla benim annemde hamilelikleri aynı böyle geçirirmiş hatta benden beter ona da anneannem yapmış bir süre yemekleri.Ne yiyip yiyemeyeceğimi biliyor Allah razı olsun ondan.Düşündükçe gözlerim doluyor hakkını ödeyemem.Ben haftada 3 gün geceleri yalnız kalzorunda kalıyorum ona gidiyorum.
Bazen ben de gerçekten bana ne iyi gelir bilemiyorum senin gibi çaresiz kalıyorum.Yoğurtlu ıspanak iyi gelmişti geçenlerde.Dünde bol limonlu yağsız balık yiyebildim.Kilo vermişim yalnız bugün tartıldım.
Canim sat 20 Ekim takmini doğum 26 temmuzKizlar listeyi gunceledim ismi olmayanlar beni etiketlesin yaziyim canlar
yaş ve kacinci cocuk canimCanim sat 20 Ekim takmini doğum 26 temmuz
10.haftam bu tam 9 haftalıkken öyle demişti normalde benimki de baya korkuyodu ama ilk kez iyi konuştu son kontroldeKaçıncı haftadasın ki tehlike süresi geçti diyor canım? Bi benim doktor kanama olduğu sürece tehlike hep var diyor sanırım![]()
Yaş 33Kizlar listeyi gunceledim ismi olmayanlar beni etiketlesin yaziyim canlar
canim seni eklemişim listede varsinYaş 33
Sat 6 Ekim
2. Çocuk
Yiyemiyorum diye bende ağlıyorum aradaBende 2 kiloya yakın verdim. Son iki gündür kusmalarim çoğaldı. Günde 3 kez mutlaka çıkartıyorum yediklerim zaten çok kısıtlı. Şimdi ıspanak yedim yoğurtlu bende iyi geldi gibi. Birde ota çöpe ağlar oldum. Çocukları banyo ettirmem lazım ama halim hiç yok daha demin banyo ettiremiyorum diye ağladım. Yemek yerken de yiyemiyorum diye ağladım. Gecede uyuyamıyorum diye ağlamıştım![]()
Ay hayır yazdığın için üzülme ben sizlerle konuşunca rahatlıyorum benim kvalide dibim de de ne oğluyla ne bizle konuşmuyorlar yıllardır böyle bir konuşur sonra bir kaç sene kaybolur. Benim kv zorlandığımı bilse sevinirAmiiin Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.Bunu yazdığıma da üzüldüm şimdi.Keşke yakın olsak valla o yapar ben çıkar dağıtırdım sizlere
Çok duygusalım bu aralar her şeye ağlar oldum.
Kayınvalidem uzakta benimde daha haberi yok.Ama böyle zor geçtiğini bilse atlar gelir gık demez oda bir sürü erzak gönderdi geçen ay.
Görmemişim, teşekkür ederimcanim seni eklemişim listede varsin
Bazı insanların gaddarlığına gerçekten şaşırıyorum.Annem alt komşusu hamileyken sepetle aşağı yemek sarkıtırdı hala aynılar karşılıklı.Ay hayır yazdığın için üzülme ben sizlerle konuşunca rahatlıyorum benim kvalide dibim de de ne oğluyla ne bizle konuşmuyorlar yıllardır böyle bir konuşur sonra bir kaç sene kaybolur. Benim kv zorlandığımı bilse sevinirhaberleri var umurlarında bile değil bunu yazarken bile ağlıyorum ben. Hep hormonlardan iyice duygusallaştık
![]()
Annenin güzel kalbinden ellerinden öpüyorum.Bazı insanların gaddarlığına gerçekten şaşırıyorum.Annem alt komşusu hamileyken sepetle aşağı yemek sarkıtırdı hala aynılar karşılıklı.
Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimizi.
Ben de bugün daha bı sersem gibiyim ya kafamı kaldıramıyorum yataktan evde de tekim yemek yapacak enerjim asla yok dışardan söyleyeyim diyorum o da içime sinmiyo kalkar birazdan bişey hazırlarım diyip geri yatıyorumBenim yine başım ağrıdan çatlamak üzere ne olcak böyle![]()