- 16 Temmuz 2021
- 320
- 512
- 41
Hahhhah al benden o kadar :) göbeğimin değişimini anlamayacağım diye üzülüyorum ama hahahhahahahBenim icin hic farketmiyor her türlü gobekliyimdir ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahhhah al benden o kadar :) göbeğimin değişimini anlamayacağım diye üzülüyorum ama hahahhahahahBenim icin hic farketmiyor her türlü gobekliyimdir ben
İşin güzel tarafi göbek gizlemeye son şok şok şokHahhhah al benden o kadar :) göbeğimin değişimini anlamayacağım diye üzülüyorum ama hahahhahahah
Çok geçmiş olsun canımmm şu illetten bi kurtulamadık gittiBenim de kocam kovit oldu çok kötü geçiriyor iki defa hastaneye gitti yazık yanında da gidemiyorum uzak tutuyor beni çok dikkat edin kızlar siz de eşleriniz de Allah korusun
Bende aynı vallaa hiç anlamam bu gidişleHahhhah al benden o kadar :) göbeğimin değişimini anlamayacağım diye üzülüyorum ama hahahhahahah
Allah acil şifalar versin cnm çok geçmiş olsunBenim de kocam kovit oldu çok kötü geçiriyor iki defa hastaneye gitti yazık yanında da gidemiyorum uzak tutuyor beni çok dikkat edin kızlar siz de eşleriniz de Allah korusun
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah dikkat et kendineBenim de kocam kovit oldu çok kötü geçiriyor iki defa hastaneye gitti yazık yanında da gidemiyorum uzak tutuyor beni çok dikkat edin kızlar siz de eşleriniz de Allah korusun
valla aynen bende uzaktan bakıyorum herkese geçen gün duştan çıktığımda acayip başım döndü annem yanımda olmasa düşerdim heralde resmen gözüm karardı çok sık alma bence canım vücut rahatlıyor bende baş dönmesi yapıyorKızlar sıcakla aranız nasıl sitede herkes havuza giriyor ben bakıyorm balkondn cok sıcak dus alıyorm hergün rahatlamak için kayınvalidem de alma sık duş diyor sizce bi zararı olur mu ılık suyla yıkanıyorum zaten
Çok geçmiş olsun canımmm şu illetten bi kurtulamadık gitti
Allah acil şifalar versin cnm çok geçmiş olsun
Sağolun kızlar dikkatli olmakta fayda varÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah dikkat et kendine
Aaayyy evet bende de baş dönmesi yapıyor rahatladığımdan demek ki banyo yapmayı seven ben banyodan çekinir oldum savaştan çıkmış gibi oluyorumvalla aynen bende uzaktan bakıyorum herkese geçen gün duştan çıktığımda acayip başım döndü annem yanımda olmasa düşerdim heralde resmen gözüm karardı çok sık alma bence canım vücut rahatlıyor bende baş dönmesi yapıyor
Kızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalım Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz
Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun
Üye Adı Yaş Bebek Doğum Tarihi (2023) Tek/İkiz Cinsiyet Bebek Adı @pebblepapers 27 18 ŞUBAT TEK moonandstar 29 19 ŞUBAT TEK rubbyT 31 20 ŞUBAT TEK @izmirliiigs 32 20 ŞUBAT İKİZ CevikKiz 32 23 ŞUBAT TEK Mucizeyokmu 36 24 ŞUBAT TEK S_lidya 31 27 ŞUBAT TEK @Cezosshaaa 38 28 ŞUBAT TEK Lavinya_1014 32 06 MART TEK @zlhsnn 33 12 MART TEK @sagittarius55 34 12 MART TEK Sezen04 31 12 MART TEK @buradayimfiruze 31 14 MART TEK @Eyllgvn 23 14 MART TEK @Dark Morningstar 32 16 MART İKİZ @Rabbi Hebli Mines Salihin 26 17 MART TEK Azelya21 24 18 MART TEK @Nur_90 31 19 MART TEK @fionata 35 26 MART İKİZ K Kizanasi_2023 38 --- TEK
Valla ben geçen hafta bir kere denize girdim ciktim ama cok soguk ondan korkuyorym girmeye usutursem diye bir kere girdim bikinimi degistiedim hemenKızlar sıcakla aranız nasıl sitede herkes havuza giriyor ben bakıyorm balkondn cok sıcak dus alıyorm hergün rahatlamak için kayınvalidem de alma sık duş diyor sizce bi zararı olur mu ılık suyla yıkanıyorum zaten
Ne çabuk bende henüz bisi yokBebişkolar kıyafetleri dar gelen var mı benm pantalonların belleri sıkıyo ya
Çok geçmiş olsun canm dikkat et Rabb'im eşinede şifa versin inşallahBenim de kocam kovit oldu çok kötü geçiriyor iki defa hastaneye gitti yazık yanında da gidemiyorum uzak tutuyor beni çok dikkat edin kızlar siz de eşleriniz de Allah korusun
Ah bende bende bu değişimleri göremeyeceğim diye üzülüyorumBenim icin hic farketmiyor her türlü gobekliyimdir ben
Valla canm ben normalde günde 2-3 defa duş alan biriyimdir transferden beri 3-4 günde bir giriyorum ki bu adana sıcağında günlük üstümü felan değiştiriyorum dezenfektanla siliyorum çünkü banyo beni çok etkiliyor kasık ağrım ve halsizlik çok aşırı o ki oluyor bide kasları gevşetiği için pek önerimyorlar benimde eşim kayınvalidem girmeme izin vermiyor bende dikkat ediyorum havuz deniz hepsini yasaklamıştı benim doktorum normaldede sevmem ben zatenKızlar sıcakla aranız nasıl sitede herkes havuza giriyor ben bakıyorm balkondn cok sıcak dus alıyorm hergün rahatlamak için kayınvalidem de alma sık duş diyor sizce bi zararı olur mu ılık suyla yıkanıyorum zaten
Aaayyy evet bende de baş dönmesi yapıyor rahatladığımdan demek ki banyo yapmayı seven ben banyodan çekinir oldum savaştan çıkmış gibi oluyorum
valla bilmiyorum kızlar ama son ikidir baş dönmesi oluyor bendeKızlar banyoya vok ac veya cok tok girilmez derler ondn mı dönüyor basınız acaba ya dayanamıyorm ben hergün almak istiyorum bu sıcaklardn su gibi oluyorum hergün
eklendiBeni de ekler misin? Yas 38, beklenen dogum tarihi 21 Mart, tek embriyo