Canım ben artık böyle şeylerin bahane olduğunu düşünmeye başladım nasipte varsa olucak yoksa öyle yapmıştım yatmıştım gezmiştim sunu yemiştim ondan olmadı diye bahane bulmaya çalışıyoruz işte bi sebeb arıyoruz olmamasınaAşılamaya öneriyor doktor ama tup bebektede çoğu doktor ilişkiyi öner miyor. Ama doğal gebelikten insan öğrenene kadar üst üste ilişki yaşanıyor ve tutunuyor. İnşallah pozitif sonucunun burada paylaşacağınız.
Merkezden merkeze değişiyo aslında bu pek elimizde olan bir durum değil. Benim tedavi gördüğüm yer 2 saat yatırıyor ve mesaneyi boşaltmak için sonda takıyor. Bence çok iyi çünkü mesane patlıcak durumdayken yatıp beklemek ya da sürgüye yapmak çok zor. Ama yarım saat bile yatırmayan yerler var ve onların da tutan bir sürü hastası var. KısmetKızlar transfer sonrası çok yattınız mı nelere dikkat ettiniz neler yediniz
Benim tedavi gördüğüm yerde sonda takıyorlar canım ben 2 saat yatım sonra eve geçtiğimde gittim ilkKızlar transferden ne kadar zaman sonra tuvalete gittiniz
Aşılama da takvimini veriyorlar mutlaka istiyorlar ilişki ama tüp bebekte genelde yasak olduğumu duydum, inşallah güzel sonuçlarınız olsunYa gerçekten mi bizede tedavinin başından Beri hiç yasak etmedi hatta hep ilişkiyle destekledi aşılama olduğum da aynı şekilde ertesi gün ilişki önermişti
Kesinlikle haklısın. Benim 5 deneme 4 transfer oldum. Hepsinde denedim kimyasala döndü yada direk negatif oldu. Hareket etmeye çalışıyorum şimdi sürekli yatmıyorum. Her şeyin hayırlısı olsun.Canım ben artık böyle şeylerin bahane olduğunu düşünmeye başladım nasipte varsa olucak yoksa öyle yapmıştım yatmıştım gezmiştim sunu yemiştim ondan olmadı diye bahane bulmaya çalışıyoruz işte bi sebeb arıyoruz olmamasına
Amin ülkemize çok geçmiş olsun. TV yi kapattım artık ağlıyorum. Stres iyi gelmez bize. Bende senin gibi evde yemeğimi yapıyorum uzanmiyorum temizlik yapmıyorum. Benimde 4 günüm. Bel ağrısı başladi bugün tabi karnım gaz Man gibiyim. Çarşamba ise başlıcam. Çayı çok açık iç ama kahveyi asla icmemelisin. Kafein çok içinde tutunmaya olumsuz etkisi olmasın. Bugün açık çay yerine kayısı hasladim suyuyla içiyorum.Kızlar ülkemizin başı sağolsun rabbim yardımcımız olsun inşallahKızlar benimde 3. Günüm ilk günden beri bel ve kasık ağrım var özellikle bugün dahada bi hissettirdi bel ağrısı inşallah bebişlerim tutunuyordur iyi düşünüyorum inşallah iyi olur sizlerde negatif düşünmeyin belirti sart değil neler görüyoruz burda neler dinleniyorum ev işlerimi hallediyorum ama öyle eğilip uzanmıyorum temizlik flan yok ama yemeklermi yapıyorum pişerken uzanıyorum yiyorum uzanıyorum öyle geciyor..
Çiğ fındık badem yiyorum kuru erik, ananas, avokado aldım bugün su içiyorum çaya dikkat ediyorum ama 3 bardak günde içiyorum.
Kahveyi günde 1 fincan içebilirsin demişlerdi bugün ilk defa içtim. Kasmıyorum ama elimden gelenide yapmaya çalısıyorum inşallah burdaki tüm anne adayları ve isteyen herkez pozitif sonuç alıp hayırlısıyla doğum yapar aminn
Benimde afedersin gaz var canım belki kullandıgımız ilaçlardan bilmiyorum. Çayı açık içiyorum şekersiz canım kahveyide bugün yudum yudum içtim zaten küçük fincandı devamı gelmez ZatenAmin ülkemize çok geçmiş olsun. TV yi kapattım artık ağlıyorum. Stres iyi gelmez bize. Bende senin gibi evde yemeğimi yapıyorum uzanmiyorum temizlik yapmıyorum. Benimde 4 günüm. Bel ağrısı başladi bugün tabi karnım gaz Man gibiyim. Çarşamba ise başlıcam. Çayı çok açık iç ama kahveyi asla icmemelisin. Kafein çok içinde tutunmaya olumsuz etkisi olmasın. Bugün açık çay yerine kayısı hasladim suyuyla içiyorum.
Evet canım kesinlikle öyleCanım çok geçmiş olsunbiz burda bebeklerimiz için uğraşırken insanlar bir gecede evlerini evlatlarını kaybettiler işte hayat böyle bence kafan rahat olmıcaksa ertelemelisin
Canım ben 5. Gün ovitrelle kullanıcam çeyrek kadar. oyüzden pazar yaparım diye düşünüyorumErika te olur hosafini yap gazına iyi gelir. Pazar günü dusunuyorum testi çünkü 3 gun embiryosu anca çıkar diye dusunuyorum. Salı günüde kan tahlili günüm ama teslim pozitif çıkarsa kanı pazar günü vereceğim güzel bir rakam görmek hemde iki günde bir kan verme olayına girmek istemiyorum. Sen ne zaman yapicaksin.
Evet etkiler o zaman. Pazar daha uygun olur. Bende kullanmıştım dondurulmusda 3 defa yapmıştım. Güzel sonuçlarla insallahCanım ben 5. Gün ovitrelle kullanıcam çeyrek kadar. oyüzden pazar yaparım diye düşünüyorum
Merhabalar bende şubatta transfer olacağım da bu ilaçları herkese veriyorlar mı kişiye göre değişiyor mu acaba ?Biz de aramaya başladık gerçekten çık zor bu süreçte bınları böyle yaşamak çok yıpratıcı. önceden hastaneden çıkar çıkmaz karşı eczaneden alır eve gelirdik. Allah beterinden korusun
Ben ilk başta anlamadım ama embriyo tutunmasını sağlıyormuş heralde 1. 3. 5. Gün vurulcam canım inşallah olumlu olur etkisi..Evet etkiler o zaman. Pazar daha uygun olur. Bende kullanmıştım dondurulmusda 3 defa yapmıştım. Güzel sonuçlarla insallah
Benim 2 kimyasal tüp bebek 3 doğal gebelik kimyasal. Tiroit antikorlar yüksek benim yabancı görüp atıyormuş. Bu kez prednol ve prograf kullanıyorum vücut kabul etsin diye. 3 günde bir prolutan yaptırıyorum. Protestan dex hergun kullanıyorum. Günde 2 tane folic asit ve balık yağı kullanıyorum. Pıhtılaşma olduğu içinde sabah akşam oksapar yapıyorum. Bayağı ilaç kullanıyorum. Zeynep kamilde denedim bu kez Tranaferdede doktorlar sagolsun 30 dk uğraştılar doğru yere bırakmak için. İnşallah bu kez kucağıma alacağım bebislerimi.Ben ilk başta anlamadım ama embriyo tutunmasını sağlıyormuş heralde 1. 3. 5. Gün vurulcam canım inşallah olumlu olur etkisi..
Senin heralde kimyasalların olmus canım sebebi arastırıldı mı inşallah bu sefer seninle kalır sağlıklı olur
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun neler yaptinBen ilk başta anlamadım ama embriyo tutunmasını sağlıyormuş heralde 1. 3. 5. Gün vurulcam canım inşallah olumlu olur etkisi..
Senin heralde kimyasalların olmus canım sebebi arastırıldı mı inşallah bu sefer seninle kalır sağlıklı olur
Merhabalar bu sonda acıtıyor mu ve transfer sırasında da acı oluyor muBenim tedavi gördüğüm yerde sonda takıyorlar canım ben 2 saat yatım sonra eve geçtiğimde gittim ilk
Evet yarın ara ama duphastonu transferden önce verilirse 1 adet döneminden sonra transferi yaptıklarını gördüm burada. Yarın ararsan hemsireyi aklında soru işareti kalmasın. Antibiyotik bile vermemişler tuhaf geldi banadaKızlar herkese geçmiş olsun, deprem hepimizi derinden sarstı. Ben de bugün opu oldum. Sonrasında taze transfer olacak muhtemelen 5. Gün cumartesi olacak. Ancak bana doktor hiç ilaç vermedi, yalnızca duphaston verdi günde 3 kere içmem için. Ne progesteron iğne, ne estrofem ne cipro antibiyotik ne de prednol. Şaştım kaldım. Bu 6. Opum ama ilk defa sadece opu sonrası duphaston içiyorum. Hemşire rahmin kalınlaşmasını ve bebeğin tutunmasını sağlıyor dedi. Böyle olan var mı? Doktora yrın sorsam mı neden sadece 1 ilaç verdiniz diye