- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
bende bilmiyordum :)) çok nadir bir olaymış .. kısmet hersey bunuda yaşamak varmış..Ben bilmiyordum mol gebelik olayını.. herşeyin başı sağlıksen iyi ol gerisi gelir inşallah
Merhaba, 8. Gün kanda mı negatif değer aldınız?Benim 8. Gün negatifti 10. Gün kanda 26 çıktı kuzum.Hatta benimle aynı gün değeri 7 çıkıp sağlıklı gebelik elde eden var ama benimki kimyasal oldu.10 günden önce test yapmayın diyorlar bende bu transferde erken test yapmayı düşünmüyorum.
Erken idrar testi negatifti canımMerhaba, 8. Gün kanda mı negatif değer aldınız?
MerhabaKızlar ben de şubat ayında transfer oldum bugun 11+1 günlük. Perşembe doktor kontrolüm var iğneleri ilaçları bıraktınız mı? Benim Doktorum 12 haftada demişti
Ne garip bu doktorlarda önceliğimiz bebeğimizin sağlığı tabiki, ancak iğneler ilaçlar da yoruyor bir taraftan bana estrofem devam ettirdi hiç kesmedi benim çok kanamalarım oldu kanama alanlarım var belki o yüzdendirMerhababen de 3 şubatta transfer olmuştum, 8. Haftada estrofem ve klimara bantı bıraktım, 12. Haftada da progesteronu bırakırsın demişti tüp bebek doktorum ama şu an başka bir doktorla devam ediyorum bilmiyorum cuma randevum var bıraktırcak mı bakalım, bu doktorum daha pimpirikli yaklaşıyor tüp bebek doktorum oksaprı bırak dedi ama bu bıraktırmadı devam ediyorum
Merhaba estrofemi kaçıncı haftanıza kadar kullandırdı doktorunuzNe garip bu doktorlarda önceliğimiz bebeğimizin sağlığı tabiki, ancak iğneler ilaçlar da yoruyor bir taraftan bana estrofem devam ettirdi hiç kesmedi benim çok kanamalarım oldu kanama alanlarım var belki o yüzdendir
Merhaba bende progestan 50 mg kullanıyorum sağlık ocağından 1 kutu yazdırdım ama bitti tekrar yazar mı ? Devlet karşılıyor mı acaba ?HAYIRLI OLSUN. PROGESTAN 50 MG İĞNE KALÇADAN OLANI DEVLET KARŞILIYOR. HERGÜN TABİ SAĞLIK OCAĞINA GİDİYORUM.
MERHABA 2 KUTU 10 GÜNLÜK YAZDIRILIYOR SAĞLIK OCAĞINDA. KARŞILIYOR EVET DEVLETMerhaba bende progestan 50 mg kullanıyorum sağlık ocağından 1 kutu yazdırdım ama bitti tekrar yazar mı ? Devlet karşılıyor mı acaba ?
Çok teşekkürler 10 günlük derken 10 günde bir tekrar mı yazdırabiliyoruz?MERHABA 2 KUTU 10 GÜNLÜK YAZDIRILIYOR SAĞLIK OCAĞINDA. KARŞILIYOR EVET DEVLET
EVET 10 GÜNLÜK YAZABİLİYOR SAĞLIK OCAĞI. 2 KUTU YANİ İÇİNDE 5 TANE VAR.Çok teşekkürler 10 günlük derken 10 günde bir tekrar mı yazdırabiliyoruz?
Sonucun noldu canım ?Yarın teste gidicem bende canım