2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Benimde bugün 5. Günüm kızlar az önce çeyrek ovitrelle vuruldum
Transferden sonra yapılan ovitrelle ne sağlıyor acaba bu konuda hiç fikrim yok siz biliyor musunuz? Benm tedavi gördüğüm merkezde böyle bir uygulama yok

çok şükür cnm.inşallah güzel haberinide verirsin.

Transferden sonra yapılan ovitrelle ne sağlıyor acaba bu konuda hiç fikrim yok siz biliyor musunuz? Benm tedavi gördüğüm merkezde böyle bir uygulama yok
Bebeğin tutunmasını sağlıyormuş canım bu içindeki beta hcg ile bende çok sasırmıstım.. buyüzdende test yapamıcam heralde yalancı pozitif cıkmasın diye. Ama 10. Gün kan istedi doktor

Bebeğin tutunmasını sağlıyormuş canım bu içindeki beta hcg ile bende çok sasırmıstım.. buyüzdende test yapamıcam heralde yalancı pozitif cıkmasın diye. Ama 10. Gün kan istedi doktor
İnşallah güzel haberlere zaten evde test yapmak daha stresli

Zaman zman adet sancısına benzer agrilar girior nadir de olsa göğüslerimde hassasiyet var gibi. Ama progesteron ve diger östrojen ilaclarida bunlari yaparmis. Ben güvenmiyorum hic birseye o yuzden.
En ufak hayal kırıklığına uğratacak sekilde kendimi dinlemiyorum. Tamamen test gunune odakliyim

Kızlar merhaba ben henüz transfer olmadım da merak ediyorum bu iğne ve fitil transferden sonra mı veriliyor ve herkese mi veriliyor

Kızlar merhaba ben henüz transfer olmadım da merak ediyorum bu iğne ve fitil transferden sonra mı veriliyor ve herkese mi veriliyor
Herkeze veriyolardır diye düşünüyorum fitil e transferden 1 hafta öncesi başladım transferden sonrada kullanmaya devam ediyorum iğneye de transfer günü başladım

Kızlar merhaba benimde transfer günüm belli oldu pazartesi günü olucak. Fitil ve iğne verdi doktor estrofem devam dedi 2 embriyo transferi istiyoruz nasipsee

Pazar günü acil e gidip beta hcg testi verebilirsin. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum ve bugün test günüm dersen kan verebilirsin
Aa bunu bilmiyodum devlet hastaneleri acilden giriş yapınca beta bakmıyo diye biliyodum ben ilçede oturuyorum özel hastane olsa baktırırdım diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…