- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 39
Evet kesinlikle oyle ben bir kadın gördüm dogumu yakınmış görseniz asla 9 aylik degil dersiniz sanki 5 aylik gibiydi ama ablam patlayacak bomba gibiydiÖyle düşünme ben 4. Ayima gircem pazar günühic karnım yok iç karni geniş olanlar var bide 5. Aydan sonra cikmaya basliyormus
Evet bi kadinda bizde var oyle hic kadının göbeği yoktu bi de her ay regli oluyo hamileliginde agriyla sanciyla doktora gidiyo doguma aliyolar kadınıEvet kesinlikle oyle ben bir kadın gördüm dogumu yakınmış görseniz asla 9 aylik degil dersiniz sanki 5 aylik gibiydi ama ablam patlayacak bomba gibiydi
Yok valla hic takmiyorum ben zaten göbeğim vardi simdi gerine gerine gösteriyorumEvet bi kadinda bizde var oyle hic kadının göbeği yoktu bi de her ay regli oluyo hamileliginde agriyla sanciyla doktora gidiyo doguma aliyolar kadınıhic suphelenmedi bile kendinden bence bizler cok kafamiza takiyoruz karnimiz sissin gibisinden
kuzum doktor direk beni ikisine yönlendirdi. detaylı ultrasonda ense kalınlığı burun kemiği vücudu parmak sayısı bacakları her şeyine bakıyorlarmış önce sağlıklı olsunda bana da yarın bi fikir söyler gibi geliyor yarın olmuyor zatennnnnDetayli ultrason şimdiden mi yapuliyor hani su 3 boyutlu renkli olanlardan weyyyyy bence kesin görünür o ultrasonlarda
Evet cnm ne guzel seni erkenden yönlendirmiş doktorun... Elbette once saglik ama yarin sen ogrenirsin kesin yaaaaakuzum doktor direk beni ikisine yönlendirdi. detaylı ultrasonda ense kalınlığı burun kemiği vücudu parmak sayısı bacakları her şeyine bakıyorlarmış önce sağlıklı olsunda bana da yarın bi fikir söyler gibi geliyor yarın olmuyor zatennnnn
Yok valla hic takmiyorum ben zaten göbeğim vardi simdi gerine gerine gösteriyorumzaten 3 ay olduğu icinde cok rahatim yani
AKızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalımÖncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz
Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun
Üye Adı Yaş Bebek Doğum Tarihi (2023) Tek/İkiz Cinsiyet Bebek Adı B Burcu2480 28 01 ŞUBAT TEK @pebblepapers 27 18 ŞUBAT TEK @moonandstar 29 19 ŞUBAT TEK @bestenigar 44 19 ŞUBAT TEK rubbyT 31 20 ŞUBAT TEK @izmirliiigs 32 20 ŞUBAT İKİZ @CevikKiz 32 23 ŞUBAT TEK @eylulasaf12 33 23 ŞUBAT TEK Mucizeyokmu 36 24 ŞUBAT TEK @cukulatam 26 25 ŞUBAT TEK S_lidya 31 27 ŞUBAT TEK @Cezosshaaa 38 28 ŞUBAT TEK @hayatagore 29 --- İKİZ @biyomelina 29 02 MART TEK Lavinya_1014 32 06 MART TEK @sevalin 39 06 MART TEK @Pembegokyuzu 33 06 MART TEK @zlhsnn 33 12 MART TEK @sagittarius55 34 12 MART TEK @Sezen04 31 12 MART TEK @buradayimfiruze 31 14 MART TEK @Eyllgvn 23 14 MART TEK @skt587 35 14 MART TEK @Dark Morningstar 32 16 MART İKİZ Rabbi Hebli Mines Salihin 26 17 MART TEK @mavi-hayal 36 17 MART İKİZ Azelya21 24 18 MART TEK @Nur_90 31 19 MART TEK @gogog 38 21 MART TEK @fionata 35 26 MART İKİZ @Baby2022 37 30 MART İKİZ @Tuba111 38 --- TEK
Merhabalar 22 MART TEK yaş 31Kızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalımÖncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz
Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun
Üye Adı Yaş Bebek Doğum Tarihi (2023) Tek/İkiz Cinsiyet Bebek Adı B Burcu2480 28 01 ŞUBAT TEK @pebblepapers 27 18 ŞUBAT TEK @moonandstar 29 19 ŞUBAT TEK @bestenigar 44 19 ŞUBAT TEK rubbyT 31 20 ŞUBAT TEK @izmirliiigs 32 20 ŞUBAT İKİZ @CevikKiz 32 23 ŞUBAT TEK @eylulasaf12 33 23 ŞUBAT TEK Mucizeyokmu 36 24 ŞUBAT TEK @cukulatam 26 25 ŞUBAT TEK S_lidya 31 27 ŞUBAT TEK @Cezosshaaa 38 28 ŞUBAT TEK @hayatagore 29 --- İKİZ @biyomelina 29 02 MART TEK Lavinya_1014 32 06 MART TEK @sevalin 39 06 MART TEK @Pembegokyuzu 33 06 MART TEK @zlhsnn 33 12 MART TEK @sagittarius55 34 12 MART TEK @Sezen04 31 12 MART TEK @buradayimfiruze 31 14 MART TEK @Eyllgvn 23 14 MART TEK @skt587 35 14 MART TEK @Dark Morningstar 32 16 MART İKİZ Rabbi Hebli Mines Salihin 26 17 MART TEK @mavi-hayal 36 17 MART İKİZ Azelya21 24 18 MART TEK @Nur_90 31 19 MART TEK @gogog 38 21 MART TEK @fionata 35 26 MART İKİZ @Baby2022 37 30 MART İKİZ @Tuba111 38 --- TEK
Ohhh maşallah cnmŞimdi cıktık muayneden kızlar nasıl kıpır kıpırdı elhamdülillah herşey yolunda 2 gün öndn gidiyo gelişimi sağlıpı gayet iyi dedi doktorum maşallah progestanı bıraktırdı
Çok şükür guzel haberler aldikca icimdeki bebikte sevinip kipirdaniyorŞimdi cıktık muayneden kızlar nasıl kıpır kıpırdı elhamdülillah herşey yolunda 2 gün öndn gidiyo gelişimi sağlıpı gayet iyi dedi doktorum maşallah progestanı bıraktırdı
Çok çok şükür fıstıgıma bakKızlar çıktık şimdi prolutex ve progestanı bıraktık çok şükür, pıhtılaşmam olduğu için coraspin ve enox a devam edeceğim. Bebeğin pozisyonu çok komikti amuda kalkmıştı mucizeminki gibi doktor dedi çok yaramaz bi bebek sizi bekliyorcinsiyeti de pozisyondan göremedi belki erkek olabilir dedi ama hiç kesin konuşmadı bakalım
Canım mucizem bilmukabeleEvet cnm ne guzel seni erkenden yönlendirmiş doktorun... Elbette once saglik ama yarin sen ogrenirsin kesin yaaaaaay cok heyecanli ayyy bana bile simdi yarin olmuyor seni düşünemiyorum bile heyecanin heyecanimdirrrr
Oh maşallah yavruma sağlıkla gelsinnnnŞimdi cıktık muayneden kızlar nasıl kıpır kıpırdı elhamdülillah herşey yolunda 2 gün öndn gidiyo gelişimi sağlıpı gayet iyi dedi doktorum maşallah progestanı bıraktırdı
Cok iyiBen dün yorgunluktan yarim yarim yazdim herseyi galibailaclardan estrofem ve duphastonu bu hafta gunde 2 haftaya gunde 1 alarak iki haftada bitiricem. Progestan dex elimde 4 tane kalmisti 2 gunde bir yaparak onu bitir dedi. Oksapar son 10 tane. Prilam ayni sekilde devam. Coraspin 20. Haftaya kadr devam
eklendiMerhabalar
A
Merhabalar 22 MART TEK yaş 31
Elhamdülillah çok şükürŞimdi cıktık muayneden kızlar nasıl kıpır kıpırdı elhamdülillah herşey yolunda 2 gün öndn gidiyo gelişimi sağlıpı gayet iyi dedi doktorum maşallah progestanı bıraktırdı
Evet evet az kaldı şükür yaCok iyi2 hafta sonra kendine geliceksin ne güzel
Ohh cok iyi vallaEvet evet az kaldı şükür yayavas yavas kurtuluyoruz
Maşallah ya herkesten güzel haberler aldıkŞimdi cıktık muayneden kızlar nasıl kıpır kıpırdı elhamdülillah herşey yolunda 2 gün öndn gidiyo gelişimi sağlıpı gayet iyi dedi doktorum maşallah progestanı bıraktırdı
Maşallah canm ne güzel haberler böyleKızlar çıktık şimdi prolutex ve progestanı bıraktık çok şükür, pıhtılaşmam olduğu için coraspin ve enox a devam edeceğim. Bebeğin pozisyonu çok komikti amuda kalkmıştı mucizeminki gibi doktor dedi çok yaramaz bi bebek sizi bekliyorcinsiyeti de pozisyondan göremedi belki erkek olabilir dedi ama hiç kesin konuşmadı bakalım