- 15 Aralık 2022
- 390
- 878
- 33
- 40
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #35.541
Biz Bi zararını görmedik hatta fıldır fıldır evde geziyor çok hoşuna gidiyorÖnerilmiyor diye bizde almadık ama çevremizde alın diyor bizim bebekler kullandı noldu diyorlar önerilmiyor diyince. 2 gündür bunu düşünmeye başladık eşimle alalım nolcak diyoruz yoksa aşırı stres oluyoruz. Bi sıkıntı görünmüyor ama yapmaması canımızı sıkıyor
Biz Bi zararını görmedik hatta fıldır fıldır evde geziyor çok hoşuna gidiyor
Ay evet yakıcı bi kumaşı var.Ben puset için müslin almıştım delikleri var ona geçiririm diye düşünüyorum uzun zamandır ama harekete geçemedim hep atlıyorumAnladım anladım sağolasın ben alışkınım bebede öyle problem olmaz diye düşünüyorumsadece şeyi sorucam kumaşı nasıl terletiyo mu rahat mı
Yicem çok hoşKızlar bugün yaptık doğum gününü çok çok güzel oldu
Kesinlikle çok rahatlatıyor en azından yemek yaparken o yanımda duruyor geziniyor bizim tanıdığımızda vardı o verdi markasını göremedim üzerinde ama bence marka çok önemli değilbizimki sürekli kucakta olmak istiyor hala. Beni her yönden rahatlacak sanırım bende bakayım nerden aldın markası ne?
stres olmaya başladım artık cidden istemiyor gibi geçenlerde yüz üstünden yan durdu bunu yapıp yüz üstü dönmüyor ben döndürüncede kendini sıkıp bana sinirleniyor
Bakayım o zaman bir tane canım teşekkür ederimKesinlikle çok rahatlatıyor en azından yemek yaparken o yanımda duruyor geziniyor bizim tanıdığımızda vardı o verdi markasını göremedim üzerinde ama bence marka çok önemli değil
Bizimki geri geri emekliyor bazen uyunanınca yatağın ucuna kadar geri geri gitmiş buluyorum. Yüzüstüden yan durmaya geçiyor ama sırt üstüne dönmüyor ben yapınca da kızıyor kendini kasıyor. Sorun olduğunu düşünmüyorum ama geç kaldı diye düşünemeye başladık. Biraz daha bekleyeyim bakayımBenimki de kablumbağa gibi derdim sırt üstü yatınca sağa sola dönmeye çalışmazdı ama yattığı yerden bacaklarını sallayarak ağlamaya başlardı, emekleme pozisyonunda da aynı keyfi tutunca milim kadar geri geri emeklerdi düz hiç emeklemezdi (emeklemeye de çalışmazdı zaten)
Yakın zamanda birden hafif emeklemeye başladı, sonrasında hemen bir yerlere tutunup ayağa kalkmak istiyor (eşime level atladı, yeni bölüme geçmek istiyor diyorum) yani demem o ki bir bakmışsın peş peşe hepsini yapmaya başlayacak, arkadaş önermiş egzersiz için sayfa istersen bak ama benim kızım egzersiz yapmaya da karşı idi hemen sinirlenip ağlamaya başlıyor
Ben memeden kestim 1 ay oluyo. O zamandan beri gece uyanmaları olmuyo. Eskiden de 1 kere falan kalkardı ama zaten. Oda ayırmayı yaz sonuna doğru düşünüyorum ben de. Memeyi azaltarak bıraktırdım ben en son günde 1 di. Ama emzik iyi bi şey sen biraz daha zorlanabilirsin. Şimdi emziği vermek de tehlikeli olabilir memenin yerine emziği koyabilir4 gündür odasında yatıyomeryland gece uyanları ilk günden azaldı 11 1 3 5te uyanıyodu şuan sadece 1 ve 4te o kadar ve hiç itiraz etmedi çocuk benden uzaklaşmak istiyomuş resmen ben kafamda çok büyüttüm. Şimdi darısı memenin başına
Benim azaltarak zor görünüyo emzikte yok evet 3 4 gün cehennemi yaşıcaz ama birden kesicem mecburBen memeden kestim 1 ay oluyo. O zamandan beri gece uyanmaları olmuyo. Eskiden de 1 kere falan kalkardı ama zaten. Oda ayırmayı yaz sonuna doğru düşünüyorum ben de. Memeyi azaltarak bıraktırdım ben en son günde 1 di. Ama emzik iyi bi şey sen biraz daha zorlanabilirsin. Şimdi emziği vermek de tehlikeli olabilir memenin yerine emziği koyabilir
maşallah ya bizimkinde tık yokKızlar oğlumun bu ara kelime hazinesi o kadar gelişiyor ki şok oluyorum. Bugün kediyi gösterip kedi diyor.
Yasından sonra başlar hiç merak etmemaşallah ya bizimkinde tık yok
Canım hiç canını sıkma. benimki de 9. Ayına kadar ne dönme ne yuvarlanma ne emekleme hiçbirini yapmiyodu.ve ben hiç timmy time dedikleri yüz üstü egzersizlerini önemsemedim bebekken hiç yaptırmadım kucağımda ya da sırt üstü yatiriyodum çocuğu. ilk bebemdi cahillik bilgisizlik de artık ne dersen. Ona bagliyorum.O kadar stres olmuştum ki norolojiye bile götürdüm. Bı sorun yok dediler. Seni çok iyi anlıyorum. 9. Ayını bitirdi önce geri geri sürünmeye başladı emekleme bile denmezdi. 10. Ayından sonra bı gün bı baktım peşimden mutfağa gelmiş emekleyerek. Demem o ki her bebek farklı hepsinin gelişimi kendine özgü.kimi bebek emeklemeden direkt yürüyor.kizlarin dediği gibi yürüteci al mutlaka.faydasi olur bence deBizimki geri geri emekliyor bazen uyunanınca yatağın ucuna kadar geri geri gitmiş buluyorum. Yüzüstüden yan durmaya geçiyor ama sırt üstüne dönmüyor ben yapınca da kızıyor kendini kasıyor. Sorun olduğunu düşünmüyorum ama geç kaldı diye düşünemeye başladık. Biraz daha bekleyeyim bakayım
Hadi hayırlısı kolay gelsin diyelim o zamanBenim azaltarak zor görünüyo emzikte yok evet 3 4 gün cehennemi yaşıcaz ama birden kesicem mecbur
Kızlar bugün yaptık doğum gününü çok çok güzel oldu
AmiiiinHadi hayırlısı kolay gelsin diyelim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?