2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Gözün aydın canım. Çok mutlu olmuşsundur. Benim de kendi ailem ve birkaç arkadaşım biliyor tüp bebek olduğunu. Eşimin tarafı ne tüp bebeğine De hamile olduğumu bilmiyor. Ben de eşimin tarafına tüp bebek demek istemiyorum ama ikiz olursa 4 yıldan sonra hemen anlarlar

Ayy çok heyecanlı yaa ne kadar mutludur herkes

Kızlar benim dünden beri bacak ağrım başladı magnezyum eksikliğinden olabilir diye düşünüyorum, gerçi değerim güzeldi ama bebiş büyüdükçe depodan daha çok kullanıyor sanki.
Geceleri kramp da oluyor mu ya ben 3 ayda 3 kez bacak krampıyla uykumdan uyandım çok can acıtıcı, herhalde bebeğe gidiyor vitaminlerimiz

Ayy evet normal sekilde ikiz olana bile tup bebek mi diye soran cok duydum, hayirla gelsinler de gerekirse soylenir. Biz aciklama yapmakla ugrasmak istemedik bi arkadasim bir de kayinvalidem disinda kimse bilmiyor biz de.

Ahahahahhahahahaha bende oyle bak giremedigim zaman usenmeyip okuyorum
Bu arada Doğa ismi cok guzel bir de biri Ada yazmıştı arkadaşlarım koymasa bu isimleri kesinlikle düşünürdüm

Yaa evet ada da çok güzel doğa da
Sensiz biz de eksik kalırız cikellam cok ara veriyorsun özletiyorsun kendini

Gün içinde yoğun oluyorum bu saatlerde gelebiliyorum çoğu zaman
Siz nerdesiniz yaaa bu ara sesiniz çıkmıyor kızlarım

Yaa ben gün içinde yoğun oluyorum geç saatlerde bakabiliyorum uyumadan önce sohbetleri kaçırıyorum hep Kışa doğru daha çok burda olurum

Güzel haberleri tek tek alıntılayamadım ama çok sevindim kızlarrrr maşallah teyzoşlarıma

Yrın benimde randevum vaar cok heycanlıyımbakalım bana ne dicek 2 li test için benimde bu aralar sağ bacak ağrım oluyo uykmda sonra gecio baya hissetirio kendni ilk oldgnda rüya mı acaba dedm snra yine olunca tamam dedm rüya değil bide sol tarafta uzun süre yattğmda kalçama girio aynı ağrı doktora söylicem bende

Bi cesaret baktim dolara cok korkmama gerek yokmuş yuvarlak hesap 5400 gibi birseymis bizden bile daha uygun
Hahahaah zaten mantiken ucuz olmasi lazim cunku test burada yapiliyor. Bana da once $1100 dedi kadin sonra sigorta falan bakip $300 deyince dedim tamam olur o zaman cunku sadece cinsiyet testini yaptirsam o bile $100di hem bilgilenmis oluruz dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…