- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
- 23
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #5.781
Rızkıyla gelir. Hiç canını sıkma belki de bereketin o bebektir bilemezsin. Imtihan dunyasindayiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır karamsar olma benceSat 12 ekim, hiç istemiyorum ama hamileyim nasıl kabullenicem bilmiyorum, başıma gelecekleri bildiğim için depreyondan depresyona giriyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Yanlış anlama beni ama olay bence sadece gelir kaynağı dehl kardeşi bile kaç yaşında blmyrm ama ben nas yetisicem demeso garip geldi biberon ne denir blmyrm ama hangi çocuğun birgün sana ne faydası olacak bilemezsin. Bende isteyen bir cocukmusum altı çocuk olunca annem istememiş ama şimdi der iyiki doğurdum diye inanın anneme çok fayd.oldu hemsireyim tüm sağlık işleri bendedirZaten sadece bir kardeş ister miydin diye sordum, büyük çocuğum 'nasıl yani ona bez ona biberon ben nasıl yetişicem böyle hayat istemiyorum' diye ağlamaya başladı sonra tekrar açmadım diğeri daha tam bilmiyor küçük kardeş ne demek ama abisini sevmemi bile kaldıramıyor bir bebek görse kucağımda ne olacak bilmiyorum. Evde bir kaos hep var.
Başka bir gelir kaynağımız olsa hak vereceğim ama yok ve bu konuda çok karamsarım. inşallah öyle olur yoksa ben akıl sağlığımı hepten kaybedeceğim.
Prilam iyi geliyor bana da ama derse girerken zorlanıyorum acikcasi kazasız belasız bu dönemi kapatırım inşallahbenim ilk gebeligimde cok şukur kanamam olmadi hic ama kusmadan cok cektim bide odem olmuştum 5 aydan sonra
Cok üzüldüm ne denir bilmiyorum. ne desem de tesellin olmaz ama inşallah istediğin en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğin olsun yürekten dua cinimBebeğimi kaybettim, beni listeden çıkartabilirsiniz
Çok geçmiş olsun Rabbim sağ salim nasip etsin tekrardanBebeğimi kaybettim, beni listeden çıkartabilirsiniz
Yalnis anlamayın ama ilk cocugunuza çok fazla sorumluluk mu verdinizZaten sadece bir kardeş ister miydin diye sordum, büyük çocuğum 'nasıl yani ona bez ona biberon ben nasıl yetişicem böyle hayat istemiyorum' diye ağlamaya başladı sonra tekrar açmadım diğeri daha tam bilmiyor küçük kardeş ne demek ama abisini sevmemi bile kaldıramıyor bir bebek görse kucağımda ne olacak bilmiyorum. Evde bir kaos hep var.
Başka bir gelir kaynağımız olsa hak vereceğim ama yok ve bu konuda çok karamsarım. inşallah öyle olur yoksa ben akıl sağlığımı hepten kaybedeceğim.
Bende cuma devlete gideceğim. İlk muayne nasıl geçecek bilmiyorum. Ama hiç değilse bı resim verseler iyiydi.Kızlar az önce doktordan geldim. Gerçekten bu devlet doktorları bi tuhaf. Ne ultroson resmi verdi ne kalp atışı dinletti. Kalbi atiyo mu diyorum evet canlı diyortek dertleri bi an önce sıra geçirmek. Adam soru sordurtmuyor bile. Ya sabır çektim çıktım
Valla bilmiyorum canım. Ben normalde özele gidiyodum. Özel bi ay sonraya randevu verince dedim ondan önce bi devletten alayım arada. Böyle bi deneyim geçirdim. Doktor değişirim artık.belki de bana böylesi denk geldi. Bi de soruyor ilk gebelik mi diye ilk diyorum. Insan onaistinaden böyle saçma sapan davranmaz. Hamileyim diye suçlu çıkacaktım neredeyseBende cuma devlete gideceğim. İlk muayne nasıl geçecek bilmiyorum. Ama hiç değilse bı resim verseler iyiydi.
Devlette tüp bebek yaptirdim benim doktorum ameliyattayken kese muaynesini başka doktor yaptı. Kendi doktorun gelince hemen sesini dinletti. Resim verdin mi dedi ama bakan doktor ikisini de yapmamıştı o doktorun da acemiliği e geldi galiba ilkkez o bölümdeydi
Hayır kontrolde farkettikAllah'ım sabırlar versin kanama mi oldu
Çok şükür sorun yokmuş canım bebek iyi. İkili test yaptıracak mıyım onun kararını vermemi istedi ona baya kafam karıştı yaptırsam mı yaptıracaksam nerde yaptırsam falan sigortam karşılıyo diyo ikili testi ama hastane karşılamıyo diyo öyle olunca başka hastanede mi yaptırsam ya riskli çıkarsa falan kafam karışık. Sen yaptıracak mısın ikili test?Çok şükür ayni devam canim seni merak ettim muayeneden sonra yazmadin
Geçmiş olsun umarım tez zamanda sonuca kadar ulaşabilecek hamilelik YaşarsinHayır kontrolde farkettik
insallah canim sen olumlu duşunmeye calişPrilam iyi geliyor bana da ama derse girerken zorlanıyorum acikcasi kazasız belasız bu dönemi kapatırım inşallah
BEN DİRek fetal yapacağım canım sigorta karşılamıyor bi de doktor çok saçma riskler çıkıyor dediÇok şükür sorun yokmuş canım bebek iyi. İkili test yaptıracak mıyım onun kararını vermemi istedi ona baya kafam karıştı yaptırsam mı yaptıracaksam nerde yaptırsam falan sigortam karşılıyo diyo ikili testi ama hastane karşılamıyo diyo öyle olunca başka hastanede mi yaptırsam ya riskli çıkarsa falan kafam karışık. Sen yaptıracak mısın ikili test?
Ben geçen gün senin gibi aşerdim ve yedimYa canım aşırı çiğ köfte istiyor normalde yemeyin diyorlar ama buna etsiz olanda dahil midir ya. Bu haftalarda yemek sakıncalı olur mu acaba 1 kerelik.
Benim dünden ber sanki sırtıma bıçak saplanması gibi bir his oluyor ve çok ağrıyor9. Hafta da ki arkadaşlarım hafif kasik ağrısı doluluk hissi oluyor mu az az
Bebeğimi kaybettim, beni listeden çıkartabilirsiniz
dogru diyorsun canim hersey cok pahali ama allah rizkini veriyor gecmez dedigimiz neler gecmediki sende canini sıkma
Rızkıyla gelir. Hiç canını sıkma belki de bereketin o bebektir bilemezsin. Imtihan dunyasindayiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır karamsar olma bence
Bir kabullenebilsem, o kadar zor geliyor ki herşeyi düşünmek. Karamsar olmamaya çalışıyorum ama imkanlar.Yanlış anlama beni ama olay bence sadece gelir kaynağı dehl kardeşi bile kaç yaşında blmyrm ama ben nas yetisicem demeso garip geldi biberon ne denir blmyrm ama hangi çocuğun birgün sana ne faydası olacak bilemezsin. Bende isteyen bir cocukmusum altı çocuk olunca annem istememiş ama şimdi der iyiki doğurdum diye inanın anneme çok fayd.oldu hemsireyim tüm sağlık işleri bendedir
Yalnis anlamayın ama ilk cocugunuza çok fazla sorumluluk mu verdiniz
6 yaşında Bir çocuk bez e biberon a nasıl yetisecegim derse ya kardeşine o bakıyordum ya masraflar ondadır.
Ve çok sorumluluk aldıysa zaten kardeşini sevmez. Sevemez
geçmiş olsun canım çok üzüldümAllah'ım sabırlar versin kanama mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?