2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Ben bilmiyordum mol gebelik olayını.. herşeyin başı sağlık 🤲🤲🤲 sen iyi ol gerisi gelir inşallah ❤️
bende bilmiyordum :)) çok nadir bir olaymış .. kısmet hersey bunuda yaşamak varmış..
inşallah bundan sonra sağlıkla nasip olur ikimize de :KK200:
evet biz iyi olalımda Rabbim nasip eder inşallaahh

Benim 8. Gün negatifti 10. Gün kanda 26 çıktı kuzum.Hatta benimle aynı gün değeri 7 çıkıp sağlıklı gebelik elde eden var ama benimki kimyasal oldu.10 günden önce test yapmayın diyorlar bende bu transferde erken test yapmayı düşünmüyorum.
Merhaba, 8. Gün kanda mı negatif değer aldınız?

Kızlar ben de şubat ayında transfer oldum bugun 11+1 günlük. Perşembe doktor kontrolüm var iğneleri ilaçları bıraktınız mı? Benim Doktorum 12 haftada demişti

Kızlar ben de şubat ayında transfer oldum bugun 11+1 günlük. Perşembe doktor kontrolüm var iğneleri ilaçları bıraktınız mı? Benim Doktorum 12 haftada demişti
Merhaba🌸 ben de 3 şubatta transfer olmuştum, 8. Haftada estrofem ve klimara bantı bıraktım, 12. Haftada da progesteronu bırakırsın demişti tüp bebek doktorum ama şu an başka bir doktorla devam ediyorum bilmiyorum cuma randevum var bıraktırcak mı bakalım, bu doktorum daha pimpirikli yaklaşıyor tüp bebek doktorum oksaprı bırak dedi ama bu bıraktırmadı devam ediyorum 🙈

Merhaba🌸 ben de 3 şubatta transfer olmuştum, 8. Haftada estrofem ve klimara bantı bıraktım, 12. Haftada da progesteronu bırakırsın demişti tüp bebek doktorum ama şu an başka bir doktorla devam ediyorum bilmiyorum cuma randevum var bıraktırcak mı bakalım, bu doktorum daha pimpirikli yaklaşıyor tüp bebek doktorum oksaprı bırak dedi ama bu bıraktırmadı devam ediyorum 🙈
Ne garip bu doktorlarda önceliğimiz bebeğimizin sağlığı tabiki, ancak iğneler ilaçlar da yoruyor bir taraftan bana estrofem devam ettirdi hiç kesmedi benim çok kanamalarım oldu kanama alanlarım var belki o yüzdendir

X