Merhaba kizlar simdi ancak vakit bulduk cunku artik ailelere haber verdik. Doktor hersey iyi gorunuyor haber vermenizde bi sakinca gormuyorum deyip bizi gaza getirdi
. Ablamlar abimler aglasmalar falan derken yogun gecti.
Bugun 8+5tim minigimiz 8+6 cikti yine bi gun onden gidiyor. Kalp atisi 178di baya yuksek geldi bana ama doktor cok normal dedi. Kol ve bacak tomurcuklari olusmus onu gorduk
masallah kipir kipirdi ve bi oncekine gore baya buyuk geldi gozume. NIPT icin de doktor yeni doktorun farkli yerde yaptiriyordur biz farkli yerde yaptiriyoruz iki tarafi arayip ona gore karar verebilirsin fiyat olarak yaptirip yaptirmayacagina dedi. Bakalim gerci kimle gorussem herkesin icine erkek dogdu bugun ama nasip artik
Tup bebek merkezimizde son gundu bundan sonra normal doktorumla devam edicez. Ilaclar icin bi cizelge verdiler. Normalde gunde 3 progesteron fitil, 2 estrofem, 1 corasprin aliyorum. Onumuzdeki haftaya kadar sadece fitili gunde 2ye dusurecegim. Sonraki hafta fitili 1e estrofem'i de 1e dusurcem, bi sonraki haftada tamamen birakicam, yani 10+5de tamamen ilaclari bitirmis olucam. Ama coraspirin icin bisey demedi sormayi da unuttum bi telefonla sorucam. Simdi Turkiyeden baklava siparisi vericem tum klinik icin