Merhaba ben varım nasipse şubatta trasferim olucakKimse yokmuu
İnşallahTopiğiniz uğurlu gelsin bize inşallah
İnşallahTopiğiniz uğurlu gelsin bize inşallah
Teşekkür ederim bende pkos var onun için tüp bebeğe başladık 6 adet yumurtam var şükür kaçıncı gün yumurtası olacak bilmiyorum doktorum hangisini uygun görürse artık sizin neyiniz varHayirli olsun benimde aksilik olmazsa Şubat'ta neyiniz var kaç yumurtanız oldu kaç tane dollendi kaçıncı gün embiriyosu
Aa benimde pkos canım benimde 19 tane toplandı 9 tanesi 5.gun yumurtası olarak dondurulduTeşekkür ederim bende pkos var onun için tüp bebeğe başladık 6 adet yumurtam var şükür kaçıncı gün yumurtası olacak bilmiyorum doktorum hangisini uygun görürse artık sizin neyiniz var
Benimde canım doktorum 2.adetinde gel dedi Şubat başı gibi olucam muhtemelen bende Aralık sonunda opu olmustum herşeyin hayırlısı olsun inşallahMerhaba bende aralık 24 te opu oldum opudan 5gün sonra ilk adetimi oldum doktorum ikinci adetle gel demişti onu bekliyorum hala olmadım benimde transfer şubata kaldı galiba
Hepimiz için hayırlısı olsun Allah kucaklarımızı boş bırakmasın bu süreçte hepimizin sonucu pozitif olur inşallahBenimde canım doktorum 2.adetinde gel dedi Şubat başı gibi olucam muhtemelen bende Aralık sonunda opu olmustum herşeyin hayırlısı olsun inşallah
İnşallah inşallahHepimiz için hayırlısı olsun Allah kucaklarımızı boş bırakmasın bu süreçte hepimizin sonucu pozitif olur inşallah
Tutmaması için hiç bir sebep yok dedi doktorum nasip deyilmişİlki neden tutmadi
Amin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünHepimiz için hayırlısı olsun Allah kucaklarımızı boş bırakmasın bu süreçte hepimizin sonucu pozitif olur inşallah