2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Bisey diyim mi ben forumda falanda hic öyle kötü şeyleri okumuyorum girme oyle topiclere yazilara insaniz tabiki seytan vesvese verecek endiselendirecek neşeli seyler bakmaya calis bebis kitabi aldiysan hatta almadiysan al onlar bakmaya calis daha ayni tarihlerde gdicez kontrollere endiselenme 🥰
Ya karsıma cıkıyo🙈 sanki beni
Biliyolarmıs gibi aslnda almak istiyorm kitap ama erken mi daha diyorum acaba sen hangini aldn canikom

Kızlar bu progestan dex iğneyi göbekten normalde ben bi sağ tarafa bi sol tarafa vuruyorum daha doğrusu eşim vuruyor ama eşim 4-5 günlüğüne şehir dışına gitti ben kendim vuruyorum ve psikolojikmi neden bilmiyorum eşim vurğunda da ben vurduğumda da sağ daha az acıyor ve ben sadece sağa vurdum birkaç defa demem o ki ben 3 gündür hep sağ tarafa vuruyorum bi sıkıntı olur mu 🤷
Evet bende de sol taraf daha az acıyor, ama yinede aynı yerlerle vurmamaya çalış, doktorum rotasyon yap demişti. Yani göbek deliğinden 3 parmak mesafeyle göbek çevrene vuracaksın. Yukarıdan aşağıya aşağıdan yukarıya doğru sadece sağ taraftan vursanda hergun farklı noktalar denk getirmeye çalış bence

Evet bende de sol taraf daha az acıyor, ama yinede aynı yerlerle vurmamaya çalış, doktorum rotasyon yap demişti. Yani göbek deliğinden 3 parmak mesafeyle göbek çevrene vuracaksın. Yukarıdan aşağıya aşağıdan yukarıya doğru sadece sağ taraftan vursanda hergun farklı noktalar denk getirmeye çalış bence
Her gün farklı noktaya vuruyorum canım aynı yere vurmuyorum benim de doktorum göbeğin iki parmak aşağı ve iki parmak sağ ya da soluna gelecek şekilde ayarla dedi normalde bi sağa bi sola vuruyorum zaten ama şu an mecburiyetten sadece sağa vuruyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz son iki gün daha sağa vurucam😑😑🙁

Ya karsıma cıkıyo🙈 sanki beni
Biliyolarmıs gibi aslnda almak istiyorm kitap ama erken mi daha diyorum acaba sen hangini aldn canikom
Benimde bugün geldi doğmamış cocugun gizli yaşamı ve bilinçli bebek diye iki tane basladm ilkine 🥰 erken bile olsa kitap bu kulturlendik deriz 😆 ben olumsuz yazı görünce kaciyom hemen 😆😆😆😆

Hayırlısıyla gün sayıyorum ben ayın 8 inde kontrolüm var muhtemelen iğneleri bırakıcaz 🥳🥳 Allahım hayırla inşallah yapacağım 8 oksapar 16 progestan dex kaldı geri sayım yapıyorum. Kan alınırken bile kafam gözüm nereye bakacağını şaşırır ama kendi kendimize bu iğneyi yapıyoruz ya Rabbim görüyor biliyor nasıl bi annelik iç güdüsüdür ki sırf onun daha sağlıklı olması için neleri başarıyoruz ve başardık. Şöyle bi geriye gidiyorum da dayanamam dediğim şeyleri çerez gibi çatır çutur yapmışım🤩 annecim annecim duy beni 😂

Size bişey dicem kızlar ya bende böle sacma sapan düşünceler olusuyo ya kalbi durursa bebeğimin ya bişey olursa ya kaybedersem ödüm kopuyo☹️Bide herkes gübi cok bulantım felanda yok ya bişeyde hissetmiyoruz suan haliyle içimde hep korku panik oluo hep bi anksiyete durumu böyle olan var mı istemiorm böyle şeyler düşünmek ya hep okuyorum dua ediyorm ama elimde değil ara ara bu düşğnceler kaplıyo içimi gittgmde ya göremzsem onu die cok korkuyorum kümseyede diyemiyorum korkularımı🥲
Bak canısı böyle şeyler düşünmüyorsun erkek olursa ne zaman sünnet ettireceğini kız olursa büyüdüğünde saçını başını makyajını kılını tüyünü falan bunları düşünüyorsun tamam mı 🥳
Vesvese veren şeytanın da canı cehenneme.
Yavrun seninle ve dünyadaki en güvenilir yerde. arkadaşım var doğum yaptı ne mide bulantısı ne başka bişey hissettiği hiç bişey yoktu sağ Salim doğumunu yaptı sen şanslı olanlarımızdansın en kuvvetli senin yavrun şu an çünkü annesi iyi 😌 enerjiiii tatlım 🤰

Selam kızlar yaş 29 tek gebelik tahmini doğum 2 mart benide eklermisiniizz 💖
eklendi✌️🤩
Size bişey dicem kızlar ya bende böle sacma sapan düşünceler olusuyo ya kalbi durursa bebeğimin ya bişey olursa ya kaybedersem ödüm kopuyo☹️Bide herkes gübi cok bulantım felanda yok ya bişeyde hissetmiyoruz suan haliyle içimde hep korku panik oluo hep bi anksiyete durumu böyle olan var mı istemiorm böyle şeyler düşünmek ya hep okuyorum dua ediyorm ama elimde değil ara ara bu düşğnceler kaplıyo içimi gittgmde ya göremzsem onu die cok korkuyorum kümseyede diyemiyorum korkularımı🥲
Canım benimde hiç bulantım olmuyor sadece aşırı açlık mide yanması ve baş dönmesi oldu her bünye farklı. diğer topicte yazmışlardı ilk çocukta hamile miyim anlamadım ikincide hep kustum diye her bebeğin durumuna göre vücut tepki veriyor. vesveseyi bırakalım artık onlara kavuştuk sımsıkı tutunmamız lazım. sadece bebeğimiz bize tutunmayacak bizde onlara tutunucaz. sabah kalkıyorum seviyorum sürekli konuşuyorum bir şeyle uğraşırken ona soruyorum kendi kendime tiyatro yapıyorum gerçekten motive ediyor. kötü şeylerden uzak dur stres bizim düşmanımız

Bak canısı böyle şeyler düşünmüyorsun erkek olursa ne zaman sünnet ettireceğini kız olursa büyüdüğünde saçını başını makyajını kılını tüyünü falan bunları düşünüyorsun tamam mı 🥳
Vesvese veren şeytanın da canı cehenneme.
Yavrun seninle ve dünyadaki en güvenilir yerde. arkadaşım var doğum yaptı ne mide bulantısı ne başka bişey hissettiği hiç bişey yoktu sağ Salim doğumunu yaptı sen şanslı olanlarımızdansın en kuvvetli senin yavrun şu an çünkü annesi iyi 😌 enerjiiii tatlım 🤰

eklendi✌️🤩

Canım benimde hiç bulantım olmuyor sadece aşırı açlık mide yanması ve baş dönmesi oldu her bünye farklı. diğer topicte yazmışlardı ilk çocukta hamile miyim anlamadım ikincide hep kustum diye her bebeğin durumuna göre vücut tepki veriyor. vesveseyi bırakalım artık onlara kavuştuk sımsıkı tutunmamız lazım. sadece bebeğimiz bize tutunmayacak bizde onlara tutunucaz. sabah kalkıyorum seviyorum sürekli konuşuyorum bir şeyle uğraşırken ona soruyorum kendi kendime tiyatro yapıyorum gerçekten motive ediyor. kötü şeylerden uzak dur stres bizim düşmanımız
Ay canımsınız ya ne güzl seyler yazmıssınz cok doğru söylüyosunuz Rabbim güzel günler göstersin hepimize bende hergün konusuyorm bebeğimle annen seni cok bekledi cok istedi sımsıkı tutun bana diyorum hep ☺️☺️

Firuzeem guzel dusuncelim hemen senin adina kendime bir hamiş ajandasi sipariş ettim😍😍
Ne zamandir aklimda bakip duruyordum arkadasim hamilelik kartlari hediye almis sagolsun ama onlar çok dağınık günlük gibi olsa guzel olur diyordum askıya alıyordum ileride cok pisman olacaktim senin yazını görünce senin niyetinle hemen aldim🙈
Boyle donemlerde gözümüzde hic bir sey kalmasın bence 😍 ben düğün zamani da öyle yapmıştım gönlüm neyi isterse yaptim🤩
Hehehe iyi yazmalar o zaman 😍😍😍 eşim gördü o da çok beğendi şimdi her gün soruyor yazdın mı okuyayım diye 😅 nişanlıyken de evlenene kadar bi ajanda tutmuştum 😍

Günaydın kızlar ebebekte gezinirken tesedüfen hamilelik ajandasının 1tl olduğunu gördüm belki çok çok kaliteli iyi değildir ama almak isteyen düşünen olursa kargoyla beraber 11 TL yapıyor haberiniz olsun bir bakın
Screenshot_2022-07-31-10-54-01-662_com.solidict.ebebek.jpg
Screenshot_2022-07-31-10-53-57-355_com.solidict.ebebek.jpg

Hehehe iyi yazmalar o zaman 😍😍😍 eşim gördü o da çok beğendi şimdi her gün soruyor yazdın mı okuyayım diye 😅 nişanlıyken de evlenene kadar bi ajanda tutmuştum 😍
Aaaa aynisini yapmistim😂😂😂😂😂 bende bayilirm yazmaya iki tane ajanda var bizde de oyle bir tanesi ayrildigimizda barışmaya bile vesile olmustu🤪🤪🤪

İşin güzel tarafi göbek gizlemeye son şok şok şok :halay:
Ayy mucizecim aynen. Artık gere gere geziyorum hahhaha avm’ye gittik bir kaç kere, güvenlikte o tarama aleynin dışından göbeğimi gererek bir geçişim var sanki olimpiyat meşalesni almaya giden sporcu gururu 🤣🤣🤣

Kızlar sıcakla aranız nasıl🙈 sitede herkes havuza giriyor ben bakıyorm balkondn😀 cok sıcak dus alıyorm hergün rahatlamak için kayınvalidem de alma sık duş diyor sizce bi zararı olur mu ılık suyla yıkanıyorum zaten
Ben de günde 2 alıyorum. Ayakta cok yzatmadan ve kasıklarına karnına direkt uzun süreli su tutmadan sorun olmaz bence ben öyle yapıyorum. Yoksa bu sıcaklarda eriyeceğim kar gibi

Kızlar banyoya vok ac veya cok tok girilmez derler ondn mı dönüyor basınız acaba ya dayanamıyorm ben hergün almak istiyorum bu sıcaklardn su gibi oluyorum hergün
Ay unuttum eklemeyi, 1-2 bardak şu içip öyle girl esi kazımmış tabi az ara verp. Ben su içmeden girersem böyle taş taşınış gibi halsiz oluyorum ve başım dönüyor. Şu içip deneyin o daha dahat oluuır

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bir soru sormak istiyorum, ben normalde her gün en az bir bardak kola içiyordum. Şimdi azaltmaya çalışıyorum, sizler içiyor musunuz acaba ?
Asitli içecekler genel olarak aşırı şekerli içecekler hepsi zararlı dedi doktorum normaldede kolagilleri içmezdim ama meyve suyu bile içmiyorum şimdi. Soda ve açık çay sadece

Kızlar bu progestan dex iğneyi göbekten normalde ben bi sağ tarafa bi sol tarafa vuruyorum daha doğrusu eşim vuruyor ama eşim 4-5 günlüğüne şehir dışına gitti ben kendim vuruyorum ve psikolojikmi neden bilmiyorum eşim vurğunda da ben vurduğumda da sağ daha az acıyor ve ben sadece sağa vurdum birkaç defa demem o ki ben 3 gündür hep sağ tarafa vuruyorum bi sıkıntı olur mu 🤷
Mervecim aynı yer çok morarmasıl diye bir oraya bir buraya diyor doktor korkma. Ama bende de benzer durum var benim de sol daha az acıyor oksapar yaparken, elimde olmadan 2 sol bir sağ falan yapıyorum ben de

Ben seni çok iyi anlıyorum. Hep benim de aklımada aynı korkular. Belki okuduysan benim bebeğimin kalp atışı geç duyuldu, hala da aslında kese de bebek de olması gerektğinden küçük yani endişelenecek dönem geçmedi. Her tuvalete gittiğimde peçete kontrol ediyorum gayri ihtiyari. Heyecandan ve kötü haber bekledğimizden kalp atışını kaydedemedim, en azından kaydetseydim de dinleseydim diyip duruyorum. Ama stres kortizol seviyesini yükseltiyor, kortizol her organımıza zarar veren bir hormon o minicik yavrumuza neler yapar, bunu düşünüp düşünüp kendimi sakinleştiriyorum sen de öyle yapmaya çalış

Kızlar bende kanama olduğu için doktor alttan fitil progestanı kesti ağızdan al dedi. Çok şükür kanama bitti ama fitil kullandığım dönemdeki gibi akıntı oluyor bazen ağızdan alıp böyle akıntı olan var mı? Veya normalde akıntısı olan ? Kanamadan sonra şu travmayı bi türlü atamıyorum korku oldu rahatlatmaya çalışıyorum tabii de ister istemez endişe oluyor

X