2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

7. Güne göre iyi sanırım genelde 8. Gün de belirginleşiyor, inşallah koyuluğu giderek artar. Benim 5. Gün bugün günler geçmek bilmiyo

7. Güne göre iyi sanırım genelde 8. Gün de belirginleşiyor, inşallah koyuluğu giderek artar. Benim 5. Gün bugün günler geçmek bilmiyo
Progesteron kapsul kullaniomusun ? Benimde 7. Günüm sabrederek beklemek cok zor . Vajinal kapsul gunde 3 defa yorulmaya basladim😞

Kızlar kaset testle yapan var mı? Ben de 2 Şubatta transfer oldum, dün bugün kaset test negatif. Evde erken testlerden yok çıkıp alsam mı acaba.

Allah kolaylik versin iğnede 🥴😣
:KK43:(( emeklerimizin karşılığını Ver Allahim🙏🏻
Valla kızlar gerçekten çok zor ben ki iğneden bayılan insandım. Şimdi hergün göbekten kan sulandırıcı kalçadan da progestan kullanıyorum anam ağlıyor yemin ederim

Sağol canm rahat geçti uyudum uyandım hafif bi regl ağrısı 1-2 damla kanama oldu ama geçti. 2 gün regl ağrısı gibi oldu. Şuan bişeyim yok. Opuda rahme de baktı sıvı akışı vs var mı diye. Bişey yok gayet iyi transfer yapabiliriz dedi. Duphaston doğal transferr mi giriyor? Hemşire düşüğü engelliyor dedi. Çok değişik bi süreç. Sen ne yaptın regl oldun mu?
cnm duphaston progesteron içeren bir hap,iğne fitil gibi aynı içeriğe sahip.doktorun zaten değerlerine bakmıştır.yeterli gördüğü için sadece ilk etap duphaston vermiş olabilir.benim regl günüm cuma ama olur mu gecikir mi bilemiyorum.şimdlk bir belirti yok.sen atlattın sıra ben de hayırlısıyla inşallah bol bol embriyon olur sağlıklı🥰

cnm duphaston progesteron içeren bir hap,iğne fitil gibi aynı içeriğe sahip.doktorun zaten değerlerine bakmıştır.yeterli gördüğü için sadece ilk etap duphaston vermiş olabilir.benim regl günüm cuma ama olur mu gecikir mi bilemiyorum.şimdlk bir belirti yok.sen atlattın sıra ben de hayırlısıyla inşallah bol bol embriyon olur sağlıklı🥰
İnşallah vaktinde olur, aramızda bi 15-20 gün olacak sanırım. Bu cumartesi transfer olacağım . Opu öncesi progesteron 0,98 idi. Bakalım neyi düşündü nasıl karar verdi bilmiyorum ama bu sefer herşey çok güzel ilerliyor. İnancım motivasyonum yüksek. 🙃

Canım cok ince bi cizgi görüyorum ben bence pozitif sadece biraz zaman geçince cizgi görünür hale gelir

Progesteron kapsul kullaniomusun ? Benimde 7. Günüm sabrederek beklemek cok zor . Vajinal kapsul gunde 3 defa yorulmaya basladim😞
Evet ya beni de tedavi de zorlayan tek şey o fitil, iğneler bile onun kadar zor gelmiyor. Sizin daha az kalmış hissediyor musunuz bir şey?

X