2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Öyle düşünme ben 4. Ayima gircem pazar günü hic karnım yok iç karni geniş olanlar var bide 5. Aydan sonra cikmaya basliyormus
Evet kesinlikle oyle ben bir kadın gördüm dogumu yakınmış görseniz asla 9 aylik degil dersiniz sanki 5 aylik gibiydi ama ablam patlayacak bomba gibiydi

Evet kesinlikle oyle ben bir kadın gördüm dogumu yakınmış görseniz asla 9 aylik degil dersiniz sanki 5 aylik gibiydi ama ablam patlayacak bomba gibiydi
Evet bi kadinda bizde var oyle hic kadının göbeği yoktu bi de her ay regli oluyo hamileliginde agriyla sanciyla doktora gidiyo doguma aliyolar kadını hic suphelenmedi bile kendinden bence bizler cok kafamiza takiyoruz karnimiz sissin gibisinden

Yok valla hic takmiyorum ben zaten göbeğim vardi simdi gerine gerine gösteriyorum zaten 3 ay olduğu icinde cok rahatim yani

Detayli ultrason şimdiden mi yapuliyor hani su 3 boyutlu renkli olanlardan weyyyyy bence kesin görünür o ultrasonlarda
kuzum doktor direk beni ikisine yönlendirdi. detaylı ultrasonda ense kalınlığı burun kemiği vücudu parmak sayısı bacakları her şeyine bakıyorlarmış önce sağlıklı olsunda bana da yarın bi fikir söyler gibi geliyor yarın olmuyor zatennnnn

Evet cnm ne guzel seni erkenden yönlendirmiş doktorun... Elbette once saglik ama yarin sen ogrenirsin kesin yaaaaa ay cok heyecanli ayyy bana bile simdi yarin olmuyor seni düşünemiyorum bile heyecanin heyecanimdirrrr

Merhabalar
A
Merhabalar 22 MART TEK yaş 31

Şimdi cıktık muayneden kızlar nasıl kıpır kıpırdı elhamdülillah herşey yolunda 2 gün öndn gidiyo gelişimi sağlıpı gayet iyi dedi doktorum maşallah progestanı bıraktırdı
Ohhh maşallah cnm sağlıkla devam etsin herşey güzel olsun ins

Çok çok şükür fıstıgıma bak

Ben dün yorgunluktan yarim yarim yazdim herseyi galiba ilaclardan estrofem ve duphastonu bu hafta gunde 2 haftaya gunde 1 alarak iki haftada bitiricem. Progestan dex elimde 4 tane kalmisti 2 gunde bir yaparak onu bitir dedi. Oksapar son 10 tane. Prilam ayni sekilde devam. Coraspin 20. Haftaya kadr devam

Evet cnm ne guzel seni erkenden yönlendirmiş doktorun... Elbette once saglik ama yarin sen ogrenirsin kesin yaaaaa ay cok heyecanli ayyy bana bile simdi yarin olmuyor seni düşünemiyorum bile heyecanin heyecanimdirrrr
Canım mucizem bilmukabele inşallah sağlık haberini alalım da bana da söyler gibi geliyor nazlanmazsa
Şimdi cıktık muayneden kızlar nasıl kıpır kıpırdı elhamdülillah herşey yolunda 2 gün öndn gidiyo gelişimi sağlıpı gayet iyi dedi doktorum maşallah progestanı bıraktırdı
Oh maşallah yavruma sağlıkla gelsinnnn

Cok iyi 2 hafta sonra kendine geliceksin ne güzel

Maşallah canm ne güzel haberler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…