Ben de yarın sabah deneyeceğim erken gevelik testimiÇift çizgi çıktı ama genelde herkes çatlatma iğnesi etkisi olabilir demişler
9. Gün kan testi istediKızlar. Merhaba sizden transferden kaç gün sonra test istedi benim 12. Gün yap arada hamilelik testi yapma dedi
Erken gebelik canım ama bence 7-8 gününü bekle ben pişman oldum acaba mı diyorumBen de yarın sabah deneyeceğim erken gevelik testimi
Yaa ne güzel beklemek çok zor9. Gün kan testi istedi
Kesinlikle günler geçmiyorYaa ne güzel beklemek çok zor
hayırlı olsun cnm nasıl geçti opu?birde doktorun doğal transfer yapacak sana opudan snra doğal transfer yapıldıgını bilmiyordum.Kızlar herkese geçmiş olsun, deprem hepimizi derinden sarstı. Ben de bugün opu oldum. Sonrasında taze transfer olacak muhtemelen 5. Gün cumartesi olacak. Ancak bana doktor hiç ilaç vermedi, yalnızca duphaston verdi günde 3 kere içmem için. Ne progesteron iğne, ne estrofem ne cipro antibiyotik ne de prednol. Şaştım kaldım. Bu 6. Opum ama ilk defa sadece opu sonrası duphaston içiyorum. Hemşire rahmin kalınlaşmasını ve bebeğin tutunmasını sağlıyor dedi. Böyle olan var mı? Doktora yrın sorsam mı neden sadece 1 ilaç verdiniz diye
Benim evde kaset testlerim var 2 şubatta transfer oldum cok merak ediyorum yarın bende test yapıcam galba cıkarmı bilmiyorum 8. Gün olmuş oluyoBen de yarın sabah deneyeceğim erken gevelik testimi
Benim de transferim 2 şubat, yarın 8 mi oluyor transfer gününü saymayın dediler çünküBenim evde kaset testlerim var 2 şubatta transfer oldum cok merak ediyorum yarın bende test yapıcam galba cıkarmı bilmiyorum 8. Gün olmuş oluyo
Yanlış saymışım canım transfer gününü saymazsam 6. Gün olmuş oluyo evde 10 tane falan kaset testim var çok merak ediyorum yarın yapıcam bi tanesini çıkcağını sanmam ama bi umutBenim de transferim 2 şubat, yarın 8 mi oluyor transfer gününü saymayın dediler çünkü
Sağol canm rahat geçti uyudum uyandım hafif bi regl ağrısı 1-2 damla kanama oldu ama geçti. 2 gün regl ağrısı gibi oldu. Şuan bişeyim yok. Opuda rahme de baktı sıvı akışı vs var mı diye. Bişey yok gayet iyi transfer yapabiliriz dedi. Duphaston doğal transferr mi giriyor? Hemşire düşüğü engelliyor dedi. Çok değişik bi süreç. Sen ne yaptın regl oldun mu?hayırlı olsun cnm nasıl geçti opu?birde doktorun doğal transfer yapacak sana opudan snra doğal transfer yapıldıgını bilmiyordum.
Bende 1 şubatta transfer oldum belirti olup olmaması önemli değil.üzülme bnce test tarihin ne zman doktor bana 11 şubat dedi. Sabırsızlıkla bekliyorumKızlar bende 1 Şubat'ta transfer oldum ama hala bir belirtti yok olmayınca insan üzülüyor
Transferden sonra odaya cikiginda ayaga kalkmadan yattigim yerde tuvalete ciktim bi kap vrdiler. Hemen yapmak iyi olur dedi hemşire. Rahim eski seklini alir tutunma şansı artar dediKızlar transferden ne kadar zaman sonra tuvalete gittiniz
Benim evde kaset testlerim var 2 şubatta transfer oldum cok merak ediyorum yarın bende test yapıcam galba cıkarmı bilmiyorum 8. Gün olmuş oluyo
Asla olmuyor sakın kasma vajinal muayene gibi farki bacaklarini daha fazla aciyorsun ve rahmin acik kalmasi icin icine ufak bisey takilio ama agri asla yok. O arada da hemşire elimi tuttu benimki o kadar rahat gectiki zaten hemn bebisleri koydular ekrandan baktim bnde 5 dk sürmedi canim anlicanMerhabalar bu sonda acıtıyor mu ve transfer sırasında da acı oluyor mu
Silik çizgi görünüyor ins.Kızlar 1 şubat transfer tarihim nasıl sizce
Ee test sonucun nedir canim ?Kızlar benim transfer sürecim doğal ilerledi sadece fitil verdi ama doktor sadece yumurtalarım çatlasın diye bur tane iğne vuruldum testler de onun etkisi oluyor mu 26 ocakta iğne oldum 1 Şubat'ta transfer bugün test yaptım
Ben de çooook zor gördüm ama belki kendim uyduruyorumdurndedimSilik çizgi görünüyor ins.
Yaptin mi canim ? Yapinca paylas bizimleBenim evde kaset testlerim var 2 şubatta transfer oldum cok merak ediyorum yarın bende test yapıcam galba cıkarmı bilmiyorum 8. Gün olmuş oluyo