2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Yarın benim de tüp bebek merkezinde randevum var her şey yolundaysa ilaçları bırakacağım inşallah 🤲 yarına randevusu olan vardı birkaç kişi daha inşallah güzel haberlerle döneriz 🙂
Ayyy senin de mi yarın sanırım 3 kişi olduk 🥳🥳 hepimiz mutlu haberlerle dönelim amin

gulluoglu yolluyor buraya kocak baklavadan almak isterdim ama yok amerikaya kargo. NIPT icin fiyatina gore karar vermeyi dusunduk su an icin yani tamamen duygusal 🙃
Güllüoğlu da çok iyi ama... Amerikalilar baklava severlermiymis bak sen su Amerikalılara 🤣🤣🤣 nipt icin bana 6000tl dedi doktor ama vezneden fiyat almadım açıkçası aman Allah muhtac da etmesin ikili test sonuclari guzel ciksin nipti dusunmeye gerek kalmasin ins

Maşallah darısı basimiza inşallah 🌸😍

Bi güzel haber daha çok şükür 🌸 şimdi ne heyecanlı olmuştur ailelere söylerken 😍
evet valla cok heyecaliydi biz de tup bebek soylememistik zaten simdi haber verirken de soylemedik tup oldugunu herkes cok sasirdi bir de bizde mujde verirken hediye istenir herkes birbirinden hediye istedi falan. Annem memleketteydi telefonunu unutmus taaa komsudan bulup haber verdi yegenim :KK70:

Teyze balları bugün hastaneden mesaj geldi sonuçlarınız çıkmıştır diye hemen koştum. Çok şükür 2li tarama testi sonucu iyi çıktı. Coraspin hariç ilaçlarımı kestik. Vitamin var işte devam ettiğim birde. Bi de eşle ilişki yasağını da kaldırdı. Artık normal hamilelik sürecine geçiyoruz sanırımm 🤗
Çok şükür canım çok şükür Rabbim hep güzellikler nasip etsin 🥰🤲🏻
Merhaba kizlar simdi ancak vakit bulduk cunku artik ailelere haber verdik. Doktor hersey iyi gorunuyor haber vermenizde bi sakinca gormuyorum deyip bizi gaza getirdi 😂. Ablamlar abimler aglasmalar falan derken yogun gecti.

Bugun 8+5tim minigimiz 8+6 cikti yine bi gun onden gidiyor. Kalp atisi 178di baya yuksek geldi bana ama doktor cok normal dedi. Kol ve bacak tomurcuklari olusmus onu gorduk 🤤 masallah kipir kipirdi ve bi oncekine gore baya buyuk geldi gozume. NIPT icin de doktor yeni doktorun farkli yerde yaptiriyordur biz farkli yerde yaptiriyoruz iki tarafi arayip ona gore karar verebilirsin fiyat olarak yaptirip yaptirmayacagina dedi. Bakalim gerci kimle gorussem herkesin icine erkek dogdu bugun ama nasip artik 😍

Tup bebek merkezimizde son gundu bundan sonra normal doktorumla devam edicez. Ilaclar icin bi cizelge verdiler. Normalde gunde 3 progesteron fitil, 2 estrofem, 1 corasprin aliyorum. Onumuzdeki haftaya kadar sadece fitili gunde 2ye dusurecegim. Sonraki hafta fitili 1e estrofem'i de 1e dusurcem, bi sonraki haftada tamamen birakicam, yani 10+5de tamamen ilaclari bitirmis olucam. Ama coraspirin icin bisey demedi sormayi da unuttum bi telefonla sorucam. Simdi Turkiyeden baklava siparisi vericem tum klinik icin 😍
Sana da çok şükür canısı Rabbim mutluluğumuzu sağlığımızı devam ettirsin🥰🤲🏻 İlaç çizelgesi de gayet mantıklı ve iyiymiş en azından sürecini biliyorsun 😂

Güllüoğlu da çok iyi ama... Amerikalilar baklava severlermiymis bak sen su Amerikalılara 🤣🤣🤣 nipt icin bana 6000tl dedi doktor ama vezneden fiyat almadım açıkçası aman Allah muhtac da etmesin ikili test sonuclari guzel ciksin nipti dusunmeye gerek kalmasin ins
Baklava var burada Yunanlilar tanitmis ama gercek baklava gibi degil baya kuru balli bisey, kime gercegini yedirdiysek dibi dustu :KK70: gerci Araplarin da baklavasi var ama onlar da yok kakule yok gul suyu garip garip seyler ekleyip tadini bozuyorlar. Bakalim nipt disinda henuz 2li test kimse konusmadi benle bakalim yeni gidecegim doktor ne diyecek ben ne ucuzsa onu yaptirmak istiyorum

simdi bi telefonla labi aradim sordum, $300 dedi bakalim diger doktorun labiyla karsilastirip karar vericem ben de.

Ayyy maşallah gözünaydin cnm 🥰🥰🥰 burda nipt cok pahalı orasi nasildir bilemem senin kararin sonucta.. baklavayi da Gaziantep’den verirsin sen simdi🤩🤩
Aa benim doktorun soylediklerni unuttum yazmayi haftaya ikili tarama yapicaz dedi eger ben orada risk gorursem ozaman size o nipty midir nedir o testi onericem dedi. İsteyen aileler direk onuda yaptiriyor ama ikiliyi sağlık sigortaniz karsiliyor durduk yere direk masrafa girmenizi istemem dedi. Ortalama 5 bin rakam verdigi dedgn gbi

Aa benim doktorun soylediklerni unuttum yazmayi haftaya ikili tarama yapicaz dedi eger ben orada risk gorursem ozaman size o nipty midir nedir o testi onericem dedi. İsteyen aileler direk onuda yaptiriyor ama ikiliyi sağlık sigortaniz karsiliyor durduk yere direk masrafa girmenizi istemem dedi. Ortalama 5 bin rakam verdigi dedgn gbi
Benim doktor da tutturdu valla en garanti sonuc diye ama ne bileyim hic icimden gelmiyor valla

Benim doktor da tutturdu valla en garanti sonuc diye ama ne bileyim hic icimden gelmiyor valla
Valla bakalim haftaya ne diyecek eger gerek yok olarak görürse yaptırmam bende.
Ben arkdslarimdan genel bir sonuct cikartim ozel muayenehanesi olan doktora gidenlere doktor direk o pahali testi önermiş ama medicale fln gidenlere önce ikili testi onermisler genel olarak.
Bnde sunu dusundum ozel doktor ztn para verip yaptiracaklar ikisinide diye direk garanti olanı oneriyor demekki😆

Kızlar benim dünden beri bacak ağrım başladı magnezyum eksikliğinden olabilir diye düşünüyorum, gerçi değerim güzeldi ama bebiş büyüdükçe depodan daha çok kullanıyor sanki.

Kızlar benim dünden beri bacak ağrım başladı magnezyum eksikliğinden olabilir diye düşünüyorum, gerçi değerim güzeldi ama bebiş büyüdükçe depodan daha çok kullanıyor sanki.
Magnezyum yapıyor mu kuzu doktor mu söyledi ? Bende de bel ağrısı var baya bide gün içinde bazen regl olacakmışım gibi oluyor ara ara sende oluyor mu?

Magnezyum yapıyor mu kuzu doktor mu söyledi ? Bende de bel ağrısı var baya bide gün içinde bazen regl olacakmışım gibi oluyor ara ara sende oluyor mu?
Yok doktor demedi ama çevremde olanlardan duymuştum sorarım doktora da. Kasık ağrısı bende de arada oluyor rahim büyüyor diye düşünüyorum canım inşallah sıkıntılı bi durum yoktur

X