Bence kafani karistrma yine de test tarihin ne zman bekledik bekledik az daha bekleyelim. Ben cesaret edemiyorm o kadr ki gerilirim biliorum kendimiBen de çooook zor gördüm ama belki kendim uyduruyorumdurndedim
Haklısın ama dayanamadımBence kafani karistrma yine de test tarihin ne zman bekledik bekledik az daha bekleyelim. Ben cesaret edemiyorm o kadr ki gerilirim biliorum kendimi
Progesteron kapsul kullaniomusun ? Benimde 7. Günüm sabrederek beklemek cok zor . Vajinal kapsul gunde 3 defa yorulmaya basladim7. Güne göre iyi sanırım genelde 8. Gün de belirginleşiyor, inşallah koyuluğu giderek artar. Benim 5. Gün bugün günler geçmek bilmiyo
Test markası nedir acaba. Hayırlı olsun var gibiKızlar 1 şubat transfer tarihim nasıl sizce
MiratechTest markası nedir acaba. Hayırlı olsun var gibi
Evet hem fitil kullanıyorum hem de kalçadan progestan iğne kullanıyorımProgesteron kapsul kullaniomusun ? Benimde 7. Günüm sabrederek beklemek cok zor . Vajinal kapsul gunde 3 defa yorulmaya basladim
Allah kolaylik versin iğnedeEvet hem fitil kullanıyorum hem de kalçadan progestan iğne kullanıyorım
Valla kızlar gerçekten çok zor ben ki iğneden bayılan insandım. Şimdi hergün göbekten kan sulandırıcı kalçadan da progestan kullanıyorum anam ağlıyor yemin ederimAllah kolaylik versin iğnede
(( emeklerimizin karşılığını Ver Allahim
cnm duphaston progesteron içeren bir hap,iğne fitil gibi aynı içeriğe sahip.doktorun zaten değerlerine bakmıştır.yeterli gördüğü için sadece ilk etap duphaston vermiş olabilir.benim regl günüm cuma ama olur mu gecikir mi bilemiyorum.şimdlk bir belirti yok.sen atlattın sıra ben de hayırlısıyla inşallah bol bol embriyon olur sağlıklıSağol canm rahat geçti uyudum uyandım hafif bi regl ağrısı 1-2 damla kanama oldu ama geçti. 2 gün regl ağrısı gibi oldu. Şuan bişeyim yok. Opuda rahme de baktı sıvı akışı vs var mı diye. Bişey yok gayet iyi transfer yapabiliriz dedi. Duphaston doğal transferr mi giriyor? Hemşire düşüğü engelliyor dedi. Çok değişik bi süreç. Sen ne yaptın regl oldun mu?
Çift çizgi çıktı fakat transfer öncesi çatlama iğnesi vuruldum etkisi olabilirmiş cuma artık kanda öğreneceğimEe test sonucun nedir canim ?
Canım erken gebelik testi yapman lazımKızlar kaset testle yapan var mı? Ben de 2 Şubatta transfer oldum, dün bugün kaset test negatif. Evde erken testlerden yok çıkıp alsam mı acaba.
Yarın 7 gün oluyor. Transfer günü sayılmıyor.Benim evde kaset testlerim var 2 şubatta transfer oldum cok merak ediyorum yarın bende test yapıcam galba cıkarmı bilmiyorum 8. Gün olmuş oluyo
İnşallah vaktinde olur, aramızda bi 15-20 gün olacak sanırım. Bu cumartesi transfer olacağım . Opu öncesi progesteron 0,98 idi. Bakalım neyi düşündü nasıl karar verdi bilmiyorum ama bu sefer herşey çok güzel ilerliyor. İnancım motivasyonum yüksek.cnm duphaston progesteron içeren bir hap,iğne fitil gibi aynı içeriğe sahip.doktorun zaten değerlerine bakmıştır.yeterli gördüğü için sadece ilk etap duphaston vermiş olabilir.benim regl günüm cuma ama olur mu gecikir mi bilemiyorum.şimdlk bir belirti yok.sen atlattın sıra ben de hayırlısıyla inşallah bol bol embriyon olur sağlıklı
Yaptım canım sabah ama kaset test yaptım negatif malesef silik çizgi hayalet cizgi falan hiç bişey sadece yine kocaman bir tek cizgi bağzen hiç çitf cizgi olmıcak gibi geliyo daha erken farkındayım amaYaptin mi canim ? Yapinca paylas bizimle
Canım benimde kaset testim negatif ama daha cok erken 6. GünKızlar kaset testle yapan var mı? Ben de 2 Şubatta transfer oldum, dün bugün kaset test negatif. Evde erken testlerden yok çıkıp alsam mı acaba.
Evet ya beni de tedavi de zorlayan tek şey o fitil, iğneler bile onun kadar zor gelmiyor. Sizin daha az kalmış hissediyor musunuz bir şey?Progesteron kapsul kullaniomusun ? Benimde 7. Günüm sabrederek beklemek cok zor . Vajinal kapsul gunde 3 defa yorulmaya basladim