Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya canım aşırı çiğ köfte istiyor normalde yemeyin diyorlar ama buna etsiz olanda dahil midir ya. Bu haftalarda yemek sakıncalı olur mu acaba 1 kerelik.
Ya canım aşırı çiğ köfte istiyor normalde yemeyin diyorlar ama buna etsiz olanda dahil midir ya. Bu haftalarda yemek sakıncalı olur mu acaba 1 kerelik.
Bu alerji çok sıkıntı dayak yemiş gibiyim her yerim acıyor ama bebeğim için dayanmaya çalışıyorum doktor alerji ilacı iç dedi onu 2 gün içtim ama içim rahat etmedi bıraktım
Bu alerji çok sıkıntı dayak yemiş gibiyim her yerim acıyor ama bebeğim için dayanmaya çalışıyorum doktor alerji ilacı iç dedi onu 2 gün içtim ama içim rahat etmedi bıraktım
Eki Görüntüle 3175280
Ben şuan 5 aylık gibiyim ya çok şişti karnım. Özellikle kabızlık ve mide şişkinliği sayesinde asla kuculmuyo:///
İlk hamilekikte 11 kg ile kapatmıştım. Bunda bakalım Max 15 kg diye kendime sinir koyuyorum
Hiç endişelenme. Burada lekelenme yaşamayan çok az kişi var galiba. Ben de yaşamıştım 6 haftalıkken. O günden beri Progestan kullanıyorum, hiçbir şey kalmadı şükür. Doktoruna danış bir.