Transfer sırasında hiç acı hissetmedim ben, sonda acıtmıyor ama garip bir his idrarın boşalıyor aslında ama sanki boşalmıyor gibi çişin varmış gibi geliyor, bu his birkaç idrara çıktıktan sonra geçiyor.Merhabalar bu sonda acıtıyor mu ve transfer sırasında da acı oluyor mu
İnşallah bu tedavi sayesinde kavusursun bebişlerineBenim 2 kimyasal tüp bebek 3 doğal gebelik kimyasal. Tiroit antikorlar yüksek benim yabancı görüp atıyormuş. Bu kez prednol ve prograf kullanıyorum vücut kabul etsin diye. 3 günde bir prolutan yaptırıyorum. Protestan dex hergun kullanıyorum. Günde 2 tane folic asit ve balık yağı kullanıyorum. Pıhtılaşma olduğu içinde sabah akşam oksapar yapıyorum. Bayağı ilaç kullanıyorum. Zeynep kamilde denedim bu kez Tranaferdede doktorlar sagolsun 30 dk uğraştılar doğru yere bırakmak için. İnşallah bu kez kucağıma alacağım bebislerimi.
Aminn vallahi bebesi videoları izlemeyle yetiniyorum şimdilik inşallah tutunmuslardirda bana bayram olur. Seninde inşallah pozitif sonuç oldu diyelim olsun. Şifa olsun bebislerimizeİnşallah bu tedavi sayesinde kavusursun bebişlerinebenim ilk tedavim normal yolla bebeğim olmuyor.. banada büssürü iğne verdiler canım enox prolutex leucositim gonapeply ovitrelle.. ilaç vitamin flan var bendede var baya canım. İnşallah hepsi şifa olur bize
Amin canım inşallah güzel haberler alıp bayram yaşayalım inşallahAminn vallahi bebesi videoları izlemeyle yetiniyorum şimdilik inşallah tutunmuslardirda bana bayram olur. Seninde inşallah pozitif sonuç oldu diyelim olsun. Şifa olsun bebislerimize
Allah razı olsun canım sende benim dualarimdasin güzel pozitif haberlerimizi paylaşacağız buradaAmin canım inşallah güzel haberler alıp bayram yaşayalım inşallahhaberleşiriz canım dualarımdasın
Ovitrellami vuruldun kaçında? 10 günü geçmesi lazım iğnenin üstünden. Pozitif mı çıktı test. Bende 2 şubatta transfer oldum ama çıkmaz diye yapmadım. Kaçıncı gün embiryosu senin ?Kızlar benim transfer sürecim doğal ilerledi sadece fitil verdi ama doktor sadece yumurtalarım çatlasın diye bur tane iğne vuruldum testler de onun etkisi oluyor mu 26 ocakta iğne oldum 1 Şubat'ta transfer bugün test yaptım
Arada yiruyorumbende evin içinde. İlk 4 gün dikkat et uzanma yürü ama evin içinde. Suyunu bol iç. Meyve havuç yiyorum ilaçtan sonra midemde rahatsız olmuyor. Kayısı kaynatıp içiyorum kabız olmamak için.Kızlar bende dün transfer oldum bugun yatıyorum arada yürüyorum sizler neler yapıyorsunuz
Evet canım ovitrella 26 ocakta vuruldum iğneyi 12. Gün geçti iğnenin üzerindenOvitrellami vuruldun kaçında? 10 günü geçmesi lazım iğnenin üstünden. Pozitif mı çıktı test. Bende 2 şubatta transfer oldum ama çıkmaz diye yapmadım. Kaçıncı gün embiryosu senin ?
Geçmiştir iğnenin etkisi o zaman. 5 gün embiryosuysa pozitif çıktıysa doğrudur grupta yapanlar vardı. 2 gün sonra yine yap koyulasiyormu ona bak. Gözün aydın olsun canımEvet canım ovitrella 26 ocakta vuruldum iğneyi 12. Gün geçti iğnenin üzerinden
5. Gün embriyosu
İnsAllah rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasınGeçmiştir iğnenin etkisi o zaman. 5 gün embiryosuysa pozitif çıktıysa doğrudur grupta yapanlar vardı. 2 gün sonra yine yap koyulasiyormu ona bak. Gözün aydın olsun canım
Haklısın az kalmış test gününe biraz daha sabır yüksek bir betayla bekliyorum haberini insallahİnsAllah rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasınkimisi 14 gün sürüyor etkisi dedi kanda çıkmayınca rahatlamicam sanırım
Hayırlı olsun güzel güzell sonuçlar alırsın inşallah bol bol su içKızlar bende dün transfer oldum bugun yatıyorum arada yürüyorum sizler neler yapıyorsunuz
Merhaba ben de 1 şubatta transfer oldum erken gebelik testi yapsam mı bilmiyorum dayanamıyorumKızlar bende 1 Şubat'ta transfer oldum ama hala bir belirtti yok olmayınca insan üzülüyor
Bende 3 şubatta transfer oldum beklemek çok zor ama bende erken yapmayı düşünmüyorum daha öncekilerdede hep gününde yaptım önce yapmadımMerhabalar benim de 5.gün embriyosu iki adet transfer edildi. 2 şubat transfer günüm. Pek belirtim yok test için acele etmeyi düşünmüyorum bakalım
Sonucun ne canım ben de 1 şubatta transfer oldum 3. Gün embriyosuKızlar benim transfer sürecim doğal ilerledi sadece fitil verdi ama doktor sadece yumurtalarım çatlasın diye bur tane iğne vuruldum testler de onun etkisi oluyor mu 26 ocakta iğne oldum 1 Şubat'ta transfer bugün test yaptım
Çift çizgi çıktı ama genelde herkes çatlatma iğnesi etkisi olabilir demişlerSonucun ne canım ben de 1 şubatta transfer oldum 3. Gün embriyosu